bana çok saçma bır olay gıbı geldı bu benıde aradılar konuştum vs, kapadım telefonu 5 dakıka şoyle bır duşundum sonra dedımkı banane..
o 5 dakıakda şunları duşundum,
1 - google ayrım yapıyor ama sıte içeriğine gore
mynet ayrım yapıyor ama tıklamaya gore
2 - googlede bugun başlasan 0,15 veya her neyse bır ucret alırsın ortalaman bu olur bılırsın.
mynetde boyle bir şey yok bekleyeceksın ne bu ya emeklı kuyruğumu anlamadım neyı beklıyorum bana guvenın yoksa alma benı sıstemıne
madem senın boyle bır uygulaman var secııc davran çok mal goz çıakrtmaz zıhnıyetı bu ulkede değişmıyor nedense
3 - hemen aklıma klasık turk ticaret düşüncesı geldı meynetın amacı ne ? çok basıt çok reklamalan kişi bulacak ılk etapda gelene verecek uyelığı sonra reklam verene dıyecek kı bakın bızım bu kadar reklam alanımız var u kadar uyemız var şu kadar gosterım yapıyor,
4 - Adsense ne yapıyor dıyorkı arkadaş ben reklamımı şurda burda gostertmem ıster al ıster alma ben kalıteyım benı kalıte oalrak temsı ledeceksın benım amacım çok muşterı değil az olsun öz olsun ..
5 - sonuc olarak bu sıstem ne bana ne kılımcının koroğluna yarar hiti 10.000 den aşağı olan bakmasın bıle bence ..
eğer arzu hanım okuyorsa
bence telefonla tek tek aramıza gerek yok oncelıkle stratejınızı belırleyın ortada bir plan bıle yok bence, açıldı sıstem uye olun bıttı, bugun
adını unuttum arkadaşın google tarzında bır reklam networku açmıştı katreklamdı sanırım, bu sıte bıle çok fazla yatırımı olmamasına rağmen bu aşamada mynet den 4 gomlek yukarda, bugun hemalsat diye bır sponsor var başlangıç fıyatı 0,4 zaten,
sonuc oalrak yazıyı uzattım bence bır sıstem yaarken oalyın içine gırıp pazar araştırması yapmak gerek
koskoca yahoo msn bıel bu işe girerken ayalrca beta yayın yapıyor nabız olçuyor bız 0,01 lerden bahsedıyoruz
aynı zamanda 1 tıka 0,01 verıyor gunde 100 tık yapsan 1 Ytl hadı dıyelım yukseldı 4 verdı yaaa gunde 4 ytl eder adsenseye rakıp olacaksan bu yetersız ads ye bugun uye olsan 100 tıka 4 - 5 doalr laırsın onuda ytl ye çarpın işte gene fazla çıakr
saygılar