İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Dolandiricilik Girisimi - Muratfb - Aman Dikkat!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hahaha windows +1...

hiç birşey hırsızluık davranışını savunamaz. o zaman ben senin hakkında düşünürüm ki o 50 bin ytl lik arabayıda çaldın.

H

hknylmz

Misafir
ben size Turkiyedeki gelir carpıklıgından ve buna karsı sessiz kalmamızdan bahsediyorum Ama anlayana sivrisinek sas anlamayana davul zurna az misali...

Sen Eger okulu az yaparsan egitem az onem verirsen hapishaneler cogalır

Sen eger halkının refah seviyesini dusuk tutarsan hırsızlık dolandırıcılık gasp cogalır.

Ac adam herseyi yapar Yanlısmı bu konusmalarım? Burda zengin bir adamla konusuyorum kredi kartı limitleri cok yuksek adamın dedim bu kadar harcıyon oldu isler ters gitti nasıl yatırcan

Adamın bana verdigi cevap ya hırsızlık yaparım yada sirketi battı gozukur devleti dolandırırım

iyi geceler...

H

hknylmz

Misafir
Merlin en sonunda sende benim azımı bozdun

Serefsiz herif o arabayı ben anlımın teri ile aldım Ögrenciyken arabam yoktu Geceleri otobana cıkarakmı aldın o arabayı ?

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Yahu insanlar ayağını yorganına göre uzattıkları sürece ne borçlanırlar nede batarlar. Ki uzatmazlarsa battıkları takdirde açtım hırsızlık yaptım demek kimseyi kurtarmaz. hayvanlıktan alı koyamaz.

H

hknylmz

Misafir
Caesar Sana 350 milyon vereyim gecin gecinebilirsen gecinebilirmisin? Lutfen bana 350 milyon ile gecinebilecek bir insan desinki ben gecinebilirim en az 200 milyon kira vercen oda en dökük eve kim cıkacak gecinebilirim diyecek?

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merlin en sonunda sende benim azımı bozdun

Serefsiz herif o arabayı ben anlımın teri ile aldım Ögrenciyken arabam yoktu Geceleri otobana cıkarakmı aldın o arabayı ?

Otobandakiler çalmıyor en azından.
Senin namus kavramında bu kadar hadi uzaa
Dengesiz

H

hknylmz

Misafir
Merlin seni uyardım hakaret etmemen icin

Eger özgür bir toplumda yasıyorsak herkes dusuncelerini belirtebilir ama senin beni anlaman imkansız Senin her ay anne yada babandan banka hesabına yatan paralarla okudugun icin dunya sana tozpembe gelmekte

Su okulu bitir biraz burnun surtsun gel bu yazdıklarımı sonra oku

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Sen iyi yerden feyiz almışsın devam et aynen, cübbeli hocaların ne b*k yediğini haftalardır takip ediyoruz, sende bunların yanında dolaşıyorsun galiba, nar şurubu yerine sana başka şey içirmişler.

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hknylmz Sen şakasın anladım bak gözümü kapatacağım sonra açacağım hknylmz diye biri yokmuş.

H

hknylmz

Misafir
evet arkadaslar yarın evlerinizin onunde bekci tutcagınız zaman yada aile icinde gece nobetleserek uyucagınız zaman bunların ne oldugunu anlardınız

Eskiden dedelerimiz evlerine kilid asmazlarmıs ip baglarlarmıs ben kendi babamdan duydum bunları simdi celik kapı dayanmıyor insanlara

Lutfen bunun nedenini dusunun sonra caresini bulursunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5