Özhan Canaydın çok kötü bir başkandır (Sadece misal) desem. Sen kendi başkanın azizeye bak gibi tepkiler alıyoruz sürekli. Eleştiriyi hep dalga geçmek sanıyolar genelde. Bu tüm diğer konularda da geçerli. Artık her mesajımın için ufak notlar ile açıklama ekliyorum. Burası forum ve gerçekten tartışma çıkmasını en son isteyecek kişilerden biriyim.
GS çok büyük bir camia ve taraftar sayısı çok fazla. Sen git koskoca UEFA ve Süper Kupayı al. Sonra maddi sorun yaşa. Ben artık GS her istediği futbolcuyu alır, para derdide olmaz diye düşünüyordum ilk zamanlarda. Tabi sizin yönetimden çok birazda Futbolcular yaktı. İnter dağıttı GS yi ve para ödemedi. Yine aynı yönetim gitti kulüpten kaçan futbolcuyu geri kabul etti. İsterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun böyle birşey kabul edilemez.
Yeni bir Stad projesi falan varmış. O olur inşallah..
Aslında her istediğimiz futbolcuyu aldık desek yeridir. Galatasaray UEFA kupası alınmadan da en pahalı transferleri yapmıştı, hagi'nin sadee 99-00'de yıllık 5 milyon € sadece kendisinin aldığını biliyorum ki, zidane bu parayı almadı madrid'de yıllık olarak.
Sonrasında yine para krizi olmadı, bizim tek sorunumuz israfçılıktı.. Allahın ali lukunkusunun bizim kaç paraya aldığımızı biliyomusun? 15 milyon euro. Dönemin avrupa'da ki en pahalı transferi.
Ya jardel? Jardel dünya'da yapılan en pahalı ilk 10 transferden biridir, Galatasaray bu futbolcunun bonservisi için peşin tam 28 MİLYON DOLAR vermiştir ki, bu ülke de bu rakama 3,5 tane anadolu kulubu kadrosu kurulur.
Bratu,petre,almaguer,lukunku,prates,fabio pinto,felipe,jardel, xavier ve aklıma daha gelmeyecek bi sürü futbolcu. Hepsi yanlış transferdi belki ama milletin kafasına öyle bi yapışmış ki en pahalı transferi fb yapıyo diye

..
Uefa kupasını pazarlayamadık dicem ama o zaman pazarlamak diye bişey söz konusu değildi zaten, en iyi futbol sanayileri real madrid, manchester united gibi takımlar 2000 senesinde kendi alt yapı ve ya ülkelerinin en iyi futbolcuları ile oynuyolardı..
Madrid'de 2000 senesinde zidane, ronaldo, beckham, robinho değil concecaio, , mcmanaman , hierro vardı.
Futbol son 3,4 sezondur sanayileşiyor iyice, aslında belki 20 senedir öyle de biz yeni yeni öğreniyoruz..
Umarım bi Türk takımı aynı başarıyı ve ya daha üstünü yakalar da, kendisini iyi satıp bundan gelir elde eder, bizim gibi gidip allahın lukunkusuna 15 milyon vermez..