exc,
iyi de bahsi geçen konu nixcon , örnek verdiğine göre "bunlar böylede yapıyor" olabilir tezine karşılık ben yanıt verdim sana. + doğrular, mantıklı görüşler sana "uzun uzun masal" olarak geliyor ise öyle değerlendir. konu hakkında, yazdıklarımı anlayacak şekilde bilgisi olanlar anlarlar. Daha bahsi geçen firmanın ne yapıp yapmadığını bilmeden çamur atıyorsun hala. "bedava host , sunucu vs" diyorsun kendinizi küçük düşürmeyelim arkadaşlar. komik legalparalar ile ancak o kadar yol alırsınız çünkü. firma host bile satmıyor 1 , 2 bedava sunucu falan cidden komik legalparalar, baykalın saçmalamalarına benziyor.
ha uzun uzun niye yazdım, ben 6 aydan beri ağlıyordum bir firmada gelip verse adam gibi bağlantı yurt dışı fiyatı ile şimdi bulmuşum kullanıyorum ihtiyacım olanı adam gibi bir sorunum yok gelip de hizmet almayıp "saçmalar ve karalarsan" böyle nixcon gibi firmalar bu tür yatırımı yapmazlar türkiyeye bizde sürünürüz sistemnet idi 512kbps , borusan telekomdu 512kbps aylık 250$ . madem karalayacaksın yada çamur atacaksın en azından "müşteri" statüsüne gir öyle "bedava sunucuydu" vs de birşey bulduğunda haberdar et bizide bizde bilelim...
+
"Çevremdekiler firma hakkında güzel yorumlar söylüyorlar umarım dedikleri gibidir. İns. yetkililer bir açıklama yapar ve gereksiz tartışmalar son bulur."
çevrendeki insanlar iyi yorumda bulunuyor diyorsun çevrendeki şahıslarada bedava sunucu aldınız mı diye soruyormusun onu merak ettim ( dediğinin ne kadar komik olduğunun farkındasın heralde )