Bundan 2 ay önce lnw servers la çalışmaya başladık ve hikayemiz başladı..... Remzi denen dolandırıcının müsterilerinden dim adam tüyünce aynı gün hemen lnw ile iletişime gectik sitelerimizi lnw ye taşıdık ama o günden sonra siteler 2 gün acık 3 gün kapalı .... Gökhan la ilk önce 6 gb reseller olarak anlaştık bizi bi sunucuya attı cpanel ler kapalı ... Sonra ben size server vereyim dedi bilirsiniz 3 öde 4. bedava amd ler tamam dedik bu sefer amd 2600 dedi celeron sunucu geldi almanya dedi hollanda geldi bunlarıda gectim sunucular 4 günde zar zor taşındı ... Ve kesilmeler hala devam müşteri bulamıyorum sunucularda kesinti yüzüne dedik sen bize cift işlemci reseller ver oke dedi 180 ytl ücretini hemen gönderdim 10 gb reseller veriodu güya sonra opterona gecirdi bizi neymiş hata veriyormuş yine kesintiler sonra yine başka bi server cift işlemci anlaşırsın bize verdiği sunucuya bak bu seferde p4 3 ghz 256 ram güler misin ağlar mısın .. Neyse dedim kesinti olmasın diye kabul ettik ve sonuc dün sabah 10 dan itibaren sunucuya erişim yok ve 24 saat dile kolay düşünsenize 24 saat boyunca 50 60 tane sitenin kapanması ne demek müşterilerim sürekli arıyorlar haklılar tabikide " bu işten ekmek parası kazanmak isteyenler var gökhan bunu unutma sitelerin şu anki zararlarını düşünemiyorum " iletişime gectiniz mi derseniz zaten dün bir başlığım vardı yaklaşık 20 30 tane mail attım ve dün sabahtan beri sürekli arıyorum tele hic bir cevap yok bi kere 2 kere düştü onlarda da yok yarım saat dedi yok 15 dak ama hala yok !
Evet herşey bu yorumu size bırakıyorum ben ilk değilim sonda olmayacam ....
Çözüm sizce ne !
Evet herşey bu yorumu size bırakıyorum ben ilk değilim sonda olmayacam ....
Çözüm sizce ne !