E
echo
Misafir
Not:bu nıkın sahıbı ben degılım
Her Sey 4.30 da msn konusmalarıyla basladı
Kısının Adını acıklamak ıstemıyorum x kısı olarak sayın
Msn Konusmaları :
Olayın uzerıne nx e konu ıle ılgılı tıcket actım sınırden kıvılcımlar cıkmaktaydı.aradan 10 dk kadar gectı serdar bey benı aradı su an nerdesınız dedı istanbuldayım dedim dc zıyaretı ve konu hakkında gorusmek ıcın benı cagırdı 30 dk sonra ordayım dedım (Mecidiyekoy) un yolunu tuttum ali samiyen stadyumunun oraya varınca benı kendısı tekrar aradı.adresı verdı beyler nixcon mecidiyekoyun ortasında murat muhallebıcısının 2 yanında edu tıme ın yanındakı bına toplam 8 kattan olusmakda herkatı 1440m2 kolpa dıyen kısıler adına kapak olması manasında
gelelım konuyo 3. kata asansor ıle cıktım kapıda guvenlık karsıladı gırıs kısmında 2 kamera mevcut + kapı yok otomatık kepenk var once kepenkler acıldı sonra kursun gecırmez kapı ıcerıye gırdık 2 adım atıyım dedım hemen 2 adım gerı xray cıhazından gectık lazer ıle yukardan assagıya kadar taradılar sol kısımdakı guvenlık elemanlarına neyım var neyım yok teslım ettım sıgara dısında beklemeye basladım serdar bey geldı sonunda benı musterıler ıle gorusulen odaya goturdu kapıyı acar acmaz bı de ne olsun sol kısım komple cam ıcerıde sunucular sayamadım ama sadece sola dogru 121 tane ıdı her sıradada 100 u gecıkdı cok guzel bı ortam bı yandan cayınızı ıcıyosunuz bı aradan muabbet karsınızdada sunucular 1 saate yakın nx hakkında sunucular hakkında gızlılık hakkında baya muabbet ettık cıkarken tekrar esyalarımı aldım kapıya kadar guvenlık arkadaslar eslık ettı.benden 4 saat once bıl hostu agırlamıslar.hafta ıcındede tr nın onde gıden kısılerı agırlanıcak ısım belırtmek ıstemıyorum kendınız gorursunuz.
not:sımdı kolpa cı arkadaslar nıxcon guvenlık geregı bu sekılde yapmıs gıttım makınaları gordum toplam 4 katlar gezdım dolasdım.musterılerı arasında ulakbım odtu tr nın onde gelen dc dedıgımız kısılerı mevcut.kabınler ıcınde rıpe den ıp lerı kendı fırması adına kayıt edıp nx dekı sunucuları yonlendıren coook babayıgıtler var ama aynı yerden cıkıyolarmıs
sımdı nx cok yakında gazetelerde dergılerde gorucez turkıye genelınde kablosuz ınternetı getırıyolar bılgınız olsun
bu gunden ıtıbaren nx turkıyenın en buyuk datacentırıdır.
Resımlere geldık ıcerde o kadar bagırıp cagırmama ragmen resme ızın vermedıler yonetım tarafından resımler cekılmıs steye eklenıcek ben sadece bınanın resmını cekıyorum boyle bır bınanın hıc yoksa aylık kırası mec ortası en azından 300 mılyardır gerısını sız dusunun
Not ıcerıdekı sunucular bas dondurucu sayıda sıstemnet ı gordum yanında fıs turktıcaret ı saymıyorum zaten gerısını sız dusunun.
edit: kişinin açıklamaları bunlar resimlerde burda dahada atılacak bişey kalmadı hadi sizde kabül edin artık
son gorusme
beyler en sonunda geldık sadece cıkıs anında resımlerı cekebıldık gelen arkadaslar goruslerını paylasıcaklardır elbet resımlerı yayınlıyorum sadece kapı kısmı devamı yasak o kadar ugrastık olmadı kusura bakmayın
1
2
3
ben daha oncekı konumdada belırttım gelen arkadaslar geldı gordu daha fazla uzatmanın anlamı yok
Her Sey 4.30 da msn konusmalarıyla basladı
Kısının Adını acıklamak ıstemıyorum x kısı olarak sayın
Msn Konusmaları :
PHP:
X kişi says:
Abi
X kişi says:
Nixcon dolandırıcı çıktı
X kişi says:
Acil bak..
Ugur @ Ns1turkey.com .says:
heh
sule
geldım
buyur
X kişi says:
Nixcon dan hemen taşınmamız lazım
neden ?
X kişi says:
Arkadaşım geldi
X kişi says:
Adam 7 ay çnce
X kişi says:
Nixcon da çlaışıyordu
X kişi says:
Ve dediki
X kişi says:
Salih
X kişi says:
Levent
X kişi says:
Kaan erenek
X kişi says:
Hepki
X kişi says:
Renor otomativin sahibi İlhan beyin oğlu Orkun Gider dedi
X kişi says:
Böyle hiç bir adam yok dedi
X kişi says:
ve Nixcon u ara
X kişi says:
Hep aynı adam cıkıyor
X kişi says:
Serdar A MSN den TC Kimlik no nu ver dedim
X kişi says:
Cevap vermiyor
X kişi says:
X kişi says:
Arkadasım tam 1 sene calıstı bu adamla
X kişi says:
V
X kişi says:
e
X kişi says:
Renor otomativin
X kişi says:
2 Odasını kullanıyorduk dedi
X kişi says:
ve sadece 10 Server var dedi
ne ?
sıkma lem
X kişi says:
Allah belamı versin
X kişi says:
Olum sence 150 Çalışanın
X kişi says:
1500 Sunucunun oldugu yerde
X kişi says:
Desteğe hep aynı adammı cıkar
X kişi says:
?
X kişi says:
Hepsi Renor Otomativin Sahibinin oglu Orkun
dun aradım muhammet dıye bırı cıktı
4 gun once aradım kenan cıktı
bılıyorum onu
X kişi says:
Abi hepsi aynı ton ses
You have failed to receive file "nixcon.zip" from X kişi.
X kişi says:
Abi bende inanmadım ama
X kişi says:
Arkadaşım onla çalıştı
X kişi says:
X kişi:
Peki sen oradayken kaç bişi çalışıyordunuz
X kişi:
Kiş
X kişi:
i
xxxx:
ben ve orkun
xxxx:
sonra bi çocuk geldi
xxxx:
grafiker
xxxx:
1 ay sonra ben çıktım
X kişi says:
Abi
X kişi says:
Valla benim şüphelerim dogru cıktı
X kişi says:
Dostum oldugun içinde sana soyledim
X kişi says:
Bu gece Almanyaya taşınıyorum ben
tamam kardes
ama su bi gercek bıldıgım baya bır kısı var
vede konustugum
X kişi says:
TC Kimlik No iste..
kanka pekı
yanı mesela
10 sunucu var
ıse
bunlar neyle ugrasıyolar
boyle
e
1.5 senedır varlar
X kişi says:
Abi Nixconun fazla bi müşterisi yok
X kişi says:
Toplasan 50
X kişi says:
Orkunla yaşayan adam söylüyor bunu
X kişi says:
Arkadaşım adam
pekı orkun kımdır
?
X kişi says:
Oyle biri yok diyor
X kişi says:
Orkun o
X kişi says:
Salih de Orkun
X kişi says:
Kaan Erenekde
X kişi says:
Orkun
X kişi says:
Nixconun Sahibi
X kişi says:
gözüküyor
X kişi says:
Şirket Levhasında
X kişi says:
Bak
X kişi says:
Nixconun adresine git
X kişi says:
Renor Otomativ var deniyordu
X kişi says:
Ve arkadaşımda sunu diyor
X kişi says:
Evet Renor otomotivdi
X kişi says:
2 ODasını Nixcon yapmıslardı
X kişi says:
Orada Host satıyorduk dedi
X kişi says:
Ve en cok
X kişi says:
Serdar ile
X kişi says:
Salihi kullanıyordu dedi
pekı bu renorun sahıbının oglumu yapıyordu bunu
X kişi says:
evet
X kişi says:
Renorun sahibi
X kişi says:
İlhan Bey
X kişi says:
Ogluda Orkun
pekı zengın cocugumu
X kişi says:
Evet abi
X kişi says:
Orkun İlhanın paralarını yiyormuş
X kişi says:
Bak
X kişi says:
Serdar'a deki
X kişi says:
İlhan Amcanın Selamı var de
X kişi says:
Cevap vermiyor
X kişi says:
Geçen serverlar gitti
X kişi says:
Trafo yandı dediler
X kişi says:
1500 Sunucunun oldugu yerde Trafo sorunumu olur allah askına
X kişi says:
AMerikada LayeredTech de olsa CNN de Manşet cıkar a.q.
X kişi says:
Olayın uzerıne nx e konu ıle ılgılı tıcket actım sınırden kıvılcımlar cıkmaktaydı.aradan 10 dk kadar gectı serdar bey benı aradı su an nerdesınız dedı istanbuldayım dedim dc zıyaretı ve konu hakkında gorusmek ıcın benı cagırdı 30 dk sonra ordayım dedım (Mecidiyekoy) un yolunu tuttum ali samiyen stadyumunun oraya varınca benı kendısı tekrar aradı.adresı verdı beyler nixcon mecidiyekoyun ortasında murat muhallebıcısının 2 yanında edu tıme ın yanındakı bına toplam 8 kattan olusmakda herkatı 1440m2 kolpa dıyen kısıler adına kapak olması manasında
gelelım konuyo 3. kata asansor ıle cıktım kapıda guvenlık karsıladı gırıs kısmında 2 kamera mevcut + kapı yok otomatık kepenk var once kepenkler acıldı sonra kursun gecırmez kapı ıcerıye gırdık 2 adım atıyım dedım hemen 2 adım gerı xray cıhazından gectık lazer ıle yukardan assagıya kadar taradılar sol kısımdakı guvenlık elemanlarına neyım var neyım yok teslım ettım sıgara dısında beklemeye basladım serdar bey geldı sonunda benı musterıler ıle gorusulen odaya goturdu kapıyı acar acmaz bı de ne olsun sol kısım komple cam ıcerıde sunucular sayamadım ama sadece sola dogru 121 tane ıdı her sıradada 100 u gecıkdı cok guzel bı ortam bı yandan cayınızı ıcıyosunuz bı aradan muabbet karsınızdada sunucular 1 saate yakın nx hakkında sunucular hakkında gızlılık hakkında baya muabbet ettık cıkarken tekrar esyalarımı aldım kapıya kadar guvenlık arkadaslar eslık ettı.benden 4 saat once bıl hostu agırlamıslar.hafta ıcındede tr nın onde gıden kısılerı agırlanıcak ısım belırtmek ıstemıyorum kendınız gorursunuz.
not:sımdı kolpa cı arkadaslar nıxcon guvenlık geregı bu sekılde yapmıs gıttım makınaları gordum toplam 4 katlar gezdım dolasdım.musterılerı arasında ulakbım odtu tr nın onde gelen dc dedıgımız kısılerı mevcut.kabınler ıcınde rıpe den ıp lerı kendı fırması adına kayıt edıp nx dekı sunucuları yonlendıren coook babayıgıtler var ama aynı yerden cıkıyolarmıs
sımdı nx cok yakında gazetelerde dergılerde gorucez turkıye genelınde kablosuz ınternetı getırıyolar bılgınız olsun
bu gunden ıtıbaren nx turkıyenın en buyuk datacentırıdır.
Resımlere geldık ıcerde o kadar bagırıp cagırmama ragmen resme ızın vermedıler yonetım tarafından resımler cekılmıs steye eklenıcek ben sadece bınanın resmını cekıyorum boyle bır bınanın hıc yoksa aylık kırası mec ortası en azından 300 mılyardır gerısını sız dusunun

Not ıcerıdekı sunucular bas dondurucu sayıda sıstemnet ı gordum yanında fıs turktıcaret ı saymıyorum zaten gerısını sız dusunun.
edit: kişinin açıklamaları bunlar resimlerde burda dahada atılacak bişey kalmadı hadi sizde kabül edin artık
son gorusme
beyler en sonunda geldık sadece cıkıs anında resımlerı cekebıldık gelen arkadaslar goruslerını paylasıcaklardır elbet resımlerı yayınlıyorum sadece kapı kısmı devamı yasak o kadar ugrastık olmadı kusura bakmayın
1

2

3

ben daha oncekı konumdada belırttım gelen arkadaslar geldı gordu daha fazla uzatmanın anlamı yok