Nixcon satışları düştü galiba değişik reklam yöntemlerine girmeye başladırlar.
Nixcon'un reklamını bir yerde gördüyseniz buraya yazarsanız seviniriz, + Nixcon'un satışlarının düştüğünün ispatini ve burada onlar hakkında iyi yorum yapan müşterilerinin onlar olduğunu düşündüğünüzü resmi olarak kanıtlayın.."Nixcon satışları düştü galiba değişik reklam yöntemlerine girmeye başladırlar."
neden bir oyun sitesi bir host sitesini hararetli bi koruma moduna girer??Fatalwar' Alıntı:Herkeze İyi Günler ;
Nixcon ile bizde çalışıyoruz bizim bir oyun sunucumuz var ve gayet memnunuz 7/24 teknik servis msn destek alabiliyoruz serdar bey sağolsun sürekli msn'de online ve gereken yardımı esirgemeden yapıyor. Şuana kadar hiç bir sorun yaşamadık ama 1 kişinin sorun yaşamasıyla Bu derece iyi bir firmayı kötülemek saçmalık gibi geliyor. Nixcon Networks adını uluslararası duyurmuş bir firma ve istanbul temsilciği bize göre %100 performans ile çalışmalarını sürdürüyor. Diğer arkadaşlarımızın dediği gibi serdar bey ile bir iletişime geçmeyi deneyin eminimki sorununuzu çözecektir. Nixcon Networks'un başarılarının devamını dileriz.
Nixcon'un reklamını bir yerde gördüyseniz buraya yazarsanız seviniriz, + Nixcon'un satışlarının düştüğünün ispatini ve burada onlar hakkında iyi yorum yapan müşterilerinin onlar olduğunu düşündüğünüzü resmi olarak kanıtlayın..
Ayrıca Admin ve Moderator arkadaşlardan ricamız bu posta mesaj atan arkadaşların ip kontrolerinin yapılması. Kendi alanında bu kadar iyi hizmet veren bir firmayı bu nedenle kötüleme yapılması hiç hoş değil.
Saygılarımızla.
Fatalwar Online Gaming
Yönetim...
neden bir oyun sitesi bir host sitesini hararetli bi koruma moduna girer??
akrabanız filanmı bunlar?
evet korumak değil.adeta " saldırmak ".
yok ip adreslerini tesbit edin yok bilmem ne..
sıktınız ama !yeter bu kadar eğlence..Bunca insan eşşek değil..
sirf bu siteyi ovmek icinmi uye oldunuz?
favorites' Alıntı:hah şimdi iyice suyu çıktı olayın
ya nedir bu her 1-2 mesajı olan övgüler yağdırıyor. yani bahsi geçen şahıs veya firma veya her neyse iyi olsa bile bu mesajlardan sonra insanın " kıl kapası " geliyor.
neyse bol şans
Vay beee Gözlerim yaşardı. Benim ipi merak ediyosun anlamadım. Benim 1 tane üyeliğim var burada. Ve sadece 1 kişiye davetiye gönderdim. Sorun buysa onun nickinide buraya yazarım Ben meraktan soruyorum sana kim davetiye gönderdi ? Ve burda kimseye haksızlık yapılmıyor. Bal gibi reklam kokuyor. Surkentin eski taktikleri bunla.rFatalwar' Alıntı:Hayır Sayın Ylmz sadece yapılan haksızlığı açıklığa kavuşturmak için.
Saygılarımla
Fatalwar Online Gaming
Yönetim..
NX-Serdar
Junior Member
Duman6, Fatalwar, KUSCUU, Vakana, hardiskim, sinangunay
(6 - 1.22% of total referred users)
RevenuE' Alıntı:Nixcon'un türkiyede dc'si falan yok
Türkiye dısındada yok.