U
Unigenclik.org
Misafir
Evet bugün ayın 5 i (ödeme günü), henüz ne gelen var, ne de giden, sanırım pazartesi gününe kalacak ... 
![]() |
![]() |
siz de belli limite ulaşınca sutlanıyorsunuz sölüm neymiş eg-zotik içerik varmış ama halbuki alakası bile yok ama işte böle yapıyorlar ne zamna belli limitleirni aşarsan sut.. böle sponsora güvenmek hata aslında
belli limitlerden kastın 500 ytl fln mı ? Sayemizde bu adamlarda yükünü tuttu ve ilgi alakayı kesti. bunlar için aklımda çok şugar bi fikir var ama Allah sonunu hayır eder inş ..
Mesaj atmicaktım ama dayanamadım. Üyelik panelinize girip ana sayfadaki yazıyı okursanız ödeme tarihi orada yazıyor.
Kullanım koşulları ve şartları sözleşmede geniş geniş yazıyor. Bir yere üye olurken ilk yapmanız gereken bu kuralları okumak ve uymaktır. Uymazsanız veya okumazsanız gelip bu şekilde saygısız mesajlar atarsınız.
Ödemeler 5inde değil 5-10 u arasında yapılıyor. Hakeden herkes ödemesini alıcaktır. Sitenizde HERHANGİ bir eg-zotik içerik(eg-zotik içerikten kasıt çıplak kadın resmi değil eg-zotik yazı bile olabilir 1 kelime bile olsa yeterlidir) varsa hesabınız UYARILMAKSIZIN kapatılır. Lütfen sözleşme okumayı öğrenelim. Eğer karşınızda size cevap vericek birini arıyorsanız mesajlarınızı saygı çerçevesinde yazın. Eğer ödemeyeceğimizi düşünüyorsanız(150 ytl gibi komik bi parayı ödememek için kimsenin hesabını kapamayız aylık ödediğimiz paralar bunun çok üzerinde) programı kullanmak zorunda değilsiniz. Herkese bol kazançlar.
Ödemeler geldi, bırakın artık şu sponsorlara çamur atmayı.. Adamlar gayet dürüst çalışkan iş yapıyorlar ayıp denen birşey var..
Ayrıca google v.s. de haksız kazanılan parayı ödemiyor. adamlar sayfalarında kuralları belirtmişler. uyanlar alıyor paralarını..
tamam , tamam yağ çekme yeter konu vıcık vıcık oldu![]()
Sevgili Argonik böyle uyarılmadan kapatmak yerine banlamadan önce size gönderdiğimiz hit karşılığındaki parayı atıpda banlasanız?Size gönderdiğimiz hitler ne oluyor acaba direk banlayınca bu durumda biz bedava mı reklam yapıyoruz?Bırakın şimdi 150 YTL Komik rakam falan madem 150 YTL falan düşünmüyorsunuz banlamadan önce gönderdiğimiz hitin ücretini atında banlayın..Ne ise zaten sizle bir daha çalışmayı düşünmüyorum ama bundan sonra çalışacak arkadaşlar için bir öneride bulundum..
Kolay Gelsin
İyi Çalışmalar