Merhaba arkadaşlar,
Bu yazıyı yazma sebebim türk reklam verenlerini ve reklam alanlarını anlatmak için. (Herkes için geçerli değil tabi. Kendini uyanık zannedenler)
Önce Reklam Alanlardan Başlayalım,
Türkiyede kendini uyanık zanneden web site sahipleri sitelerine daha fazla emek harcayıp hitini yükseltmek ve hitini yükseltip reklam almak yerine hemen sahtekarlık yapmaya başlıyor. En sonundada banlanıyor ve başlıyor yazmaya bu reklam veren firma şöyledir yok böyledir.
Birde kiminin hedefi çok yüksek.
Bakın kısa bir tecrübe,
Adamın site hiti 1000. Google adsense kullanıyor. Kazandığı parada aylık 10 usd bile değil. Sordum !!!.
Diyorum reklam alanından adsensi kaldır sana reklam vereyim aylık peşin ne kadar ? 200 YTL !!!!!!!!!!!!
Halen bu işe bir yorum getirmiş değilim.
yada günde 200 hiti olan bir sitenin benden reklam ücreti 60 ytl istediği gibi.
Şöyle düşünüyorum website sahipleri biraz olumlu düşünse ve kendi türk vatandaşlarını desteklese eminim daha fazla kazanır.
yani aylık bir alandan google reklamlarından 100 kazanırım problem değil diyor.
ama türk reklam vermek istese 200 den aşağı vermez.
Reklam verenlere gelelim,
Bence adamlar artık bıkmış sahtekar reklam alıcılar yüzünden. atıyorlar sistemlerinden atıncada sahtekarlar yazıyor ödeme yapmıyor diye vs. vs.
bir türk reklam veren şirketi sahtekarı sistemlerinden atınca kıyamet kopuyor.
ama bir yabancı şirket sahtekarı sisteminden atınca sesini çıkaramıyor.
kısacası aramızda bu sahtekarlar olduğu sürece adımız hep lekelenecek.
(Lütfen bu yazdıklarımı yanlış anlamayın aramızda çooook dürüst insanlar var)
Bu yazıyı yazma sebebim türk reklam verenlerini ve reklam alanlarını anlatmak için. (Herkes için geçerli değil tabi. Kendini uyanık zannedenler)
Önce Reklam Alanlardan Başlayalım,
Türkiyede kendini uyanık zanneden web site sahipleri sitelerine daha fazla emek harcayıp hitini yükseltmek ve hitini yükseltip reklam almak yerine hemen sahtekarlık yapmaya başlıyor. En sonundada banlanıyor ve başlıyor yazmaya bu reklam veren firma şöyledir yok böyledir.
Birde kiminin hedefi çok yüksek.
Bakın kısa bir tecrübe,
Adamın site hiti 1000. Google adsense kullanıyor. Kazandığı parada aylık 10 usd bile değil. Sordum !!!.
Diyorum reklam alanından adsensi kaldır sana reklam vereyim aylık peşin ne kadar ? 200 YTL !!!!!!!!!!!!
Halen bu işe bir yorum getirmiş değilim.
yada günde 200 hiti olan bir sitenin benden reklam ücreti 60 ytl istediği gibi.
Şöyle düşünüyorum website sahipleri biraz olumlu düşünse ve kendi türk vatandaşlarını desteklese eminim daha fazla kazanır.
yani aylık bir alandan google reklamlarından 100 kazanırım problem değil diyor.
ama türk reklam vermek istese 200 den aşağı vermez.
Reklam verenlere gelelim,
Bence adamlar artık bıkmış sahtekar reklam alıcılar yüzünden. atıyorlar sistemlerinden atıncada sahtekarlar yazıyor ödeme yapmıyor diye vs. vs.
bir türk reklam veren şirketi sahtekarı sistemlerinden atınca kıyamet kopuyor.
ama bir yabancı şirket sahtekarı sisteminden atınca sesini çıkaramıyor.
kısacası aramızda bu sahtekarlar olduğu sürece adımız hep lekelenecek.
(Lütfen bu yazdıklarımı yanlış anlamayın aramızda çooook dürüst insanlar var)