Ben kaçıncıyım gerçekten çok merak ediyorum söyler misin Eif abla?
sen benim birincimsin. logo yarışmasına bekliyorum
Logoya gelicemde çok merak ediyorum kaçıncı oldum lütfen söyler misin abla?
kazanamayan herkes 6. sırada. sistem bu şekilde
ben de Nurçin'den çok ümitliydim fena da bir sonuç olmadı, gönül isterdi ki o birinci olsun
İlk 3'ü zaten tahmin ediyordum fakat susma.in 4. olacağını düşünememiştim.Siteyle biraz ilgilenseydim ilk 3'e girebilirdi.Siteye girdiğinizde benim yazımla kaşılaşıyorsunuz.
Nurçin'in ilk 3'e gireceğine kesin gözüyle bakıyordum .Nurçin'in blogu ile ilgili yazdıklarımı bu yazımda bulabilirsiniz.Dikkat ettiyseniz yarışma bitmeden önce yazdım.Kazananlara başarılar diliyorum.Hak edenlerin kazandığını görüyorum.Bu beni çok mutlu etti.Sanırım anca 2. webmaster yarışmasına katılabileceğimi sanıyorum.Güzel yarıştı gerçekten,bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
Ben birçok blogu takip ediyorum.O son yazdığın yazıda okulunu öncelikli tutmakla çok iyi yapmışsın.Senin yaşında ben de aynı seçimi yapmak zorunda kaldım ve sıkı bir maratona girmiştim.Hırslan ama güzel duygularla hırslan,sana hayatta başarılar NurçinBu kadar takipçimin olduğunu bilmiyordum. Hevesimi ve hırsımı arttırmayı sağladığınız çok teşekkür ediyorum. Hemen yazdığın yazıya yorum yapıyorum
W**ez tema ile katılmak kurallara aykırı mıdır?
yaş olarak tam sınırdayım katılamıyorum zaten pek vaktimde yok yarışmaya ayırabileceğim