www.anasummerhouses.com bu scripti 50ytl'ye 0'dan yazdım ve site bittikten sonra 3 ay herifin ağız kokusunu çektim sizce kazıklandım mı?
+1fenerli' Alıntı:Webtasarım hizmeti vermiyoruz ama sadece bu konuda çalışan arkadaşlarımız,tanıdığımız firmalar var, senin gibi böyle yok pahası fiyat talep edip iş yapanlardan dolayı internetle daha yeni tanışan müşterilerle zor duruma düşüyorlar çünkü bir statik site için domain,hosting,tasarımı derken en az 250 ytl. istemeleri lazım ve en az 1 sene bu siteden mesul olacaklar, ama senin 50 ytl. gibi fiyatları kulaktan kulağa duyan müşteriler sürekli bu konudaki firmalara üçkağıtçı gözü ile bakıyor.
Bir de eğer bu sektörü bir meslek olarak seçmemiş ve hobi olarak yapıyorsanız, o zaman bu konuda satış ve hizmet işine girmeyin, hostingle ilgili olan örnekleri vermek istemiyorum zaten bu forumda sürekli gündemde oluyor.
o kısmını söylemedim bile adam bana yaptırıp kendi yapmış gibi gösterdi..! Bu arada bu işi piyasayı düşüyorusunuz gibi yorumları ancak kötü uyduruk siteler yapıyor olsaydım diyebilirdin..(!)Dahi' Alıntı:trtasarim yazıyor design icin. o designer senmisin ? vaybe
vaybe' Alıntı:Bu arada bu işi piyasayı düşüyorusunuz gibi yorumları ancak kötü uyduruk siteler yapıyor olsaydım diyebilirdin..(!)
özel mesajla iletişime geçtim..Sönmez' Alıntı:Ben şahsi görüşümü söylüyorum o siteyi senin yaptığına inanmıyorum.. Php ile site yapacaksın tasarımda senin olacak 50 Ytl ye..İmkansız.. Eğer yapıyorum diyorsan elinde kaç tane yaptığın script varsa (tasarım ile birlikte) 100 Ytl den alayım tane başı...
vaybe' Alıntı:www.anasummerhouses.com bu scripti 50ytl'ye 0'dan yazdım ve site bittikten sonra 3 ay herifin ağız kokusunu çektim sizce kazıklandım mı?
yok değil 0'dan yaptımadresim' Alıntı:Script GPL degil mi vaybe?