İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Moderatör alımı yapılacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Merhaba arkadaşlar,
Yeni moderatör alımı yapacağız bu bağlamda aşağıdaki şablona göre istemiş olduğumuz bilgileri bana P.M. yolu ile iletiniz.

• Ad & Soyad:
  • Yaşınız:
  • İkamet ettiğiniz şehir:
  • Mesleğiniz (varsa):
  • Eğitim durumunuz:
  • İlgilendiğiniz programlama dili/dilleri:
  • Cep telefonunuz:
  • vBullettin yönetimi hakkında deneyiminiz:

Sadece aşağıda belirtilen kritlerde uyan üyeler başvuru yapmalıdır:
  • 22 yaşının üzerinde olanlar.
  • En az 1 yıllık forum.iyinet.com geçmişi olanlar.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
22 yaş sınırı bence gereksiz olmuş,17 Eylül tarihinde 1 senelik olacak üyeliğim:)
Peki kategori moderatörü alımı yapılacak mı ?

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
22 yaş sınırı çok fazla olmuş gibi geldi bana,tamam genel moderatörlük neyse de kategori modluğu için de aynı yaş sınırı var. Bu kriterlere göre hiçbir lise öğrencisi görev alamayacak demek oluyor.Emir malesef sen de katılamıyorsun kardeşim :)

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Emir malesef sen de katılamıyorsun kardeşim

Malesef kardeşim.. :) Loi'ye yinede bir pm atmayı denedim fakat..
Şimdi olmazsa bile gerekli yaşıma gelene kadar yine beklerim yine ben hizmetimi yardımımı yaparım. :) Hep iyinetteyim hep iyinette kalacağım!
Şimdiden moderatör olacak arkadaşlara başarılar dilerim.

Saygılarımla.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Ben de yine de Loi admine pm attım,göreve alınacak arkadaşlara başarılar dilerim...
Şu yaş olayı yine de bir daha düşünülmeli...

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
başvurumuzu yaptık hayırlısı başvuru yapan herkese ve forumdaşlara hayırlı uğurlu olsun yeni moderatörler

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Arkadaşlar bu forumda bir çok genç arkadaş sen çocuksun diye ezildi ve ben buna çook şahid oldum. Şimdi 15 yaşında bir arkadaşın mod olmasını istemiyoruz değilmi. Yani askerlik yaşı 20, yani insanın olgunluğa erme yaşı. Askerlik bitimi de 22 gibi. yani olgunluğun hemen hemen oturmaya başladığı dönem olarak düşünürsek 22 mantıklı bir yaş sınırı. bu arada ben 26 yaşına giriyorum, o dönemi geçtim ama bundan dolayı böyle rahat konuşuyor değilim. Elbette, yaşı 22'den küçük ama çoook bilgili ve tecrübeli ve insanlara çokça yardım eden arkadaşlarımız var. Misal Emir kardesim gibi. ama yinede:
YAŞ SINIRINI DESTEKLİYORUM

BU ARADA LOİ YE PM ATTIM. CEVAP BEKLİYORUM

Herkes 1500 TL'Lik işler yapamaz 5 dakkada güvenilir birisin.

Barıs'a dediğim gibi hep iyinetteyim hep iyinette kalacağım.
Banada acayip geldi. Genel moderatör neysede bari kategöri moderatörde yaş sınırlaması koyulmasaydı. Tamam yaşım küçük olabilir ama bende bu foruma emek veren biriyim.. Sabahımı gündüzümü forumda ediyorum bunada bir çok kişi şahir herkes kendini bu kadar kaptırma diyor. Ama ben bikere bir yol koydum kendime.
Neyse şimdi olmazsa yaşıma gelince. Themaniac umarım moderatör olabilirsin.

kafkamarket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
moderatör alımı

emir kardeşim Hergün iyinette ücretsiz yaptığın kurulumları bende görüyorum. Hangi konuya baksam illaki yorumun var. Dün rastgele pm ile tanıştık fakat konuşmalarına göre çok iyi birisin. Yaşının bu göreve engel olduğuna çok üzüldüm. Hak ediyordun.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
22 Yaş Sınırı Yerine Yaptığı Paylaşımlara Göre Değerlendirme Daha Önemli Olduğunu Düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.