Senin yazilarin olmamasi senin hiç bir günahin olmadigi anlamina gelmez. Eger birisi senin evinden bana ates ediyorsa ilk önce sana basvururum. Orasi sanal ortam, kimseye ulasamam. Onalar ortami saglayan ve eline silahi veren kim ise sorumlu odur.
Sen nasil bir hayvarnsin ki yaptigin haksizligin ve düsmanligin farkina varmiyorsun. Sitelerinden bana küfür ve hakaret ediliyor ve insanca sana bildiyiorum ve son derece kibarca yaziyorum ve 15 gün bekliyorum ve seyirci kaliyorsun, hic bir müdahalede bulunmuyorsun .... ve yilin özel bir gününü bana ve misafirlerime zehir ediyorsun ve benim bunun altinda kalacagimi ümit ediyorsun. Bütün mal varmigimi ve gerekirsa canimi dahi feda edecegimi ve onurumu koruyacagimis ve sana yaptiklarini ödetecegimi anlayamiyorsun. Senden çikan bir düsmanliga benim önce boyun egmemi ... istiyorsun. Hayatimi dahi kaybetecegimi bilsem degil ki senin gibi bir çakala, degil ki bir ülkeye, dünyaya dahi boyun egmem ve hayatimi senin gibi bir çakala yaptiklarini ödetmeye adarim. Bütün bilgimi, zekami ve neyim varsa mal varligimi sana yaptiklarini ödetmeye adarim. Şerefsiz adi çakal.
alpaym' Alıntı:bu tatbim.com a bu sitede iftiramı atıldı yoksa gerçekler mi yazıldı.