İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Dolandiricilik Girisimi - Muratfb - Aman Dikkat!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

MasterTR

Misafir
hknylmz muratfb arkada$in mi? yoksa ettigin laflarin sacmalik oldugunu bile bile mi post ediyosun?

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı kişi de olabilir.Zaten aynı kişi olmasa bile hknylmz da forumda iş yapma şansını kaybediyor gibi duruyor bu yazdığı mesajlardan dolayı.

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
herkes anasının karnından esit dogmuyor

biri trilyoner babanın oglu biri cöpcunun oglu

bence cöpcünün oglu trilyoner babanın malını calabilir calıyorsada helal olsun

Hak etmedigin birsey haramdir. Cok sacma konusuyorsun. Birgün senide dolandirirlarsa o zamanda bakalim helal olsun diyebilecek misin?

@edit
Muratfb ye kim kefil oldu acaba? Tekrar soruyorum.

H

hknylmz

Misafir
vallaha muratfb yi hic tanımam uyelik tarihlerimizede bakabilirsiniz bu 1

eger islamiyeti yasasaydınız kimse turkiyede fakir kalmazdı kim malının zekatını tam olarak veriyor bana soylermisiniz?

Turkiye cumhuriyeti vergide adaletlimi davranıyor? vergi yuku memur ile iscinin sırtında degilmi?

insanlar kapitalizm altında ezilirken 350 milyona gecinmeye calısırken bunu kimse dusunmuyorsa? Banane diyorsak

Bana dokunmayan bir yılan bin yasasın dersek

Biz turk milleti olarak hep zenginleri tutan hukumetleri basa getirmissek koyluyu isciyi kimse dusunmuyorsa issizlik 10 milyonsa

bu 10 milyon insan ile fakir halkın hırsızlık yapmaya hakkı vardır Bu turkiyenin kisi basına dusen milli geliri 5000 dolarken bazıları 200 dolarla geciniyorsa ve bu ulke hepimizinse bu ulkenin kaynaklarıda gelirleride hepimizindir

Sen bunları adil dagıtmassan insanlar gaspda yapar hırsızlıkda yapar. Bunlar ihtiyactır insanlar yemeden duramazlar cocugu evde ilac beklerken onu almak zorundadır

insanların temel ihtiyacları ile tecavuzu nasıl aynı kefeye koyabilirsiniz. ?

H

hknylmz

Misafir
ha bu arada seni dolandırsaydı konularına gireyim arkadas eger o paraya ihtiyacın varsa paypal adresini pm olarak bana yollaman yeterlidir

cok ciddiyim tesekkurler

M

MasterTR

Misafir
ha bu arada seni dolandırsaydı konularına gireyim arkadas eger o paraya ihtiyacın varsa paypal adresini pm olarak bana yollaman yeterlidir

cok ciddiyim tesekkurler

hknylmz ortada bi sorun varsa bu sorunu ba$ka bi sorunla cozmek sence dogrumu?

adamin parasi yoksa ve hirsizlik yapiyorsa yaptigi dogru diyorsun. eger boyle dusunuyorsan bravo valla turunun son ornegisin seni muzeye koymak lazim

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7

cok ciddiyim tesekkurler

düşünme sahibi olmadan fikir sahibi olmak %100 budur işte.

H

hknylmz

Misafir
bence dogru adamın yaptıgı

parası yokken hırsızlık yapabilir belki o paraya o kadar ihtiyacı var ve bunu yapmak zorunda

Netten kazandıgımız paranın vergisini veriyormusunuz Ey durust insanlar?

Ben vermiyorum Ama bu durust toplum veriyordur sanırım? Paypal bozarak tefecilik yaparken aynı zamanda hangi ahlak kuralından bahsediyorsunuz?

Bir insan parası varken calıyorsa asıl suclanması gereken o insandır

H

hknylmz

Misafir
düşünme sahibi olmadan fikir sahibi olmak %100 budur işte.

senden daha iyi dusundugume inanıyorum eger bu arkadas beni dolandırmıs olsaydı ilk sorcagım neden boyle 1 sey yaptıgıydı ve parası olunca odemesini isterdim

o kadar basit tabi herkesin yapısı farklı

bu arada mahkemeye ne diyeceksin cok merak ediyorum :) arkadas paypal dan paramı eksik yolladımı?

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

cok ciddiyim tesekkurler

Cok bos konusuyorsun. Yasin kac bilmiyorum ama akil yasinin henüz gelismedigi ortada. Hic kimse hirsizligin ve dolandiriciligin dogrulugunu her ne sebepten olursa olsun savunamaz. Tartisilamaz bile. Eger hirsizlik dogru birsey olsaydi haram olmazdi. Seninle günah veya degil tartismayacagim. Cünkü bunu anlayacak seviyede degilsin.Bu tavirlarindan dolayi sana -rep veriyorum. Diger arkadaslarda benimle ayni fikirde mi görecegiz.

M

MasterTR

Misafir
hknylmz ya cok safsin yada cok cinsin

hknylmz ama burdan bakinca cok saf gozukuyosun yazik

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sana denecek bir şey yok.
Ununu elemiş eleğini asmış biri gibi duruyorsun.
Cenneti islamiyeti vergiyi karıştırma sen.
İslamiyet dersen elin kopar iranda.
Vergi dersen bilirsin ekmek çalan 20 sene yatar Türkiyede.
Bence daha fazla kendini zedeleme düşündüklerin kabul edilemez.Bu düşüncelerle toplumda konuşma yapabilirmisin?
Bir tinerci parası olmadığı için annenin yada daha yakın birini bıçaklayıp parasını alsa ?
Gayet ciddi cevap veririmisin .

H

hknylmz

Misafir
81 dogumluyum siz kac yasında goruyorsunuz bilmiyorum

zamanında ekmek alcak param yoktu Simdi Allaha cok sulur altımda 50 milyarlık arabam var bankadada bana baya 1 yetecek param var bu 1

ekmek alcak param yokken bende bahcelerden meyve calarak karnını doyurdugum oldu adamda dolandırdım bu 2

Merlin ben sana hakaret etmiyorum Bunlar benim gorusum kimseyi baglamaz katılmak zorunda degilsin

Bu forumdaki herkes devletten vergi calarken birsey yokta bir arkadas neden 50 dolar calarken ayaga kalkıyor?

Biri annemi yada yakınımı bıcaklasa para icin ilk onlara sorarım neden vermedin gitsin diye?

Ve yemin ederim eger adam sadece parasını caldıysa yada bıcak tehdidi ile aldıysa herhangi bir zarar vermeden onlardan sikayetci olmalarını istemem

Arkadaslar neden anlamak istemiyorsunuz Turkiyenin belli bir kısmı gece klublerinde tabak kırarken bazı aileler tabak alamıyor

1 dugun icin trilyonlar harcanırken Birileri neremi neremi diye kıvırıp lüks hayat surerken birileri evine ekmek bulamıyor?

Yalanmı bu dediklerim? Bizler bu durum karsısında sessiz kalıp sesimizi cıkarmazsak

Halkın ac kesimi cok bıcak ceker cok hırsızlık yapar cok mal calar

bilmem dikkat ettinizmi arkadas dediki kredi kartı borcumu odeyemiyordum ne varsa elimde sattım

Maası olmayan insanlara kredi kartı dagıtırken Neden kimse mudahele etmedi?

M

MasterTR

Misafir
hknylmz sen seçimlere gir oyum sana, cem uzana oy verenlerde sana verecektir nede olsa hirsizi destekliyolari sende hirsizlik yapmi$in itiraf ediyon helal olsun sana ;) unutma caldiklarin yanina kar kalmaz

dolandirici dolandiriciyi kollar tabi, hknylmz nin de muratfb yi kollamasi normal al birini vur otekine

ak$am ak$am milletin asabini bozmadan logout ol ve forumdan cik . kendinde oldugun ba$ka bi zaman gelir buraya post atarsin

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen fakir edebiyatı yapacağına 50 milyarlık arabanı satta o çok sevdiğin hırsızlara ver.
Buda kapak olur sana :)

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Allaha sükür benimde altimda ögrenci oldugum halde arabam ve bankada param var. Ama bunlari senin gibi dolandiricilik yaparak calarak cirparak degil hakkimla helal olarak kazandim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5