Zeynel ilklerin adamıdır 
![]() |
![]() |
yanlis dilekce yada dogru dilekce bende parasinda degilim yani benden dolandirdigi para gelse ne olur gelmese ne olur dun ist arkadasa soylemistim onun banka hesabindan havale oldugu icin suc duyurusunda bulunmus.seninki kisisel Bizimkisi dernek saban korkmaz adina faturalarda var bakalim sonuc ne cikacakdoLob' Alıntı:ben sadece hakkimi ariyorum
saban korkmaz dunden beri bu konuyu okuduguna ve yanlis dilekce yazdigima dair mailler atiyor ve senin herseyin para olmus birazda karsindakileri dusun diyor. kardesim ben seni niye dusuneyim milletin parasini calarken dusunecektin dusunmediysende bu benim sucum degil benim hakkim olan parayi calmaya hakkin yok.
ayrica beni dolandiran saban korkmaz degil deniz korkmazdir ne kadar abisi ben dolandirdim desede ben eft yi deniz korkmaz adina yaptim ve suclu o
bu adam dolandirici oldugu kadar da aptal herhalde Msn den blocklayip silmisti geri eklemis su an soyledigi soz su ben sizi dolandiriken kendi adimi kullandim dolopu kullanirken kardesimin adini kullanmdim ailemin ne sucu var onlari neden karistirdiniz felan filandoLob' Alıntı:umarim biran once hepimizin basvurulari sonuclanirda bu tur dolandiricilara emsal olur bizde rahatca isimizi yapabiliriz..
21 Şubat 2006 SalıT. İŞ BANKGEBZE/İZMİKORKMAZ ŞABAN DENIZ KORKMAZ ADINA PAYPAL GERI ÖDEMESI+465,00 YTL