10. seviye yani günlük gelen reklam toplamı kaç dolar eder sence ? 45 $ ?
vaktiniz varsa hepsine tklayın arkadaşlar hiç zararı olmaz geri dönüşümü felanda boşverin.0.0005 lik reklam 1 bapınızı düşürür siz tıklayın aza kanaat getirmeyen çoğu bulamaz
--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 22:03 -->-> Daha önceki mesaj 21:37 --
üstad kuzenle konuştumda dikkat etmemiştim mini upgrade yapacaksak hesaplarsak bize haftada 9 $ getirisi olsun ki 6 doları sitenin 3 dolar kar getirsin o da 3 dolarda oraya gidip sıfırlayalım her haftada 9 dolar civarı getiri yapıyor az baktımda yani aslında biraz da şans işi
10 dolara filtre alınca süresiz değil mi o aylık felan değil ? bi de You require 200,000+ BAP to set the ad filter over $0.10 yazıyor ben 0.1 üstü alacağım alırsam 200 bin bap ta var zaten ama anlamadığım 200 bin bap kesmiyor demi kullanan var mı hiç ya da boşuna mı aslında profesyonelce olur.
bende epey para yatırdım bu siteye henüz para çekimi yapmadım.bugün tekrar bitcoinle reklam aldım 25 dolar yatırdım cryptopay.me hesabımdan.halen reklam ve bap puanım eklenmedi.neden eklenmediğini bilmiyorum.halen pending görünüyor.bugün büyük reklamda vermedi bana
ben ticket attım 25 dolarımla alakalı 1 günü geçti yanıt yok.forumda ödemelerdede sıkıntının mevut olduğu yazıyor.ben 100 dolar kadar yatırdım.ama siteye güvenim yok.sertuğ84 arkadaş sen 1 dolarmı çektin sadece büyük paralar kazanılıyor yazmışsın.sen çekmedinmi büyük miktar.
evet güzel bir soru bap puanınız hangi seviyedeyse o seviyenin kazancını alırsınız. sizden 1 milyon fazla baplı kişi sizinle aynı seviyedeyse kazancıda aynı olur
dediğinz gibi ben 3 milyon bapında sabitliycem.
evet süresiz. ama değiştirmek isterseniz yine 10 dolar ödemek zorunda olursunuz. 200000 bap kesmiyor tabiki. sadece bir limit en az o kadar bapınız olması gerekli diyor bu seviyede bir filtre kullanabilmek için. kullanan arkadaşlarım var. bir sıkıntısı yok.
--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 18:14 -->-> Daha önceki mesaj 18:13 --
bitcoin yatırımları biraz zaman alabiliyor. cumartesi günleri büyük reklam verilmiyor ayrıca.
ya büyük reklamlarda sıkıntı mı oldu saati var mı bunlar bugün gelmedi mesela ? micro lara tıklamadım ben onlara tıkladıktan sonra mı çıkıyor gerçi sanmam ama.Cumartesi gelmiyr dedin daha pazar gelmedi.Beklemedeyiz )