yukarıda belirtilen sistem platinmarket 1.0 versiyonudur.
ve o sistem 3.5 yıldır güncellenmektedir.ve şu anda 3.0 versiyona kadar gelmiştir.
2 ay içerisinde sıfırdan yazılan ve Türkiye ye damgasını vuracak olan yeni platinmarket çıkıyor.
hiçbir bilgisi olmayan milletin emeğine ve terkettikleri ile bir şeyler yapmaya çalışan insanlara zaten kullanıcılar gereken cevabı verecektir. Tabi PlatinBOX ta bunu en iyi şekilde yapacaktır.
bu sistemi satanlar ve kullananlar hakkında platinbox her zaman hakkını hukuki yollar ile arayacaktır.
ayrıca sistemi illegal olarak satmaya çalışan hırsızlar tanıtım sitelerindeki sistemin özelliklerini bile platinmarket.com dan kopyalamışlardır. Bu forumdaki insanlar sizce salak gibi mi duruyor. Bu forumda üye olan insanlar herşeyin farkındadırlar
onların özellikler sayfası : www.platinmarket.com/kopya.jpg
PlatinMarket özellikler sayfası : http://www.platinmarket.com/ozellikler.html
NOT:
web sayfanızda açık adres yoktur.
derece bilgisayar yetkilileri ile yapılan görüşmede o şirket ile alakanız olmadıgı belirtilmiştir.
açık adresinizi ve iletişim bilgilerinizi yazın o zaman burada ahkam kesenleri o zaman herkes görsün.
bizde gerekeni daha rahat yapalım.
1. sistem benim diyorsun
2. lisanslı ve patentli diyorsun
3. yeni versiyon yaptık diyorsun (yeni versiyonda olup bunda olmayan şeyler nedir?)
İlk 2 maddeye dayanarak forumlarda reklam amaçlı dolanmak yerine yasal mercilere başvuru yapabilirsiniz.
1. sistemin senin olmadığı alemi cihan biliyor ! nerelerden hangi kodları alarak hazırlattığınız anlattırma bana teker teker
2. aldığın lisansın geçersiz olduğunu bildiğin için bu kadar sinirlenip ahkam keserek milletten telefon adres istiyorsun.
3. yeni versiyon felan yaptığın yok çünkü scripti aldığın yer yeni versiyon çıkarmadan sende çıkaramazsın. gerekli kapasiten yok !!!
Şimdi yazacaklarımı dikkatli okuyunuz !
1. Script X bir şekilde herhangi biryerden marez vs. gibi bir mantıkla edinilmemiştir.
2. Scripti Platinmarketten alma gibi bir lüxümüz de olamaz. zaten aynısı diye ısrar ettikleri sistem kendi sistemlerinden daha iyidir (kargo takip, teknik servis takip vs. gibi extra özellikleri vardır)
3. Kendi scriptleri Tek bir disbritöreden XML alabilirken belirtilen script aynı anda çoklu XML'i desteklemektedir.
bu maddeleri uzatabilirim lakin!
bu 3 maddeye bakıp scripti çalarak geliştirdiğimiz düşünülebilir fakat scriptin geliştirmeye kapalı bir kutu olduğunu ahkamlar kesen beyefendi benden daha iyi bilmektedir.
PlatinMarket ve Scripti ile hiçbir alakamız ve ilişkimiz yoktur. Kendileri burada 3 gün içinde o scripti nereden indirip düzenlediklerini yazmak zorunda kalacaklardır çünkü gerekli uyarıları yapmamıza rağmen saygısızlığa devam etmektedirler.
Şimdi beni dinle sevgili FATİH !
Senin uyduruk scriptine (yarısı ingilizce, yarısı ispanyolca, javalarına kadar hazır kodların kullanıldığı vs. vs.) hiç ama hiç ihtiyacımız yok.
Madem çaldık HODRİ MEYDAN !
sende yayınla scriptini bende
gerekli uzmanlar incelesin karar versin
ama biliyorum scripti koyamam çalınır vs. dersin. çünkü o kadar bilgisiz bir firmasınız. yazdığın kodları korumak senin görevin. koruyamıyorsan millete çamur atma. 1.0 3.0 gibi numaralarla çıkma kimsenin karşısına. Dediğin gibi buradaki webmasterlar aptal değil. 1.0 versiyonun ile 3.0 arasındaki farkları anlayacaktır (eğer ki varsa)
daha ötesi de yok.. cesaretin var mı?