ÇakarÇakmazÇakanÇakmak' Alıntı:Erdoğan gibi değiştik diyip değişmeyenlerden olacaksan bu yazın boşuna.
Forum kuralı 14: Forumlar siyasi propaganda aracına dönüştürülemez.
-
Biz burada iyinet bunu yapmasın diye naralar atarken, ilgili merciilere özel mesajlarımızı ve bu tutumlarının devam etmesi halinde bu olayların yaşanacağını binlerce kez yazarken, hepimizin faydalandığı iyinet'i sevdiğimizdendi. Onu kıskandığımızdan değil.
Ama bazı zihniyetler..
"Size ne canım? Adam yapmış sizi ne ilgilendirir."
"Kıskanmayın, iyinet çok zeki. Çok kazanacak."
Diye söylenip duran her mesajımda bana karşı çıkan sabit fikirli, yandaş toplamaya çalışan zihniyet.. Umarım beğendikleri bu davranışla kendileride başbaşa kalır ve iyinet'in bu tutumunu ben eleştirirken altımda 40 tane "sanane kardeşim" mesajları yazanların gerçek dost olup olmadığınıda görmüş olduk..
Son olarak..
iyinet'in başına şu anda hiç birşey gelmiş değil, eski hit potansiyeli dahi onu bugünlere getirdi. bundan sonrada fazla bir etki olmayacak.umarım iyinetadmin nacizane webmasterların burda kendilerini uyarma yazılarını artık biraz dikkate alır.
Yazısından dolayı tebrik ediyorum, zira buna yazmak zorunda değildi. Hiç birimizinde hesap sormaya hakkı yoktu.
Tebrikler..