Siz merak etmeyin, suclular (CEVAT KORKMAZ ve ŞABAN KORKMAZ) cezasini bulacak.
Artik 3 yilmi yer 5 yilmi yer ona hakim karar versin...
Dilekceyi kullanmak isteyenler icin yayinliyorum:
---------------------------------------------
İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA
MÜŞTEKİ: "ad soyad"
VEKİLLERİ: Av. ad soyad ve adresi
SANIKLAR: CEVAT KORKMAZ ve ŞABAN KORKMAZ / Sekerpınar 41480 Gebze KOCAELİ
SUÇ: İnternet dolandırıcılığı
SUÇ TARİHİ: "tarih"
KONU: Müşteki "ad soyad", sahte kredi kartı kullanarak Paypal internet bankası aracılığı ile hesabıma aktarılan "para USD" miktara karşılık "ALACAKLI ŞUBE : IZMIT ALACAKLI HESAP: 00212 / 6678823 CEVAT KORKMAZ ALACAKLI VERGI NO: 5780178627" hesabına "para YTL" havale yaptım. Ancak bu havale işleminin ardından SANIK CEVAT KORKMAZ ödemeyi sahte kredi kartı ile yaptığı için ödediği miktar hesabımdan geri çekildi. Sahte kredi kartı kullanarak parayı hileyle almış ve beni dolandırmıştır (YTCK. m.157 vd.). Bu dilekçe ile, SANIK CEVAT KORKMAZ ın hileyle dolandırıcılık suçu ile cezalandırılması için dava açılmasını taleb ediyorum.
AÇIKLAMALAR
1- Sanık CEVAT KORKMAZ tarafından hileyle dolandırıldım. Internet bankası Paypal üzerinden Sanık CEVAT KORKMAZ bana sahte kredi kartı ile USD karşılığı para yolladı. Bende kendisine bu para karşılığı "ALACAKLI SUBE : IZMIT ALACAKLI HESAP: 00212 / 6678823 CEVAT KORKMAZ ALACAKLI VERGI NO: 5780178627" hesabına YTL EFT yaptim. Bir hafta sonra Sanık CEVAT KORKMAZ sahte kredi kartı kullandığı için paypal internet bankası odemesine bloke koydurarak, parayı geri çekti.
2- Bunun üzerine ABD de Paypal internet bankası şubesi ile yaptigim görüşmede, Sanık CEVAT KORKMAZ ın sahte kredi kartı kullanarak ve buna benzer başka dolandırılcılık suçları işlediğini, bunun için hesabının incelemeye alındığını ve sonrasında hesabının kapatıldığını öğrendim. Sahte kredi karı ile işlem yaptığını ilk kez bu şekilde öğrendim. Paypal internet bakacılığı sorumlusu, Sanık CEVAT KORKMAZ in bana önce ödeyip sonra geri çektiği miktarı, Paypal internet bankacılığının karşılayamayacağını, bu durumda benim bu işlem sonucu dolandırılarak mağdur kaldığımı doğruladı. Belgeler ekteki CD dedir.
3- Bunun üzerine, Sanık CEVAT KORKMAZ ile tek bağantım olan internet üzerinden yaptığım yazışmalarda (tum yazısmalar ekteki CD de YAZISMALAR klasoru altındadır), Sanık CEVAT KORKMAZ önce, paypal internet bankacılık hesabının kapatıldığını ancak bana geri odeme yapacağını bildirdi. Daha sonraki mesajlarında ise parası olamadığı için dolandırdığı meblağı ödeyemeyeceğini söyledi.
4- Sanık CEVAT KORKMAZ ile ilgili yaptığım araştırmalar sonucu, Sanık CEVAT KORKMAZ ın internet üzerinden en az 5 kişiyi daha dolandırdığını tesbit etmiş bulunuyorum. Dolandırılan kişiler ile yaptığım yazışma belgeleri ektedir. Sanık CEVAT KORKMAZ , beni dolandırdığı günün öncesinde ve sonrasında, sahte Kredi Kartı kullanarak internet bankası Paypal üzerinden hesabı kapatılana kadar pekcok kişiyi dolandırmaya devam etmiştir.
5- Beni "USD para miktari" maddi zarara uğratan, Sanık CEVAT KORKMAZ dan şikayetçi ve davacıyım.
Ek: 1 adet CD. CD içinde Sanık CEVAT KORKMAZ ile yaptığım yazışmalar, Paypal internet bankasi ve EFT işlem dekontları, Sanık CEVAT KORKMAZ ın dolandırdıği diğer şahısların dolandırılarak gordükleri zarara dair yazışmalar. Sanık CEVAT KORKMAZ ın dolandırdığı 2 kişinin mahkeme başvuru dilekçelerini yazmalarının ardından, Sanık CEVAT KORKMAZ ın ilgili 2 kişiye geri ödeme yapması ile ilgili yazışmalar.
SONUÇ ve ISTEM: Yukarıda arz ve izah olunan nedenler ile Sanık CEVAT KORKMAZ hakkında gerekli tahkikatın yapılarak Türk Ceza Kanunu m.157. maddesi ve ilgili hukumleri uyarınca dava açılması hususunda gereğinin yapılmasını bilvekale talep ederim.
Saygilarimizla,
Müsteki
"ad soyad" Vekili
Av. "ad soyad"