İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Korkmaz soyadiyla paypal bozanlari dolandiranlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Paypal'ın işlevinide anlat dilekçende ..
Bir internet bankası olduğunu, bu hesap üzerinden para alışverişi yapıldığını, para gönderimi - alımı yapıldığını. ve bu hizmetin tüm dünya ülkelerinde geçerli olduğunu belirt.
ayrıca :
Paypal hesaplarındaki paranın " nakite " çevirilmesi için amerika veya avrupa ülkerinden birinde hesap olması gerektiğini, paraya çevrilmesi için bu şahsa Paypal hesabından para gönderdiğini..vs..vs..detaylı anlat..
dosya ne kadar kabarık olursa , o kadar iyi:)

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Onları CD ye al " word dökümanı " olarak.

EKLER : Tüm yazışmalar, belgeler ve kayıtlar word dökümanı olarak CD de kayıtıdır

ibaresi ekle dilekçene..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Gerekirse bilirkişi- kişiler iyinetadmine başvurup, bu kişinin ip adresi, kayıt bilgilerini vs isteyebilir . zaten kendisi yardımcı olacaktır sana anladığım kadarı ile.ki hiç sanmam böyle uzayacağını..olay ortadadır zaten

D

doLob

Misafir
hepsini farklı kaydet ile html dosyası olarak düzenli bir şekilde kaydettim sanırım yeterli olur

D

doLob

Misafir
favorites' Alıntı:
Gerekirse bilirkişi- kişiler iyinetadmine başvurup, bu kişinin ip adresi, kayıt bilgilerini vs isteyebilir . zaten kendisi yardımcı olacaktır sana anladığım kadarı ile.ki hiç sanmam böyle uzayacağını..olay ortadadır zaten
admin ip bilgilerini zaten verdi onuda ekledim kayıtların içine

D

doLob

Misafir
birde soyle bir olay var beni dolandiran Deniz korkmaz ama diger herkesi dolanndiran Saban korkmaz yani bu isi yapiyolar

bunlarida eklemelimiyim?

D

doLob

Misafir
geldim savciliktan ama sikayetimi veremedim acayip sira vardi p.tesi ne gun verdiler

avukatıma dilekceyi yazdridim birazdan burada paylasiyorum, dava acacak kisiler bosuna avukat masrafi odemesinler.

ayrica avukatim inceledi bu yeni yasalara gore bana dedigi laf aynen su

hapse girsin mi girmesin mi? bu kadar net mis

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu avukatın elinde değil malesef:)sen şikayetçi olduktan sonra şikayetini geri çekip veya ifadeni şahıs lehinde hafifleterek değiştirsen bile, savcı onu içeri alabilir. Bu tamamen işlem göreceği maddeye ve hakime bağlı.yani hukuk bu şekilde işliyor.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hayırlısı olsun. umarım istediğin gibi gelişir herşey.
bol şans..bundan sonra herkes daha dikkatli olsun

D

doLob

Misafir
yok yani olayin bu kadar ciddi oldugunu soyledi buyuk ihtimalle hapisle cezalandirilir dedi bizim icinde cok yeni bir dava olacak filan dedi ayrica

http://www.dosya.us/dilekce.JPG

suc duyurusunda bulunacaklara dilekce ornegi gonderebilirim bosuna avukat masrafina girmesinler

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu dilekçeyi düzeltsin avukatın. alakalı maddeyi bulup eklesin. bu onun işi.
hangi madde - ler ile suçlandığını ibraz etsin dilekçde.
bir çok maddeden dava edilebilir bu şahıs. bunu iyi ayarlamak lazım

D

doLob

Misafir
adam anlamada biraz zorluk cekti paypal nedir dedi iki saat onu anlattim savciyla konusup direk bilirkisiye gonderilmesini istiyorum desem cozum olurmu?

HighVoltage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Duyarlı arkadaşları kutluyorum. Başı boş sanıyorlar herşeyi insanın tepesine çıkıyorlar. İşin ucunu bırakmamak lazım.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
senin savcıya birşey anlatmana gerek yok. dilekçen incelenir. malum şahıs savcılığa çağrılır. evine kağıt gider. 15 gün içinde gidip ifade vermesi gerekir. aksi halde polis onu alır evinden.ve savcı ifadesini alır. suçlamaları okur ve savunmasını ister.ve olay zaten otomatik olarak bilirkişiye intikal eder.
sana tavsiyem. " bilişim suçlarında tecrübeli " bir avukata danışman ve onunla çalışman. işlemler daha kısa ve etkili olur.
dava kocaelinde açılacak ama onu söyleyeyim sana.

D

doLob

Misafir
tesekkurler. daha dilekceyi vermedim zaten sadece yazdigimiz dilekceyi paylastim varsa duzeltilcek yerleri duzeltelim diye

R

Reignman

Misafir
Zeynel, senden korkulur be. Eğer bu şahsa hapis ve para cezası verirlerse, Türkiye'de bir ilk olur.

(Daha önce de internet dolandırıcılığı ile tutuklamalar oldu biliyorum ama çoğunda müşteki bankalar ve şirketlerdi, kişisel çapta ilk olacak bence.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.