İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nixcon bu kadar ciddiyetsiz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya sonucta nixcon da calısanlarda insan degilmi ? kriptolu sifre giricek degiller ripe a degilmi ?

Human COLOR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bak gerçekten dalga geçmiyorum , gerçekten sen iyi niyetli bir müşterisin . Bu attığın her mesajdan belli ouyor .

Tebrik ederim .

S

SeoAmo

Misafir
cemadak' Alıntı:
ya sonucta nixcon da calısanlarda insan degilmi ? kriptolu sifre giricek degiller ripe a degilmi ?

Şifrelerinin tahmin yolu ile ele geçirildiğini hiç zannetmiyorum.

Madem ripe tan Iplerinin kendileri alabilecek kadar büyük bir firmalar bakalım bu hatayı ne kadar kısa sürede düzeltebilecekler.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Forumda herhangi bir kurulusa karsi israrla yapilan anti-propaganda mesajlarlarini onaylamiyorum.

Siz fikrinizi yazin, birakin kullanicilar iyiye kotuye kendi iradeleri ile karar versinler.

Kimseyi kendiniz gibi dusunmek icin zorlamayin lutfen.

Siz bir kurumu begenmiyorsaniz, kullanmayin, ama baskalarini da kullanmama konusunda ikna etmeye calismayin.

Tesekkurler.

Human COLOR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haklısınız , ben mesajlarımı yazdıktan sonra farkettim . Burası özgür bir forum ve herkes istediğini seçebilecek kadar da olgundur sanıyorum . Bana laf atılmadıkça bende bu konuda başka birşey yazmamaya karar verdim .

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Human Color,

Kusura bakma sana patladım.Senin yerinde başkası da olabilirdi.Herkes bana soruyor sen bu adamları neden bu kadar savunuyorsun diye.Açıklayayım..

Ben bu sektörde yeni değilim. 2. yılımı doldurdum.Bu 2 yıl içerisinde ama az ama çok bir müşteri portföyü yakaladım.Amacım da herkesle ortak.Bu portföyü daha da büyütmek.

Şimdi gelelim Nixcon meselesine. 2. ay bugün doldu.Birkaç gün içinde 3. ay ödememi yapacam.2 aydır Nixcon'la çalışıyorum ve Nixcon'a taşındığımdan beri tüm müşterilerimden teşekkür alıyorum.

Bir insan bir firmadan sunucu kiralarken ne bekler?

Hız,kalite,müşteri memnuniyeti,hızlı destek,güler yüz,kesintisiz yayın v.s.

Bunların hepsi inan Nixcon'da mevcut.Milletin eleştirdiği tek nokta datacenterın gizli olması.Adamlar bıktılar en sonunda onu da ziyarete açtılar.Hatta müşterileriyseniz uçak biletinizi de gönderiyorlar.

Ben ve müşterilerim bu insanlardan bu kadar memnunuz.Sonra senin gibi birileri geliyor burayla çalışan adamla çalışılmaz diyor.Bu da resmen bize hakaret oluyor.Bu yüzden patladım sonunda.

Lütfen kullanmadığınız bir yer hakkında bu kadar olumlu yorum varken olumsuz yorum yapmaya çalışmayın.Lütfen çok rica ediyorum.

M

MedyaGraf

Misafir
Bunlar insanlık hali olabilir ama ben nixcon ile geçen görüşme yaptmı müşteri temsilcilerinin orda olmadığını bana belirterek ... 1 saat içinde geri dönüceklerini söylediler telefonumu bıaktım fakat ne arayan var ne soran... açıkçası anlam verebilmiş değilim.

Human COLOR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BiLHost' Alıntı:
Human Color,

Kusura bakma sana patladım.Senin yerinde başkası da olabilirdi.Herkes bana soruyor sen bu adamları neden bu kadar savunuyorsun diye.Açıklayayım..

Ben bu sektörde yeni değilim. 2. yılımı doldurdum.Bu 2 yıl içerisinde ama az ama çok bir müşteri portföyü yakaladım.Amacım da herkesle ortak.Bu portföyü daha da büyütmek.

Şimdi gelelim Nixcon meselesine. 2. ay bugün doldu.Birkaç gün içinde 3. ay ödememi yapacam.2 aydır Nixcon'la çalışıyorum ve Nixcon'a taşındığımdan beri tüm müşterilerimden teşekkür alıyorum.

Bir insan bir firmadan sunucu kiralarken ne bekler?

Hız,kalite,müşteri memnuniyeti,hızlı destek,güler yüz,kesintisiz yayın v.s.

Bunların hepsi inan Nixcon'da mevcut.Milletin eleştirdiği tek nokta datacenterın gizli olması.Adamlar bıktılar en sonunda onu da ziyarete açtılar.Hatta müşterileriyseniz uçak biletinizi de gönderiyorlar.

Ben ve müşterilerim bu insanlardan bu kadar memnunuz.Sonra senin gibi birileri geliyor burayla çalışan adamla çalışılmaz diyor.Bu da resmen bize hakaret oluyor.Bu yüzden patladım sonunda.

Lütfen kullanmadığınız bir yer hakkında bu kadar olumlu yorum varken olumsuz yorum yapmaya çalışmayın.Lütfen çok rica ediyorum.

Ne kadar güzel memnunsanız problem yok zaten . Kimse ne derse desin zaten kuzguna bile yavrusu güzel görünür.

Benim anlamadığım nokta şu , nixcon 'un gerçekten hizmetleri çok çok iyi olabilir ama iş hayatında pazarlama ile ilgilendiğim için biliyorum . Bir müşteri ne kadar sizin en iyi müşteriniz olursa olsun , ek ufak problemde en kötü pazarlamacı sizsinizdir. Ama ben görüyorum ki , sizi ufak problemler bile etkilemiyor . Benim tek anlayamadığım kısım bu. Yoksa nixcon beni ilgilendirmez , ayrıca sektörüm bu değil .

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değerli Kullanıcılarımız,

Maalesef, firmamızın verdiği hizmetleri 'çekemeyen' ve bu kadar ilgi ve kaliteli hizmetten rahatsız olan bir çok şahıs ve firma bulunmaktadır. Bugün saat 22:30 civarlarında firmamıza ait olan #004 IP bloğuna ait olan IP whois'lerinin 'şifre sormayan' adres bölümleri izinsiz olarak değiştirilmiştir. Konu ile ilgili RIPE 'den izinsiz olarak bilgileri düzenleyenlerin IP adresleri alınmıştır. IP whois bilgileri eski haline getirilmiştir.

Saygılarımızla
Nixcon A.Ş

konuyla ilgili sanırım..

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkticarettede olmustu bu hatta yamulmuyorsam burak baysan ya da ekibi yapmisti, sitelerinde oyle yaziyordu.

comma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nixcon ile ilgili her bir başlık gördüğümde forumdan bilindik birilerinin "Gittim Data Centerı ve personeli gördüm" demelerini bekliyorum. Ama bu hiç olmadı sürekli tarihler veriliyor "kısa zamanda", "üç vakte kadar", "az sonra" gibi ifadeler görüyorum ama nedense o zaman hiç gelmedi.

Yanlış anlaşılmasın amacım kendilerini karalamak değil. Gerçekten hizmet almayı düşündüğüm için bekledim bunları. Çünkü her ne olursa olsun bir müşterimin sitesini riske atamam.

Dünyanın en büyük DC leri bile kameralar koyup DC lerini gösterirken, bu konuda "güvenlik" ya da "gizlilik" gerekçeleri benim için tatmin edici bir cevap olmuyor.

Bu ripe kayıtlarının değiştirilmesini normal karşılıyorum, buradaki açık kendilerinin olmayabilir, ripe nin de problemi olabilir, çünkü daha önce başka firmalarında başına gelmişti.

Fakat diğer hiç bir firma ile görüşürken çoook büyük bir DC miz var, ama ne bizi ne de dc mizi göremezsiniz gibi garip bir durum başıma gelmemişti.

MKB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
comma' Alıntı:
Nixcon ile ilgili her bir başlık gördüğümde forumdan bilindik birilerinin "Gittim Data Centerı ve personeli gördüm" demelerini bekliyorum. Ama bu hiç olmadı sürekli tarihler veriliyor "kısa zamanda", "üç vakte kadar", "az sonra" gibi ifadeler görüyorum ama nedense o zaman hiç gelmedi.

Yanlış anlaşılmasın amacım kendilerini karalamak değil. Gerçekten hizmet almayı düşündüğüm için bekledim bunları. Çünkü her ne olursa olsun bir müşterimin sitesini riske atamam.

Dünyanın en büyük DC leri bile kameralar koyup DC lerini gösterirken, bu konuda "güvenlik" ya da "gizlilik" gerekçeleri benim için tatmin edici bir cevap olmuyor.

Bu ripe kayıtlarının değiştirilmesini normal karşılıyorum, buradaki açık kendilerinin olmayabilir, ripe nin de problemi olabilir, çünkü daha önce başka firmalarında başına gelmişti.

Fakat diğer hiç bir firma ile görüşürken çoook büyük bir DC miz var, ama ne bizi ne de dc mizi göremezsiniz gibi garip bir durum başıma gelmemişti.

Konuyu en iyi şekilde açıklayıp noktayı koymuşsunuz.

.

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bekleyin arkadaşlar.Ben haftaya gidiyorum.Dün gece Serdar Bey ile görüştüm.Haftaya Çarşamba veya Perşembe gününe bana randevu ayarlayıp uçak bileti gönderecekler.Gelince herkese ne gördüğümü anlatacam :)

XYZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
comma' Alıntı:

Katılıyorum +1

M

MedyaGraf

Misafir
Evt az önce beni de nixcon dan aradılar... geri dönmedikleri konusunda bir serzenişim olmuştu. DC ziyareti teklifinde bulundular, kendilerine teşekkür ediyorum. Sanırım nixcon gibi kendi vatanımız altında çalışan iyi niyetli bir firmayı karalamasak artık iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten Amerika'daki server lara para vermekten bıktım.neden kendi insanımız kazanmasın ki. Sagygılar.

comma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BiLHost' Alıntı:
Bekleyin arkadaşlar.Ben haftaya gidiyorum.Dün gece Serdar Bey ile görüştüm.Haftaya Çarşamba veya Perşembe gününe bana randevu ayarlayıp uçak bileti gönderecekler.Gelince herkese ne gördüğümü anlatacam :)

Bildiğim kadarı ile siz zaten kendileri ile çalışıyorsunuz. Yani görmeden de orada olduklarına kanaat getirmişsiniz. Neden istanbulda bu kadar kişi varken, ya da ben telefonda ısrar ettiğimde reddediyorlarda, sizi başka bir şehirden uçakla getiriyorlar? Burada DC yi görmesi gerekenler, onun orada olduğuna inanıp himet alanlar değil, orada olduğundan şüphesi olanlardır fikrimce.

Bu forumu araştırırsanız bazı kişilere geçen ay DC nin gösterileceği yönünde bilgiler verildiğini ama sonradan nedense hiç bir gelişme olmadığını görebilirsiniz.

MedyaGraf' Alıntı:
Evt önce beni de nixcon dan aradılar... geri dönmedikleri konusunda bir serzenişim olmuştu. DC ziyareti teklifinde bulundular, kendilerine teşekkür ediyorum. Sanırım nixcon gibi kendi vatanımız altında çalışan iyi niyetli bir firmayı karalamasak artık iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten Amerika'daki server lara para vermekten bıktım.neden kendi insanımız kazanmasın ki. Sagygılar.

Tekrar belirtiyorum, amacım kimseyi karalamak değil, herhangi bir hizmet alıp kötü olduğunu görmedim. Alsam ve kötü olsa onu da yazardım. Sadece hizmetin satışı öncesinde benim mantığıma ters gelen şeylerin sebebini öğrenmeye çalışıyorum.

Yani hizmet alan arkadaşlar veya nixcon, colocation hizmeti alan bir firmanın sunucusunda sorun olduğunda hizmet alanın gidip problemi görememesine nasıl bir mantıksal açıklama getirebiliyor anlamıyorum?

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hakikaten öküz altında buzağı arıyorsunuz.

Ben müşterileri olduğum için benim ulaşım masrafımı karşılıyorlar.Mesajları dikkat edersen MedyaGraf'ı da davet ettiklerini görebilirsin.Başvur seni de davet etsinler.

Hem beni çağırmalarında ne gibi bir art niyet olabilir ki?Bana oraya gidince

"Barış Bey ya nolur bizi idare edin.Biz bu küçücük yerde iş yapıyoruz.Sunucular Fizan'da.Forumlarda gerçekleri yazan olursa bize yalancı şahitlik yapın" mı diyecekler?

Dün Serdar Bey bana güvenliği anlattı sadece şok geçirdim.Şimdi detaylara inmiyorum.Gidip gözlerimle görünce herşeyi bir bir anlatacam.

Bu arada Nixcon Kağıthane'de değil diyenlere de bir cevap.Nixcon DC Kağıthane'de değil.DC başka bir semtte.Genel yönetim ve kriptoloji bölümü Kağıthane'deymiş.

Neyse şimdi ne yazsam boş.Umarım gördükten sonra yazacaklarıma da uyduruyor demezsiniz.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
aslında beni davet etmelerine gerek yok kağıthane ile evim arasında 3 km var.. ama kaç gündür düşünoyrum bu datacenter kağıthane gibi biryerde nerde olur.. Akom un içini yoksa dc mi yapmışlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5