merhaba arkadaşım bende serinyola geliyorum o barzaninin köpeklerinin kanını kurutmaya geliyoruz bozkurt SAMSUN/METEHAN İYİGÜN
yahu aklı olan serin yola gelmez... BEN HATAY İSKENDERUN DA oturuyprum.... Bura İSyaaNNN
merhaba arkadaşım bende serinyola geliyorum o barzaninin köpeklerinin kanını kurutmaya geliyoruz bozkurt SAMSUN/METEHAN İYİGÜN
ya bende sevdigimi askere yolladım daha 2gün oldu.. hatay serinyolda yapacak acemiligini. 4.bölükteymiş.. acaba doguya gidermi.. korkuttular %99 dogu die :'( bilmiyorum ve cok korkuyorum ve orası cok sıcakmış dayanamazki tansiyonu da var off off... bana birileri bişi yazarsa cok mutlu olucam.. batıya gitme olanagı ne kadar ??
yaa cok sıcak diyorlar.. sen orada mı yaptın. nereye gider acaba bir bilgin varmı ???Orası ayrıdır orda ne tansiyon kalır ne de başka bişey Vatan aşkına
töleransmı benim komsumun kulakları patladı 7 kere gittim inanmadılar 8. de izin alıp askeri hastaneye cıktım dedibilgisi olan birileri cevap yazarsa coook sevinicem 4. bölükte acaba nasıl olacak..??? tansiyon rahatsızlıgı var die tölerans tanımazlarmı ki...
Orası ayrıdır orda ne tansiyon kalır ne de başka bişey Vatan aşkına
doguya gider
töleransmı benim komsumun kulakları patladı 7 kere gittim inanmadılar 8. de izin alıp askeri hastaneye cıktım dedi
yazmaya kalksam cok sürer ama herkeste aynı şey olcak değil ve hatayda yapıyor diye doğuya düşceginin garantisi yok şans işi ısparta hep doguya gönderiyor diyorlar komsum kocaelinde yaptı
1 2 3 4. bölüklerin batıya gittiklerini duyum aldım 4.bölügede düşmüş ama bilmiyorum hiçbişi kesin belli deil ki daha hersey cok erken hem dogu derlerse bile yapabilecegimiz Ne var ki... Allah yar ve yardımcısı olsun bütün askerlerimizin .. cevap için tşkler...
çok üzüldüm senin için kardeş benimde sevdiğim hatayda sen en azından haberini alıyon ben onuda alamıyom.
Evet 42-45 derece olabiliyor ancak sıcaktan ölen olduğunu daha ne gördüm ne duydum Hatay'da.