İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ocak Juzy Ödemeleri Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Yahu niye anlamıyorsun diyorki 1615 i 1617 banlandı diye banlandı dediniz ama o forumdaki renkli diye gösterdiğin şey 2. banlanan site idi benim sorduğum 1. si idi o niye banlandı diyor offfffffff senin desteğe ihtiyacın var.

sertac82

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır. ben size ne kadar hile yapmadım desemde bir bahane bulmuşsunuz kendinize. üstelik bu bahaneyi banlandığım zaman değil bugün 13:04 de foruma üye olup juzy kelimesini arayararak bulmuşsunuz. alakasız da olsa bir bahaneniz var ancak 1615 için nasıl bir bahane bulacağınızı merak ediyorum.

hile yaptığımızı söylediğiniz hesap 1617. ancak daha önce banlanan 1615 var. 1615 in neden banlandığını merak ediyorum.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yahu niye anlamıyorsun diyorki 1615 i 1617 banlandı diye banlandı dediniz ama o forumdaki renkli diye gösterdiğin şey 2. banlanan site idi benim sorduğum 1. si idi o niye banlandı diyor offfffffff senin desteğe ihtiyacın var.

Sizin mesaj yükseltme hevesinize yardımcı olmak için 1 personel ayırdım zahmet etmeyin gece güzel ve dengeli mesajları sizin adınıza yazabilirler. Juzy konularını o kadar seviyorsunuzki müdahil olmadan huzur bulamıyorsunuz.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
NeFuSa, senin yerine qdin yazıyor, sana gerek yok. hem qdin ile aynı siteye sahipsin, hem de bir bağım yok diyorsun. tek taraflı bakmıyoruz zaten, çözüm bulmaya çalısıyoruz.

Parasını verdim ortak oldum, hesap mı vereceğim sana? Qdin bey güvenilir olmasaydı sitesine ortak olurmuydum, saçma ayrıntılara takılıpta konuyu saptırmayın lütfen... Ayrıca öyle böyle yaparım havalarınada girmenizi kınıyorum. Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış...

İşte malesef meyveli ağaç her zaman taşlanıyor. Madem bu site spam yapıyor ne diye iş birliği yaptınız? Parasını alan arkadaşlarımıda buraya çağıracaktım ama onada bir kulp takarsınız siz :)

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hayır. ben size ne kadar hile yapmadım desemde bir bahane bulmuşsunuz kendinize. üstelik bu bahaneyi banlandığım zaman değil bugün 13:04 de foruma üye olup juzy kelimesini arayararak bulmuşsunuz. alakasız da olsa bir bahaneniz var ancak 1615 için nasıl bir bahane bulacağınızı merak ediyorum.

hile yaptığımızı söylediğiniz hesap 1617. ancak daha önce banlanan 1615 var. 1615 in neden banlandığını merak ediyorum.

Sertac bey bakınız Ceaser sizin yüzünüzden bunalıma girdi lütfen metanetle karşılayınız bu durumu.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bir daha birine şerefsiz diyen veya hakaret eden forumdan uzaklaştırılacaktır.

raptor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi olay şu aslında bi anlamadınız spam yaptığınız halde hile yapan siteleri niye banlıyorsunuz, ayrıca banladınız parasını nie vermiyorsunuz, kurallarınızda vardı, banlanan herkesin parası ödenir diye.Şuna bi cevap verin .Önceden juzy netin reklam bölümüyle ilgileniyordum diyordunuz artık juzy e tümden sahiplendiniz. Hadi hayırlısı..

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
şimdi olay şu aslında bi anlamadınız spam yaptığınız halde hile yapan siteleri niye banlıyorsunuz, ayrıca banladınız parasını nie vermiyorsunuz, kurallarınızda vardı, banlanan herkesin parası ödenir diye.Şuna bi cevap verin .Önceden juzy netin reklam bölümüyle ilgileniyordum diyordunuz artık juzy e tümden sahiplendiniz. Hadi hayırlısı..

Merhaba,
Spam yapmıyoruz sitemiz içindeki kullanıcılara fantezi olsun diye mesaj atıyoruz sucmu? o zaman girmeyin.

Diger konu banlanan herkezin parası ödenir dedikki tüm suclular ortaya çıksın diye. oldumu?

evet ben ekmek yedigim kaba pislemem tabiyatımızda yoktur.
Juzyinin eksigi olmustur bunuda hayir demem ama siz 1 yanlışa 1000 cevap verirseniz o 999 yanlışınıza bir o kadar daha cevap yazarim.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
metanet değil gerekirse kırmızı halı serip karşılayacağım durumu ancak hala 1615 hesap numaralı siteniz şu nedenle banlandı şeklinde bir cevap alamadım.

Merhaba,
Adana asliye hukuk mahkemeleri sizi bekliyor elinize evraklırı alınız bu 2 sahtekardan davacı olunuz. madem cok haklısınız hukuk devletinde guguk kuşlarına özenmeyelim.

raptor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
Spam yapmıyoruz sitemiz içindeki kullanıcılara fantezi olsun diye mesaj atıyoruz sucmu? o zaman girmeyin.

Diger konu banlanan herkezin parası ödenir dedikki tüm suclular ortaya çıksın diye. oldumu?

evet ben ekmek yedigim kaba pislemem tabiyatımızda yoktur.
Juzyinin eksigi olmustur bunuda hayir demem ama siz 1 yanlışa 1000 cevap verirseniz o 999 yanlışınıza bir o kadar daha cevap yazarim.

:) Dam üstünde saksağan seninki benden kara, hesabı yaptınız olayı.

Ayrıca hatırlarsanız sisteme üye olamadım sizde yardım ettiniz 3 pm bide maillerden sonra. iyiki olamamışım bide para peşinde koşacaktım.
Sıktı artık bu konu, size başarılar tabiki fantezide sınır yok :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Reklam verenin olaya bakış açısı, "ben yaptım oldu" tarzında olduğu için cevaplarınızı aldığınızı düşünüyor ve bu konuyu kapatıyorum. Bu şekilde şeyler yaşamamak için bilgili insanların reklam mesajları altına yazdıklarına bundan sonra daha dikkatli bakın ve çalışacağınız kişileri buna göre seçin.

Hosting'de reklamda heryerde aynı şeyler. Araştırmayı, bilgi toplamayı, kiminle çalışacağınızı bilmiyorsunuz sonra böyle oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.