Evt haklı olabilirsin bizler genelde kendi konumuzu açarak öneri verildiği takdirde dahada tatminci olduğumuzu düşünüyorum.Sonuçta bir platform burası görüş ve önerileri almakta en doğal hakkımız : )
evette ersin sende yeni başlayan birisi değilsinki
Google belli zamanlarda belli kampanyalar yapar.Bedava kuponlar dağıtır.Bunlar sadece piyasadaki kuponlar değil, büyük firmalara yada küçük firmalara tanıtım için verdiği kuponlardır.Bu artmaya neden olabilir..
Google bazen, eski reklamlarını tekrar gösterir.Kuponlar bitmiş olmasına rağmen, anlaşılmıyan bir mantıkla ve inatla bunu yapar..
Yeni reklamverenler piyasaya girebilir..Yüksek tıklama oranları verilebilir
Ve en sık olanı ise; sitenize bir haber eklersiniz mesela.Orada geçen bir kelime çok yüksek tıklama ecmpsine eşittir.Oda size 3-4 gün yüksek paralar kazandırır.
Buradaki kimsenin reklam oranlarının arttığını bilme gibi bir şansı yok sanırım.Benim konuyla ilgili olumsuz görüşümde panelimizde artış gördüğümüzde diğer insanlara bunu lanse etmemizdir.Yoksa görüşlerimizi tabiki paylaşmalıyız.
Mesela benden bir görüş ; Bu sene googleye verilen reklam oranları kuponlar yüzünden artmış gibi gözüksede, her kupon deneyen 100 kişiden 5 kişi adsenseye üye olarak sürekli reklam vermeyi tercih etmişdir.Buda ilerleyen zamanlarda tıklanma oranlarının artıcağına bir işarettir.