onu açıkladı ya iste, diğer hesabın banlandığı için banlanmıs.
önce 1615 banlandı sonra 1617. o yüzden 1615 in banlanmasının sebebi 1617 nin banlanması olamaz. gerekçe geçerli değildir.
onu açıkladı ya iste, diğer hesabın banlandığı için banlanmıs.
önce 1615 banlandı sonra 1617. o yüzden 1615 in banlanmasının sebebi 1617 nin banlanması olamaz. gerekçe geçerli değildir.
Yahu niye anlamıyorsun diyorki 1615 i 1617 banlandı diye banlandı dediniz ama o forumdaki renkli diye gösterdiğin şey 2. banlanan site idi benim sorduğum 1. si idi o niye banlandı diyor offfffffff senin desteğe ihtiyacın var.
NeFuSa, senin yerine qdin yazıyor, sana gerek yok. hem qdin ile aynı siteye sahipsin, hem de bir bağım yok diyorsun. tek taraflı bakmıyoruz zaten, çözüm bulmaya çalısıyoruz.
hayır. ben size ne kadar hile yapmadım desemde bir bahane bulmuşsunuz kendinize. üstelik bu bahaneyi banlandığım zaman değil bugün 13:04 de foruma üye olup juzy kelimesini arayararak bulmuşsunuz. alakasız da olsa bir bahaneniz var ancak 1615 için nasıl bir bahane bulacağınızı merak ediyorum.
hile yaptığımızı söylediğiniz hesap 1617. ancak daha önce banlanan 1615 var. 1615 in neden banlandığını merak ediyorum.
Bir daha birine şerefsiz diyen veya hakaret eden forumdan uzaklaştırılacaktır.
Sertac bey bakınız Ceaser sizin yüzünüzden bunalıma girdi lütfen metanetle karşılayınız bu durumu.
şimdi olay şu aslında bi anlamadınız spam yaptığınız halde hile yapan siteleri niye banlıyorsunuz, ayrıca banladınız parasını nie vermiyorsunuz, kurallarınızda vardı, banlanan herkesin parası ödenir diye.Şuna bi cevap verin .Önceden juzy netin reklam bölümüyle ilgileniyordum diyordunuz artık juzy e tümden sahiplendiniz. Hadi hayırlısı..
metanet değil gerekirse kırmızı halı serip karşılayacağım durumu ancak hala 1615 hesap numaralı siteniz şu nedenle banlandı şeklinde bir cevap alamadım.
Merhaba,
Spam yapmıyoruz sitemiz içindeki kullanıcılara fantezi olsun diye mesaj atıyoruz sucmu? o zaman girmeyin.
Diger konu banlanan herkezin parası ödenir dedikki tüm suclular ortaya çıksın diye. oldumu?
evet ben ekmek yedigim kaba pislemem tabiyatımızda yoktur.
Juzyinin eksigi olmustur bunuda hayir demem ama siz 1 yanlışa 1000 cevap verirseniz o 999 yanlışınıza bir o kadar daha cevap yazarim.