@sepulchral kesinlikle biliyorum. hatta o sistemi hazırlayanlarıda ( en azından başındakileri) iyi tanıyorum.
ve günlük istatistiklerinide öğrendim.
nasıl bir soru gelicek onu da merak ediyorum açıkçası
Aslında soru değil cevap verecektim. Zaten hazır bir sistem. Ama biraz moderasyona gitmişler. Microsoft sharepoint server üzerine çalışıyor sistemleri..
TTnet son 1.5 yıldır microsoft ile sıkı ilişkiler içinde.. TTmail-de microsoft exchange kullanıyorlar.
Sizde mi microsoft alt yapısıyla giriş yapacaksınız ? gibi bir sorum olabilir.
Demosu açıldığı zaman, elimizden gelen yardımı seve seve yaparız.En azından kullanıcı gözüyle, olmasını istediğimiz şeyleri belirtiriz Mesela, yükleme olmadan, istediğimiz yerden izlemek harikaydı.Bu özelliğin olmasını gerçekten de isterim.Üyelik altında, kendi playlistini belirleme, favori film yada müzik seçebilme klasik yöntemlerdendir. Ama farkının olmasını istiyorsanız, sitenize entegre bir masaüstü programıda uygulanabilir.Siteye girmeden dinleme tarzında olanaklar, hem reklam gelirlerine devam edilir, hemde kullanıcı için fark yaratılır.İlk denemedeki gibi sade bir siteyle başlamınız temenni ediyorum.Çünkü gayet kullanışlıydı. Tekrar hayırlısı olsun.
@NeFuSa Bu dediğin dezavantaj olabilir ancak oluşturulacak programın bir bölümüne reklamlar entegre edilebilir. Birde mp3lere sesli, videolara görüntülü reklamlarda yerleştirilebilir. Böylece bu dezavantaj hem kullanıcı açısından hemde reklam veren açısından avantaja dönüşmez mi ?
Ama farkının olmasını istiyorsanız, sitenize entegre bir masaüstü programıda uygulanabilir.Siteye girmeden dinleme tarzında olanaklar, hem reklam gelirlerine devam edilir, hemde kullanıcı için fark yaratılır.
Siteye girmeden dinlemek bence CMYLMZ tarafından dezavantaj. Bu projeye o kadar para bas, adam gitsin mp3ünü siteye girmeden dinlesin. Bu olanak olursa siteye reklam veren adam nasıl güvensin? Reklamım fazla kişi tarafından görülmeyecek diye düşünür ve dolayısıyla cayabilir.
İlginin sitede kalması açısından öneriler daha sağlıklı olucak kanaatindeyim.
Programdada sponsorlara yer verebilecek. Realplayer gibi düşünebilirsin aslında bunu : ) Bunun güzelliği, adamın elinde hazır bir mp3 listesi olacak.Bu sayede dünyada bir ilk olarak, mp3 indirme alışkanlığı son bulacak.Bence çok tutabilir : )
sevgili acemi bir sponsor sen ol bi de ZIPPKIN ne dersiniz