paidvertse sabahdan beri giremiyorum sizdede öylemi arkadaşlar ?
herşey iyi güzek bende bu sistemin içindeyim dediklerinden faydalandım ama öncesinde üyeydim zaten. SAdece birşey sorucam ben 100 $ L lik bi yatırım yapmak istiyorum ama paypal da kullansam Fees: $6.8 Total Costs: $106.8 yazıyor direk çekince ben paypaldan hesabıma para aktarsam harç almıcak, alamaz mıyım direk hesabıma para ? zaten haftalık 110 $ limit varmış.gerçi o önemli değil ama hesabıma direk paypaldan para çekebilirsem direk 110 reklam alırım bu şekilde kesinti ile 100 alabilirim.
aynen direk hesaptan çekelim dedim 100 $ atayım gece kredi kartı kesintisi var akşam zaten haftalık 110$ mış limit baktık güzel gidiyor haftaya bi 100 daha atarız eğer iş iyi giderse bütün gün pc başındayız değerlendirelim dedim sağol önceden üye olmuştum yine de allah razı olsun bol kazançlar hiç yüklü miktar çekmedin sanırım herhalde yeni çekeceksin bir sıkıntı yaşadın mı diye soracaktım boşuna asılmayalım gerçi güvenilir ve kaliteli gibi duruyor BAP sistemi felan avukatları felan yazmışsında.Sen bu işin içindesin anladığım kadarıyla var mı bunun gibi başka neobux u öneriyorlar mesela reklam için diyorum )
sertuğ hocam şuan kaç baptasın bu reeklamlar upgrade alarakmı geldi yoksa sırf gelen reklamlara paket alıp bapı yükselttiğinde mi geldi, ben 90 dolar paket alıp upgrade için gelen bütün reklamları tıklayıp hesapta para biriktirdim bununla ayrı ayrı uggarde yapıcam. ayrıca 200 dolarlık tekrar paket alıp sonrasında çekmeyi düşünüyorum, sen zannedersem hiç çekmeden sürekli upgradesiz paket alıp bapı yükselttin grupta otomotikman yükseldi benim takıldığım nota upgrade yapmadan büyük reklam geliyormu
öteki sitede kapandı enderege hocayla falan görüşemiyoruz beni bir eklesene bi kaç sorum olacak sana zahmet, hayr akşamlar
https://www.facebook.com/kilicaslan3873
hayırlısı bakalım bi deneme amaçlı 10 reklam aldım 11.62 yansıdı karta e maile gelen 10.95 kesinti olduğu bi yerlerden yine kestiler ben ana para birimimi TL yapmıştım sanırım ondan kaynaklı USD çevirip çekicem bakalım ne olacak . Sen öyle mi yapıyorsun ana hesabın USD mi ?
My account a girince 0,05 $ a alınan birşey var onun tam açıklaması ne bu 2000 tıklamada bir reklam mı veriyor anlayamadım tam ama.
--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 16:01 -->-> Daha önceki mesaj 15:49 --
geri dönüşümlü reklamlar içinmiş şimdi araştırdım biraz da.aldığın 2.99$ paketin faydası ne peki
arkadaşlar 2 . 1 dollarlık reklam aldım ilkinde yalnız 1.5 dolar getirisi olmadı sanırım benim hatam oldu bu oyunları oynamayın derim iki kuruşluk babım vardı hepsini yedim 1 di babım 1 dollarım oldu ve ben onu bab aldım am bana 1.5 dollar kazandırmadı bakalım biraz önce 1 dollarlık daha bab aldım 4800 mi ne bab puanım var hedefim 1.5 dollar kazanmak umarım bu sefer olacak ...
üstad paypala başka bi yerden para aktardım 10,55 dolar bunu kullanıcam fakat çekme aşamasında ille de kartı gösteriyor.Kendi paypal bakiyemizi nasıl kullanıcaz.Ama yalan olmasın paidverts için değil neobux için
sıkıntı olmaz sanmıyorum.ama tanımlaman için bişeyler istiyorlar sanırım.Kaç BAP ın var üstad şu an ? aylık ödeme limiti var mı paidvert in mesela 400$ gibi..
sen sanırım 3 milyn bap limitinde tutucan kendini, acaba 3 milyon bapken gelen reklamla5 milyon BAp olduğunda gelen reklam aynı mıdır sonuçta aynı kategoride oluyorsun bunu çok merak ettim