Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Liverpool-Beşiktaş Maçı

KaRaKTeR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
138
Evet arkadaşlar türkiyeyi şampiyonlar liginde temsil eden takımımız beşiktaş bir kez daha tarih yazdı,
iyinet erkekleri olarak o maça çıksaydık 8 gol yiyebilirmiydik bilmem ama beşiktaş bunu başardı,

Yönetiminden tutun fulbolcularına kadar hepsini tebrik ediyoruz.

Bir beşiktaşlı olarak söyleyebilecek daha fazla söz bulamıyorum
yorum sizin

Grafix

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
81
beşiktaş en son leeds united'a yenilmişti 6-0 hatırlıyormusunuz o maçı?

izuner

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Fenerlilerin(bazı) msn de çok büyük zevk aldıklarını gördüm . Nasıl bir zihniyettir bu ? Ben yarın fener maçında psv gol diye mi bağıracağım yani ?
Bu kadar zevk veren ne merak ediyorum . benim şu an kendimi hissetmiyorum bile.

trextra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
166
Bunlar etme bulma dünyası. Fener 6 yediğinde bize yapılanları hatırlatmaya gerek yok. 8 tane yemiş ezeli rakibin. Heralde dalga geçiceksin. Yapacak birşey yok artık yani. 8JK diye çok dalga geçilecektir..

visitistanbul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
463
Fenerlilerin(bazı) msn de çok büyük zevk aldıklarını gördüm . Nasıl bir zihniyettir bu ? Ben yarın fener maçında psv gol diye mi bağıracağım yani ?

Burada herkes Üzüntüsünü belirtiyor Senin MSN indeki insanlar kimseyi ilgilendirmez onlara söyle burada FENERBAHÇELİLER falan diye yazıp da bi polemik başlatma bence ...
Bende Fenerbahçeliyim ve gerçekten üzüldüm Beşiktaşıma...

Z

Zion

Misafir

kimsenin sevindiği yok merak etme. 1-2 farkla yenilseydi üzülürdük, 4-5 farkla yenilseydi daha çok üzülürdük. ama 8-0 yahu. bırakın da dalgamızı geçelim.

cevirmen

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Demiroren beyefendi her macta hakem hakem diye bagiriyor, su istifa etsin yoksa oynamam diye cocukca beyanatlar veriyor, maci anlatan spiker ve yorumcu ama kafa buldu bizimle dinlerken rezil oldum, peter crouch da school boys days di dedi. yani su 4 de devre 8 de biter gibi. Fenerli olarak besiktasin yenmesini cok isterdim, ama olmadi.

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
Canimiz sagolsun yenilsekde kazansakda besiktasliyiz bunun faturasi yönetim vermeli kac antrönör getti geldi onlar hala yerinde sayiyor ayni tip oyuncular getiriyor yahu bikerede onlar gitsin diyorum 3 senedir giden yok ertugrula kötu oldu neyse canimiz sagolsun ayrica cumartesiden beri diyorum ve hep diyecem "dün fenere bügün bjkye yarin gs ya olacak" haluk ulusoy istifa haydi millet hep el ele verelim belki ise yarar... Not besiktas kaybetti diye demiyom...

Angelo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
164
Beşiktaş şampiyonlar liginden de çekilecekmiş.

pigeon

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
228
bu ne biçim sonuç böyle.. ayıptır, günahtır. :(

Mendes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
İKi de direkten döndü allah'tan onlar da gol olmadı ^^

Mehmet Tahta

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
Üzüldüm gerçekten. Mahalle maçı gibiydi, bi 10dk daha olsaydı, kesin 2 tane daha gol gelirdi.
Neyse, olan oldu artık; "Çarşı, şampiyonlar ligine karşı!" ok. :p

Mickey

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
80
şaka gibi
sekkiz
bjk, liverpooooooooldan kaç gol yedin?
sekkkiz
evet tarih yazdı ve geri döndü kartal sağlık olsun önlerinde sivasspor maçı var başarılar

NeFuSa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
Hemen hemen bütün goller o Hakan Arıkan denen kaleci bozuntusunun hatalarından oldu. Yoksa takımda bi Tello eksik diye "8" tane gol yenir mi yahu? İşin üzücü kısmı Türkiye'ye de geri dönüşümü oluyor bu mağlubiyetlerin. Avrupa takımları gruplarında Türk takımı çıkınca sevinçten uçuyorlar. Hatta ünlü klüpler birbirlerine nispet bile yapıyorlardır "Oooo.. bize Türk takımı çıktı n'aber?"..
Türk basını malesef tek taraflı yayın yapıyor. Liverpool, Beşiktaş'tan çekiniyormuş. Hadi canım :)

webyazilim

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
116
11-0 olabilirdi, çok şanslıymışız diyorum.

muratozcirpici

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
44
üzücü. hemde çok... sanırım sinan engin şimdi uefa'yı tehdit ediyordur. ya liverpool şampiyonlar liginden çekilir yada paf takımıyla çıkarız :S ...

yaşanmaması gereken bir geceydii...