BiLHost' Alıntı:Bu arada Nixcon Kağıthane'de değil diyenlere de bir cevap.Nixcon DC Kağıthane'de değil.DC başka bir semtte.Genel yönetim ve kriptoloji bölümü Kağıthane'deymiş.
Lütfen üstteki mesajımı dikkatli okuyun.
BiLHost' Alıntı:Bu arada Nixcon Kağıthane'de değil diyenlere de bir cevap.Nixcon DC Kağıthane'de değil.DC başka bir semtte.Genel yönetim ve kriptoloji bölümü Kağıthane'deymiş.
BiLHost' Alıntı:Hakikaten öküz altında buzağı arıyorsunuz.
Ben müşterileri olduğum için benim ulaşım masrafımı karşılıyorlar.Mesajları dikkat edersen MedyaGraf'ı da davet ettiklerini görebilirsin.Başvur seni de davet etsinler.
Hem beni çağırmalarında ne gibi bir art niyet olabilir ki?Bana oraya gidince
"Barış Bey ya nolur bizi idare edin.Biz bu küçücük yerde iş yapıyoruz.Sunucular Fizan'da.Forumlarda gerçekleri yazan olursa bize yalancı şahitlik yapın" mı diyecekler?
Dün Serdar Bey bana güvenliği anlattı sadece şok geçirdim.Şimdi detaylara inmiyorum.Gidip gözlerimle görünce herşeyi bir bir anlatacam.
Bu arada Nixcon Kağıthane'de değil diyenlere de bir cevap.Nixcon DC Kağıthane'de değil.DC başka bir semtte.Genel yönetim ve kriptoloji bölümü Kağıthane'deymiş.
Neyse şimdi ne yazsam boş.Umarım gördükten sonra yazacaklarıma da uyduruyor demezsiniz.
comma' Alıntı:Neden istanbulda bu kadar kişi varken, ya da ben telefonda ısrar ettiğimde reddediyorlarda, sizi başka bir şehirden uçakla getiriyorlar?
Maalesef, firmamızın verdiği hizmetleri 'çekemeyen' ve bu kadar ilgi ve kaliteli hizmetten rahatsız olan bir çok şahıs ve firma bulunmaktadır. Bugün saat 22:30 civarlarında firmamıza ait olan #004 IP bloğuna ait olan IP whois'lerinin 'şifre sormayan' adres bölümleri izinsiz olarak değiştirilmiştir. Konu ile ilgili RIPE 'den izinsiz olarak bilgileri düzenleyenlerin IP adresleri alınmıştır. IP whois bilgileri eski haline getirilmiştir.
Saygılarımızla
Nixcon A.Ş
thereX' Alıntı:Nixcon'un sitesinde yapılmış bir açıklama:
RIPE Whois Bilgileri ( 07.08.2006 )
BiLHost' Alıntı:Kusura bakmayın ama üstteki yazıdan ben bunu anlıyorum.Sanki beni davet etmelerinde bir art niyet varmış gibi bir anlam çıkıyor.
Ben de buna karşı herkesin davet edildiğini ancak sadece müşterilerin ulaşım masrafının karşılandığını söylemek istiyorum.
Çok mantıklı yazmışsın hocam eline sağlık. Ayrıca server4you ve theplanet ide unutmamak lazım.webabi' Alıntı:Tüm dostlara merhaba.......
Tüm datacenterler firmamıza özel davetiye gönderirken ve fiyat politikalarını belirtirken sadece ve sadece bir datacenter (NixcoN) bizim bayilik konusunda mesajımızı bile yanıtlamamıştır...
Dakik hosttan Batuhan beyle bir gün sıra ile tüm data centerleri sıra ile gezdik (Nixcon) hariç hepsi bizler için çeşitli sunumlar hazırladılar...
Ama hazırladıkları sunumlar sadece bizlere asla ve asla uygun değildi... En ucuz fiyat veren firma ( ciddi firma ) 1 mbit için 217 $ + Kdv idi.... Yani 360 gb aylık veri transferi için aylık 385 YTL gibi....
Unutmayınız ki bunun içinde panel ve sistem yazılım ücretleri dahil değildir...
ve tüm Tr deki tüm firmalar ile 150 serveri taşımak adına pazarlık yaptık... Ama hiç kimse çözüm bulmadı çünki hiç biri cpanel desteklemiyordu....ve cpanel için çözüm üretimiyorlardı... Kaldı ki biz çözüm bulmuştuk.....Aylık 30-35 $ lisans ile tüm müşterilerimize cpanel verdik... ( Tr de bir data center bunu vermek istemedi veya veremedi......
Bu bir açık tekliftir ki 150-160 Serverimiz var kim derki + 10 sizin sunucularınızı aynı şartlarda bir barındırız +10 razıyız aynı özelliklerde biz kabul ediyoruz ve sizler huzurunda imzalıyoruz......
Özet: Türkiyede yüksek band tüketen siteleriniz varsa.... Asla ve asla Türkiyede barındırmanız söz konusu değildir..Kimse kimseyi kandırmasın...
Paranız çok ise Ev1 ... yok ise Fdc veya Netdirect yada layered....
Ps : Fiyat vermek isteyen ve ilgilen firmalara server dökümleri gönderilecektir....( Toplam 200 Server )
webabi' Alıntı:Tüm dostlara merhaba.......
Tüm datacenterler firmamıza özel davetiye gönderirken ve fiyat politikalarını belirtirken sadece ve sadece bir datacenter (NixcoN) bizim bayilik konusunda mesajımızı bile yanıtlamamıştır...
Dakik hosttan Batuhan beyle bir gün sıra ile tüm data centerleri sıra ile gezdik (Nixcon) hariç hepsi bizler için çeşitli sunumlar hazırladılar...
cemadak' Alıntı:evet yönetim tarafından yasaklandıgını duymustum bende bu kadar hizmet alan kisi var forumda cekinmeden hizmet alabilirsin kanımca