İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Korkmaz soyadiyla paypal bozanlari dolandiranlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

doLob

Misafir
ben sadece hakkimi ariyorum

saban korkmaz dunden beri bu konuyu okuduguna ve yanlis dilekce yazdigima dair mailler atiyor ve senin herseyin para olmus birazda karsindakileri dusun diyor. kardesim ben seni niye dusuneyim milletin parasini calarken dusunecektin dusunmediysende bu benim sucum degil benim hakkim olan parayi calmaya hakkin yok.

ayrica beni dolandiran saban korkmaz degil deniz korkmazdir ne kadar abisi ben dolandirdim desede ben eft yi deniz korkmaz adina yaptim ve suclu o

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
doLob' Alıntı:
ben sadece hakkimi ariyorum

saban korkmaz dunden beri bu konuyu okuduguna ve yanlis dilekce yazdigima dair mailler atiyor ve senin herseyin para olmus birazda karsindakileri dusun diyor. kardesim ben seni niye dusuneyim milletin parasini calarken dusunecektin dusunmediysende bu benim sucum degil benim hakkim olan parayi calmaya hakkin yok.

ayrica beni dolandiran saban korkmaz degil deniz korkmazdir ne kadar abisi ben dolandirdim desede ben eft yi deniz korkmaz adina yaptim ve suclu o
yanlis dilekce yada dogru dilekce bende parasinda degilim yani benden dolandirdigi para gelse ne olur gelmese ne olur dun ist arkadasa soylemistim onun banka hesabindan havale oldugu icin suc duyurusunda bulunmus.seninki kisisel Bizimkisi dernek saban korkmaz adina faturalarda var bakalim sonuc ne cikacak

D

doLob

Misafir
umarim biran once hepimizin basvurulari sonuclanirda bu tur dolandiricilara emsal olur bizde rahatca isimizi yapabiliriz..

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
doLob' Alıntı:
umarim biran once hepimizin basvurulari sonuclanirda bu tur dolandiricilara emsal olur bizde rahatca isimizi yapabiliriz..
bu adam dolandirici oldugu kadar da aptal herhalde Msn den blocklayip silmisti geri eklemis su an soyledigi soz su ben sizi dolandiriken kendi adimi kullandim dolopu kullanirken kardesimin adini kullanmdim ailemin ne sucu var onlari neden karistirdiniz felan filan
madem sende aile kavrami var neden milleti dolandirdin birde aptal aptal ailem bu ise karisinca siz omur boyu zarar cekeceksiniz felan yaziyor E aptal adam benim cekecegim en iyi zarar senin ve kullandigin kisilerin bu isten zarar gorurken zevkden icecegim 1 sigara dir en iyi zarar :) Bu adam hala paranin derdinde oldugumu yada oldugumuzu saniyor o para benden yana helal olsun afiyetle harca amac senden para almak degil Bunu Kafana sok

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya ne süresi dolop kardeş..sen hala süreden bahsedersen işin ciddiyeti kaçar
10 kat fazlasını bile ödeyeceğini belirtse vazgeçme bu işten. herşey bu kadar basit değil. bunu artık öğrenmek - öğretmek gerekir.

D

doLob

Misafir
ya olaylari tam olarak bilmediginden oyle diyorsun

arada deniz korkmaz diye bir vatandas var, biraz karisik durum gidip yerinde gormek isterim arkadasi aslinda. yani beni dolandiran kisi saban korkmaz olsa hemen verecem ama deniz korkmazin araya girmesi beni dusunduruyor. ayrica saban korkmaz icin sucduyurusunda zaten bulunacam ama deniz korkmaz icin ayni seyi dusunmuyorum

G

Geveze.at

Misafir
Benim olaylarla tamamen ilgim yok,
ama okudugum kadariyla deniz korkmaz kanimca sucsuz. Bence dava edilmesi gereken saban korkmaz.
Cünkü deniz korkmaz in haberi olmadan eft yi onun hesabina istemis olabilir.
Bence bu konuyu tekrar düsünün, her nekadar karsidaki sahis sizi düsünmesede.

D

doLob

Misafir
evet deniz korkmaz bugun eft nin e-dekontunu gonderdi bakalim yarin para hesaba gececekmi

saban korkmaz a dava acacak beni bulsun herturlu maddi manevi elimden gelen yardimi yapmaya hazirim yeterki cezasini alsin. ayrica amerikada olupta dava edemiyenler sanirim vekalet verip dava actirabiliyorlar. avukatiniza vekalet verin ve yapilan islemlerin kayitlarini bir bir yollayin ve savciliga basvurunuzu yaptirin gerisini izleyin. bu arkadaslara elimden gelen butun yardimlari yapabilirim. vekalet alip savciliktaki islerlede ilgilenebilirim.

saban korkmazin tek sansli hareketi bu isi deniz korkmaz adina yapmasi oldu yoksa ben yapacagimi bilirdim ama abisi yuzunden sucsuz deniz korkmazi dava etmek icime sinmiyor

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Oncelikle boyle pes ettigin icin uzuldugumu soylemek isterim.
Ama karar senin...

En yakin zamanda suc duyurusunda bulunuyorum.

H

haltasii

Misafir
selamlar,

ben amerikada oldugum icin saniyorum vekaleten boyle bir sucduyurusu verecegim. iyinetadmin bu konuda birlikte hareket edelim dilersen.
doLob da zaten bu konuda epey mesafe aldi ve yardimci olacagi konusunda sozu var, gerektigi durumda kendisiden yardim isteyecegim.

P

phoenix

Misafir
pes ettin ve bundan sonraki dolandiricilarin onunu actin. keske biraz daha uzerine gitseydin yinede karar senin.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha vazgeçmedi ama yanılmıyorsam, eft yi gönderdiğini söylüyor ama belli olmaz bu işler. ayrıca açık konuşmak gerekirse ben olsam ben de vazgeçerdim.

D

doLob

Misafir
ya pes etmek degil vekalet versin biri herturlu ustune gitmeye hazirim tek sorun ben dava edersem kardesi giriyor olaya kardesi interneti falan bilmiyor yani yok yere basi yanacak.

saban korkmaza kardesi icin soz verdim oda bana istedigim zaman istedigim yere gelecegine dair soz verdi. ben sozumu tutup kardesi hakkindaki dilekceyi cekiyorum umarim o da verdigi sozu tutup istedigim yere gelebilir.

belki pes ettim gibi gozukuyor ama dedigim gibi pes etmek yok sadece biraz karisik bir durum var benim olayimda

21 Şubat 2006 SalıT. İŞ BANKGEBZE/İZMİKORKMAZ ŞABAN DENIZ KORKMAZ ADINA PAYPAL GERI ÖDEMESI+465,00 YTL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.