- Reaction score
- 255
anasayfa baya bi hareketlenmiş
yıldız değilde madalya sistemine geçiş yapsak rütbelensek
onu yaptılar yaranamadılar bunu yaptılar olmadı...kaldırın kuldurun diyeceğinize fikir sunun arkadaşlar..olumsuz davranmakdan ziyade alternatif türetin...kimse hayır olmaz demiyor bakın.dinliyorlar bizlerin isteklerini...haksızmyım?
forum devredilmeden önce kullanılan ranklardan hiç şikayet gelmiş mi?
--rankları vs değiştirmek çok gereksizdi. Öncekiler şu anda kullanılanlara 121321 basardı neden değiştirildi anlayamadım da.
onu yaptılar yaranamadılar bunu yaptılar olmadı...kaldırın kuldurun diyeceğinize fikir sunun arkadaşlar..olumsuz davranmakdan ziyade alternatif türetin...kimse hayır olmaz demiyor bakın.dinliyorlar bizlerin isteklerini...haksızmyım?
görsellik 0
Bu platformda en azından konu açıp, beğendim beğenmedim vs.. yorum yapıp fikrinizi söyleyebiliyorsunuz, bence en önemli ayrıcalık budur. Görsellik vs.. bunlar işin eğlencesi çok takılmayın bunlara. Sizi rahatsız eden ciddi konularda kullanın kredinizi bence
yönetimin bakış açısında bariz değişim var.lmadı:
yönetim'in bakış açısında bariz değişim yok yönetim sizler için yenilikler peşinde sizler için sağlıklı bir platform hazırlama peşinde.
eğer sizler yönetime ne istediğiniz söylerseniz yönetime ona göre hareket eder ama sizler bir şey söylemeden yönetimin sizin için yapmaya çalıştıklarına karşı bariz değişim var diyorsanız orası meçhule gider.
Ücretsiz forum kullanıyorsunuz.
aga anlamıyorum webmaster sitesi diyorsunuz, Ücretsiz forum kullanıyorsunuz. Yokmu site kurucularında kodlama bilen bi forum yapacak.