sertug84 kardeş max kaç doları paypal a aktarmaya izin veriyor site
günlük yada haftalık 500 dolar limiti var diye biliyorum.
sertug84 kardeş max kaç doları paypal a aktarmaya izin veriyor site
binlerce üyesi var aynı sorun herkeste var dostum.İlgileniyorlar olmadı paypal hesabı aç en garantisi o hemen pes etme ben 105 reklam aldım parayla şimdi 425 k bap var reklamlar da geliyor hiç ayırt etmem deneme amaçlı 10 gün sonra bi ödeme isticem sonra 6 milyon bap ın üstüne çıkmak için 500 $ adıcam
joeden tickette yanıt gelmiş .ama tam anlayamadım ne istenildiğini ingilizcede iyi değil .
This is a bulk reply... I will add all missing Perfect Money deposits later today / tomorrow. But please reply to this ticket with the following information:
I require the batch number (from your PM account history) in order to add any missing deposits / ad campaigns.
tam ne istiyor ingilizcesi iyi olan arkadaşlar cevaplayabilirse tşk ederim
tşk yardımların için aslında bir bakımada haklı eklememekte çünkü bitcoin hesabımdan atmadım bu miktarı .cryptopay hesabımdan gönderdim buda kayıtlı değil onlardademişki bütün kayıp perfect money yatırımlarını bugün-yarın halledicem. perfect moneydeki batch numarasını istiyo. benzersiz işlem numaraları vardır onu belirtmeni istiyor. ama bildiğim kadarıyla sen bitcoin ile yatırmıştın. ticketi yanlış atmış olabilirmisin?
bence sen cevap olarak şöyle de. I invested with bitcoin not perfect money. I invested ....... (noktalı olan yere yatırdığın miktarı yaz ama dolar olarak değil bitcoin olarak yaz) my bitcoin address is ....... (noktalı olan yere bbtc adresini yaz gönder.)
pAzartesi günü deneme amaçlı paypal hesabıma 1$ yolldım kasiyerden baktığımda ödeme seçenekleri bölümünde balancenin altında pazartesi 1$ salı 0.999 carşamba 0.998 bugün 0.997 pazartesi 1$ aktarma yaptım dene me amaçlı paypal a hala yatmadı para hergün 0.001 düşüyor acaba aktarım yaparken alt limitmi var acaba benim merak ettiğim paranın hergün 0.001 düşmesi