İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Küçük kıza MSN tecavüzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Eylül 2007
Mesajlar
741
Reaction score
2
Konum
istanbul
bizim kızlarımız cin gibi olurdu ama bu salagın önde gideniymiş allah kimselerin başına vermesin bu durumu kızın hayatı kararmış artık haberi okumadım cinlerim tepeme geliyor böyle haberleri okuyunca toplum olarak bozulmuşuz kızlarıda erkekleride ne biliyim yaa burası istanbul be ne işin var senin sanalda tanıştıgının yanında be neyse yaa sabah sabah yine geldiler bana banlanmak istemiyorum allah hidayet versin allah hakedenin belasını versin
 

adelweiss

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Nisan 2008
Mesajlar
61
Reaction score
0
hepsini okudum baştan sona.sadece bişey demek istiyorum.
bu konunun dinle alakası olduğunu düşünmüyorum örf ve adetle alakası olduğunuda düşünmüyorum.

bu sadece kendi yaşıtlarında birini kendine beğendiremeyen bir kronun, gidip daha doğruyu yanlışı tam olarak bilmeyen kişiliği oturmamış bir kız çocuğuna zorla birlikte olması ve bunu psikolojik baskı yaparak yapması.

şimdi düşünün daha kişiliği oturmamış bir kızın gün geçtikçe bu olayla birlikte hayatının karardığını.ben görüyorum çoğu genç kız erken çağlarda evlenme hayalleri kuruyo.bundan daha güzel bişey olamaz.sadece kararlarını verirken biraz aceleci davranıyo yada öyle bir fırsat varken yaşamak istiyo.ama herkesin bildiği gibi olmuyo.

bazı arkadaşlar demiş ab seviyesine inicez diye.bazılarımız tecavüz eden o dengesiz kişiliğe dinsiz demiş.(bunun böyle olmadığını şimdi anlatıcam)


bir belgesel izlemiştim japonyada devlet yakuza ismindeki mafyayı özel bir kurum olarak algılayabiliyo.buna üye olan insanlar diğerlerinden hiçbir tepki almadan hayatlarını rahatça devam ettirebiliyorlar.
bu ülkede zıtlıklar o kadar fazlaki bu zıtlıklar içerisinde ülkenin içinde olan herhangi bir tecavüz olayı.yada herhangi bir şekilde meydana gelen yadırganıcak bir olayda halkın tepkisi 0 yada olur böyle şeyler demek oluyo.yani halk doğruyu yanlışı bilemiyor.

bu tecavüzü gerçekleştiren zavallı şahsiyete dinsiz diyen arkadaşa hitabende şunları söylemek istiyorum.

bu olayın dinle yada herhangi bir inançla alakalı olamayacağını adım gibi biliyorum.burada açıklayacağım ab ilede ilgili.sadece doğruları konuşmak isteyenler okusun.

şu andaki eğitim seviyemiz yada insanların bazı şeyleri düşünmesi diğer ülkelere nazaran çok düşük boyutlarda.
bir gün dünyada din diye bişey olmadığı yada tanrının olmadığı kanıtlansa nerelerde tecavüz olayları daha fazla olur?düşünün bi.

benim aşırı dinci arkadaşımda var ancak biz çok güzel anlaşabiliyoruz.neden çünkü yapacağı bir iyiliği sevap için yapmıyo sadece benim için yapıyo.ve şu ana kadar gördüğüm dinden bahseden çoğu insandan farklı.

diğer insanlara baktığımda ise daha farklı düşünceler görüyorum.hatta insanların din ile
saflaşacağını asıl olan dinin olması gerektiğini söyleyen bir arkadaşa bir soru sordum.

sorum şu: tanrı olmasa ıssız bir yerden geçen bir kız görsen ne yapardın?
cevapı: o benim insafıma kalmış.

yani anlatmak istediğim bu lafı söyleyen insan kendi bencilliğinden sırf diğer bir hayatta huzurlu yaşamak için sevap işlediğini sanıyor.ama öyle bişey olmasa ne yapacakları ortada.

dinsizlerin diğer insanlar gibi hayattan zevk alacaklarını sanmıyorum.çünkü diğer bir hayatın olmadığı ve yaptığı herşeyin pek bir öneminin olmadığını düşünen insandan zevk almasını bekleyemezsiniz.zevk uğruna bişey yapmayacaklarını adım gibi biliyorum.

önemli olan hayatta zevk değil.neler yaptığımız. öldüğümüzde 1000 yıl sonrasında bu gün yaşadığımız zevklerin hiçbir anlamı yok.hiçbişeyin yok bence.

eğer zevk uğruna yaşıyorsan ve bencil bir insansan yıllar sonra arkana dönüp baktığında ohh ne geçirdim diyeceksin kendini kandırarak.
ancak bazı şeylere değer verip o anı yaşarsan eğer işte o zaman yıllar sonra arkana baktığında yaşadım diyebiliceksin.

ben böyle düşünüyorum yanlış düşündüğüm bir nokta varsa söyleyin paylaşalım.
 

webtehaber

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Mayıs 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
yapacak bisey yok, malisef ilk is anne babaya dusuyor , ama gunumuzde onlar cocukları okadar selbest bırakıyorlarki

ilk suc onların baska kimsenin sucu yok 15 yasındaki kız iki soze kanar eee serefsiz, abaza, allahsızlar her yerde onlarında cezasını helbet sorulur ha bugun ha yarın ama insanın ani gidiyor bu haerleri okuyunca insan insanlıgından utanıyor yazık iste baska ne dene bilirki ....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst