Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kazaançlar ARtıyor Korkuyorum.

theersin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
Arkadaşlar aşırı derecede kazançlarda son günlerde müthiş bir artış var korkuyorum bu kadar tıklamaya bu verdiği ücret iyi sizdede böyle bir durum varmı.

mk++

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
87
bu cokmu sence artabılır % oranlarını ıncele clıck bası 0.01 genelde bısey olmaz

KaRaKTeR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
138
umarım atılacagına işaret degildir google adsensede biraz dengesiz hareket eder :)

ZIPPKIN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
110
kazançlar artışta, dert etme

lovemove

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
korkma hiçbirşey olmaz sen herşeyi kurallı yapıyorsan hiçbirşey olmaz. biz ne yükselişler ne düşüşler gördük..

beceriksiz_acemi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
merak ettiğim; bir kişi kazancında 3-4 gün oynama olduğunda gelip buraya topic açmaya devam edecekmi ? Bu aynı topicden onlarca oldu :)

theersin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
merak ettiğim; bir kişi kazancında 3-4 gün oynama olduğunda gelip buraya topic açmaya devam edecekmi ? Bu aynı topicden onlarca oldu :)

Evt haklı olabilirsin bizler genelde kendi konumuzu açarak öneri verildiği takdirde dahada tatminci olduğumuzu düşünüyorum.Sonuçta bir platform burası görüş ve önerileri almakta en doğal hakkımız : )

sverdlow

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
161
benim türkçe sitelerde belirgin bir artış var. Diğerleri aynı.

ZIPPKIN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
110
inanılmaz ama gerçek, geçen hafta nın 3 - 5 günü, türkçe bi kelimede ile günü 0,40 ortalama ile tamamlıyordum.

beceriksiz_acemi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
Evt haklı olabilirsin bizler genelde kendi konumuzu açarak öneri verildiği takdirde dahada tatminci olduğumuzu düşünüyorum.Sonuçta bir platform burası görüş ve önerileri almakta en doğal hakkımız : )

evette ersin sende yeni başlayan birisi değilsinki :) Google belli zamanlarda belli kampanyalar yapar.Bedava kuponlar dağıtır.Bunlar sadece piyasadaki kuponlar değil, büyük firmalara yada küçük firmalara tanıtım için verdiği kuponlardır.Bu artmaya neden olabilir..
Google bazen, eski reklamlarını tekrar gösterir.Kuponlar bitmiş olmasına rağmen, anlaşılmıyan bir mantıkla ve inatla bunu yapar..

Yeni reklamverenler piyasaya girebilir..Yüksek tıklama oranları verilebilir

Ve en sık olanı ise; sitenize bir haber eklersiniz mesela.Orada geçen bir kelime çok yüksek tıklama ecmpsine eşittir.Oda size 3-4 gün yüksek paralar kazandırır.

Buradaki kimsenin reklam oranlarının arttığını bilme gibi bir şansı yok sanırım.Benim konuyla ilgili olumsuz görüşümde panelimizde artış gördüğümüzde diğer insanlara bunu lanse etmemizdir.Yoksa görüşlerimizi tabiki paylaşmalıyız.

Mesela benden bir görüş ; Bu sene googleye verilen reklam oranları kuponlar yüzünden artmış gibi gözüksede, her kupon deneyen 100 kişiden 5 kişi adsenseye üye olarak sürekli reklam vermeyi tercih etmişdir.Buda ilerleyen zamanlarda tıklanma oranlarının artıcağına bir işarettir.

jamalgs

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
63
Valla ya Allah arttırsın ne diyelim :)

ploop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
214
domain parking ve google adsense kazançları ters orantılı. buna dikkat eden oldu mu?