BabaPanter' Alıntı:Ata karde$ akşam akşam güldürdün bizi ya
10 mesajdan fazla olanları göremiyorsun galiba.
yeni yeni görmeye başladık...
BabaPanter' Alıntı:Ata karde$ akşam akşam güldürdün bizi ya
10 mesajdan fazla olanları göremiyorsun galiba.
bu com.tr almak icin bufe vergi levhası yada bir cay ocagı levhasıylada com.tr uzantılı domain ala bilirsin bilmiyorsan bir arastır derim com.tr olması ciddi bir firma oldugunu göstermez ama ciddi olmadıklarınıda göstermez ama bence bu nixcon olayı bayadır iyinette dönüyor bukadar dönen bir konuda mide bulandırır bence alan memnunsa satatnda memnun geriside hikayesinangunay' Alıntı:Merhaba,
Müşterisi olarak hizmet aldığım firmanın yerine bana düşmese bile yanıt vermek istiyorum.
Yukarıda bir referral'ları göstermiş. Ben forumlarda dolaşırken yapılan "b*k at izi kalsın" olayını kınamak için davetiye ararken Serdar beyden aldığım davetiye ile üye oldum.
Neyse bunları geçiyoruz. Bugün itibari ile nixcon'dan 15. sunucumu satın aldım. Diğerlerinden memnun kalmasam gidipte boşa paramı yatırmam sonuçta para kazanıp kaliteli hizmet vermek için yapıyoruz bu işi
Nixcon ile çalışmaya başlamadan önce bende dışardan baktığınız gibi bakıyordum ancak ta Sw-Soft'lara kadar araştırdım firmayı. Ve ciddi olduklarını gördüm. Nixcon.com.tr dikkat edin nixcon.com değil. SW-Soft ve cPanel'in partner'idir. Firma, USA tabanlı bir firmanın Türkiye koludur. Asıl ismi Nixcon Inc. diye geçmektedir ve Türkiye'de Nixcon.com.TR ismi ile hizmet vermektedirler.
.TR domain almak için neler gerekli bilmeyenler için -> www.nic.tr
Onun dışında benim gözlemlerim buraya post açan müşterilerin makinalarının toplamı 15,000 YTL'yi geçer diyorum. Sadece bende 15 sunucu var. İyinet'in forumlarında kaç postum varsa o kadar eski mi oluyorum? HAYIR TABİİ Kİ.
İlk mesajımdan beri deneyin diyorum. memnun kalırsınız. Tanıdığım herkes nixcon 'a geçiyor, tanıdığım insanlar boşa para harcamaz..
Saygılar Dilerim.
N. Sinan GÜNAY
Portal Servisleri
Reseller Merkezi
0544 354 6548
0535 723 0592
WoLeRiNe' Alıntı:
Sizde mi host satıyorsunuz?hitix' Alıntı:uyduruk bir firma