İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kazaançlar ARtıyor Korkuyorum.

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arkadaşlar aşırı derecede kazançlarda son günlerde müthiş bir artış var korkuyorum bu kadar tıklamaya bu verdiği ücret iyi sizdede böyle bir durum varmı.

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu cokmu sence artabılır % oranlarını ıncele clıck bası 0.01 genelde bısey olmaz

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
umarım atılacagına işaret degildir google adsensede biraz dengesiz hareket eder :)

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
korkma hiçbirşey olmaz sen herşeyi kurallı yapıyorsan hiçbirşey olmaz. biz ne yükselişler ne düşüşler gördük..

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
merak ettiğim; bir kişi kazancında 3-4 gün oynama olduğunda gelip buraya topic açmaya devam edecekmi ? Bu aynı topicden onlarca oldu :)

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
merak ettiğim; bir kişi kazancında 3-4 gün oynama olduğunda gelip buraya topic açmaya devam edecekmi ? Bu aynı topicden onlarca oldu :)

Evt haklı olabilirsin bizler genelde kendi konumuzu açarak öneri verildiği takdirde dahada tatminci olduğumuzu düşünüyorum.Sonuçta bir platform burası görüş ve önerileri almakta en doğal hakkımız : )

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Evt haklı olabilirsin bizler genelde kendi konumuzu açarak öneri verildiği takdirde dahada tatminci olduğumuzu düşünüyorum.Sonuçta bir platform burası görüş ve önerileri almakta en doğal hakkımız : )

evette ersin sende yeni başlayan birisi değilsinki :) Google belli zamanlarda belli kampanyalar yapar.Bedava kuponlar dağıtır.Bunlar sadece piyasadaki kuponlar değil, büyük firmalara yada küçük firmalara tanıtım için verdiği kuponlardır.Bu artmaya neden olabilir..
Google bazen, eski reklamlarını tekrar gösterir.Kuponlar bitmiş olmasına rağmen, anlaşılmıyan bir mantıkla ve inatla bunu yapar..

Yeni reklamverenler piyasaya girebilir..Yüksek tıklama oranları verilebilir

Ve en sık olanı ise; sitenize bir haber eklersiniz mesela.Orada geçen bir kelime çok yüksek tıklama ecmpsine eşittir.Oda size 3-4 gün yüksek paralar kazandırır.

Buradaki kimsenin reklam oranlarının arttığını bilme gibi bir şansı yok sanırım.Benim konuyla ilgili olumsuz görüşümde panelimizde artış gördüğümüzde diğer insanlara bunu lanse etmemizdir.Yoksa görüşlerimizi tabiki paylaşmalıyız.

Mesela benden bir görüş ; Bu sene googleye verilen reklam oranları kuponlar yüzünden artmış gibi gözüksede, her kupon deneyen 100 kişiden 5 kişi adsenseye üye olarak sürekli reklam vermeyi tercih etmişdir.Buda ilerleyen zamanlarda tıklanma oranlarının artıcağına bir işarettir.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain parking ve google adsense kazançları ters orantılı. buna dikkat eden oldu mu?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.