turkplatform' Alıntı:Ya piyasadan haberin yok, yada hiç sopa yememişsin
Bohemlife' Alıntı:50 ytl ye ftp açmam, kolumu kıpırdatmam , amuda kalkmam, osurmam vs diyenlere..
piyasa malum.emeğin karşılığı, aslanın dötüne girdi afedersin. abartmayın yani.
asgari ücret 350 civarında. 50 ytl fena sayılmaz bu iş için. sonuçta deve boyu iş değil. basit bir script. buna benzer yüzlerce bedava script var piyasada.
kazık olayına katılmıyorum. bu kadar script yazabiliyorsan, dünyadan bi-habermisin be güzel birader?
vaybe' Alıntı:yok değil 0'dan yaptım
pigeon' Alıntı:kızmayın ama çok saçma bir başlık. zorla yaptırılmamış kaldı ki. sana uyan fiyat oymuş ki kabül etmişsin..
+ 50 ytl ye iş yapmam diyen arkadaşlar para kazanamaz o zaman! paranız çok galiba.. benim gördüğüm piyasa budur.. bu forumda da Türkiyede de..
fenerli' Alıntı:Webtasarım hizmeti vermiyoruz ama sadece bu konuda çalışan arkadaşlarımız,tanıdığımız firmalar var, senin gibi böyle yok pahası fiyat talep edip iş yapanlardan dolayı internetle daha yeni tanışan müşterilerle zor duruma düşüyorlar çünkü bir statik site için domain,hosting,tasarımı derken en az 250 ytl. istemeleri lazım ve en az 1 sene bu siteden mesul olacaklar, ama senin 50 ytl. gibi fiyatları kulaktan kulağa duyan müşteriler sürekli bu konudaki firmalara üçkağıtçı gözü ile bakıyor.
Bir de eğer bu sektörü bir meslek olarak seçmemiş ve hobi olarak yapıyorsanız, o zaman bu konuda satış ve hizmet işine girmeyin, hostingle ilgili olan örnekleri vermek istemiyorum zaten bu forumda sürekli gündemde oluyor.
pmden iletişme geçtimvenom' Alıntı:bu adam yalan atıyor....
Scripti sıfırdan yazdım diyen biri bu iş ile aşikar biridir.Bu işle aşikar biride bir scriptin ne kadar zaman süreceğini gayet iyi bilir...bilmediğini varsayalım işi yarıda bırakır çeker gider ...
Sonuç olarak bu adam yalan atıyor..Sıfırdan script yazmayı nerde ögrenmiş, vahiy mi gelmiş...Tabiki bi yerlerde çalıştı ya da internet aracılığı ile öğrendi...Her ne olursa olsun 50 ytl ye yaptıgına inanmıyorum...
Bu arada 50 ytl ye scrip yazan arkadaşlar varsa onlarla iletişime geçmek isterim doğrusu...bi dünya işim oluyo bari ben kasacağıma vururum semeri üstlerine çalışsınlar.50 ytl imiş ya piyasa, banada aynı paraya yapacaksanız sorun yok
PM leri şiddetle bekliyorum 50 ytl lik arkadaşlar