Hep aynı noktaya geliniyor.. Çok çok iyi güvenmediğiniz ve herşeyden önemlisi yıllardır nette bir yer edinmemiş insanlarla iş yapmayınız :/ Geçmiş oslun..
![]() |
![]() |
Merhaba,
Şu an msnde bir sorun var giremiyorum...o yüzden mailleşelim...Şu an
bu işi çözme imkanım olsa hiç durmazdım...fakat şu an elimde size
gönderebileceğim bir param yok...bir ödeme yaptım ve param
bitti...Bunu dışında birşey isterseniz yapabilirim...Beni üzen mesele
bu işten haberi bile olmayan insanların aranıp sert bir şekilde tehdit
edilmesi...Mesele sizin tahmin ettiğiniz gibi değil...size olayı
anlatmam için saatler yetmez...sizden ricam lütfen ailemi bu işe
karıştırmayın...onların birşeyden haberleri yok...bu olayları duyunca
çok üzülecekler....
merhaba,
Benim hakkımda suç duyurusunda bulunmak için başka yerlerden bilgi aramanıza gerek yok,bir yere kaçtığım yok... ben kimseyi dolandırmadım sadece paypalın kurbanı oldum...sizin paranızı ben geri çekmedim ve çekilmesi için birşey yapmadım...Eğer sizin işinizi çözecekse bana saat ve yer söyleyin birlikte karakola gideriz...Ama bu sizin paranızı geri getirmeyecektir...ve bu işe çözüm olmayacaktır ve bir çok insanın üzülmesine sebeb olacaktır...Ailem bu olaydan çok kötü etkilenecektir...Bu tarz şeylere çok hassas insanlar...eğer amacınız paranızı ailimden almak falansada bu zor çünkü zaten kendileri zor geçinen ve borçları olan insanlar....ve olaylar hakkında en ufak bir ilgisi ve bilgileri yoktur...özellikle hiçbir ilgisi yoktur...forumda kardeşi her şeyi abisinin yaptığını itiraf etti yazmışsınız...kendisi öyle birşey demedi itiraf edeceği birşey yok çünkü bu konularla hiçbir bilgisi yok...ben sadece onun banka hesabını ve paypal hesabını kullandım haberi olmadan...ve kontor yükledim telefonuna...ona fazla bişey anlatmadım başkaları seni ararsa senin adını ve hesaplarını benim kullandığını söylersin dedim...onun bu olayla tek ilgisi budur...Ama şimdiden kötü olaylar başladı...olaylar ile hiçbir ilgisi olmayan bugün işten ayrılmak zorunda kaldı... lütfen bu işi daha fazla büyütmeden ne istediğini bana söyleyin...başkalarını bu işe karıştırmayın...
kesinlikle parasinda degilim bu gibi dolandiricilarin akillanmasi icin bi ornek belge yazmamiz gerekiyorki anlasinlar bu isin ciddiyetinifavorites' Alıntı:şeytanın aklına gelmez bu olay. dingile bak hele.
Birader sana bir tavsiye verecegim. Burada ahlanıp sızlanma..sinirlerine yazık.
sabah ilk işin savcılığa suç duyurusunda bulun. paranı ödese bile kabul etme. hatta hiç " paramı öde " diye yazma.
oturduğu ilçeye bağlı olan adliyeye gidip dilekçe vereceksin. 1 hafta içinde alırlar onu. Hele ki " internet dolandırıcılığı " ise konu. Sultanahmet veya beyoğlu adliyesi ile işin olursa yardımcı olurum sana. Yönlendiririm...
peşini bırakma..400 dolar olayı değil bu..400 kuruş olsa, hayatı zindan ederim böyle adamlara. Millet eşşek, bir tek o akıllı öylemi.
insanın aklı ermiyor ya. ahlaksız herif.
tek tekten kastin tum yazismalari ayri bir word dosyasi gibi mi kayit edeyim?favorites' Alıntı:Dilekçeni yazılı olarak veriyorsun. şikayetini detaylı anlatıyorsun.
ses kayıtlarını CD ye çekip dilekçene ekleyebilirsin ( EKLER : 1 adet CD ) şeklinde.
şahsın kişisel bilgilerini ekliyorsun. isim soyad eklesen bile yeterlidir. adrese telefona gerek bile olmaz. Kuşu kafesinde anında yakalarlar sen hiç merak etme.
Mail yazışmalarını yazılı olarak ver ama + CD ye aktar " ileti kaynağını " mutaka ekle CD ye. Bilikişi inceleyektir.
Hatta bu forumdaki yazışmalarıda ekle. hepsini tek tek kayıt et ve dilekçene ekle.
EKLER :
1- ses kayıtlarının bulunduğu CD
2- Mail yazışmalarının kayıtlı olduğu dosya veya CD
3 MSN hat programında yapılan görüşmelerin kaydı
vs..vs..
1 veya 1 den fazla kişiyi dolandırmış ise bu şahıs, hayatı kaydı demektir..
yarin dilekcemi verdikten sonra yaptiklarimi ayrintili olarak yazarimisim : deniz korkmaz
doğum tarihi : 1986
baba adı : cevat korkmaz
abisi : şaban korkmaz
cep tel : 0544/6620598
ev tel : 0262/6588069
adres : Şekerpınar, 41480 Gebze, Kocaeli
saban korkmaz hesap bilgileri:
Is bankasi
GEBZE-İZMİT/KOCAELİ Şubesi
Hesap No: 2420 1459078
deniz korkmaz hesap bilgileri:
Is bankasi