Nani nerde.... kadın kadın kadın![]()
Sen bu mesajıma rep vermişsin, birde KSKdasın (İzmir'in en güzel kızları KSKda), PCden başını kaldır, şöyle bir iskeleye doğru yürü, için açılsın.
Bu mesaj işte
Nani nerde.... kadın kadın kadın![]()
Sen bu mesajıma rep vermişsin, birde KSKdasın (İzmir'in en güzel kızları KSKda), PCden başını kaldır, şöyle bir iskeleye doğru yürü, için açılsın.
Bu mesaj işte
Ha, ben de isterim bayan webmasterlar çoğalsın. Ama yok spam, yok erkeklerin çok yaptığı türden Türk internetini geriye götürecek iş yapacaklarsa, hiç gerek yok bayan webmastera. Ama gelip "bayan görüşü" ile tasarımlar yapıp, zengin içerikli bilgi siteleri açsalar, sonuna kadar destek olurum; elimden geldiğince.
(Son cümle biraz sakat oldu galiba.)
benim tanıdığım BAYAN webmaster varBir İçim Su
![]()
ama senin yaşın ufak abilerine yol aç![]()
Sen de evli barklısın, bekarlara yol aç
Bu mesajlarını yenge okuyordur bak!
bariş son durum nedir ?![]()
Hala beklemedeyim dör gözle mesaj kutuma bakıyorum msn adresi yollansın diye![]()
bende var msn adresi istersen verebilirim![]()
Önemli Not : Ciddiyim![]()
evet üye olurken yazmış bende biliyorum ama o vermezsse sapıklığa giriyor![]()
bende ordan almamıştım zaten kendi vermişti msn yi script yapcaktık kendine ama parası yok sanırım ne dersek takas yapalım diyortamam takas yapalımda script e karşılık ne vericen diyorum script vericem dedi bende olmaz o zaman dedim
![]()
bizim ofiste bayan webmaster var hatta birçok internet hizmetleri yapan şirketlerde var ama forumlara takılmıyorlar.