İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal->YTL Kendiniz Yapın!

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşlar tartışmaya gerek yok istiyen istediği gibi bozar paypalını isteyen bir komisyon karşılığı birine bozdurur isteyen bir aracı şirkete ama kimsenin kimseye sen öyle bozdurma böyle bozdur diye laf etmesine gerek yok ayrıca yine paypal bozan arkadaşlarada niye boziyosun komisyon alıyosun demeyede hakkımız yok heralde insanların kafasına silah dayayıp gel illa ben bozuyim ya da git şu şirkette bozdur demiyor kimse....

M

mehmettr

Misafir
LUGAS' Alıntı:
arkadaşlar tartışmaya gerek yok istiyen istediği gibi bozar paypalını isteyen bir komisyon karşılığı birine bozdurur isteyen bir aracı şirkete ama kimsenin kimseye sen öyle bozdurma böyle bozdur diye laf etmesine gerek yok ayrıca yine paypal bozan arkadaşlarada niye boziyosun komisyon alıyosun demeyede hakkımız yok heralde insanların kafasına silah dayayıp gel illa ben bozuyim ya da git şu şirkette bozdur demiyor kimse....

Haklısınız.

M

messmedia

Misafir
LUGAS' Alıntı:
ben bunun daha garantili bir yolunu buldum ama daha denemediğim için yazmıyordum ama madem böyle bir konu oluştu bence bu aktarım şöyle olmalı
paypal>e-gold>stormpay>stormpay debit card sonrada atmlerden çekebiliriz diye düşünüyorum bir aylık bir şirkete herkes güvenmiyebilir(Uniclear) ama stormpay'i bilenler köklü ve güvenilir bir şirket oldugunu bilir...

bu Uniclear cidden uye olunca ariyormu telefonla. anlasmasi zor olur da ondan soruyorum

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Uniclear'ı ben hiç kullanmadım ben paypal>e-gold>stormpay>stormpay bu yolu tavsiye ediyorum komisyon oranı biraz yüksek ama en güvenli yol ayrıca uniclear çok yeni bir şirket.

O

orhanbaba

Misafir
Böyle birşey var:
http://www.freedom-cards.com/funding.htm
Debit card, yıllık 98 dolar, paypal'den ve birçok sistemden anında para yükleyip anında kart ile çekilebiliyormuş. Komisyon % 1. Kartı alırken kimlik vs hiçbir belge istemiyormuş, yatırırken de aynı isim olması gerekmiyor, belge, fax vs istemiyormuş, yani 3-5 paypal'den egold'dan vs yüklenebilir. Fakat ben denemedim, deneyen var mı?

M

mehmettr

Misafir
guajira' Alıntı:
Hocam, paylaşımın için teşekkürler. Ama şunu açıkca belirtmek istiyorum tekrar. Kimsenin kimseden bişi sakladığı yok. Ortada özel bir bilgi de yok. Dediğim gibi kimi arkadaşlar net alışverişlerini paypalla yapıyor. belli bir yüzdeyle bozarak bu alışverişin bi kısmını bedavaya getiriyor. Yani bu kişiler isteseler paypal bozmazlar.

2. gruptakiler ise, okumak için yurtdışına gidenler, yurtdışında yaşayanlar ya da yurtdışında akrabası olanlar o ülkelerde hesap açtırıp parayı o banka aracılığı ile tr ye aktarıyorlar.

Takıntını anlıyorum, ama mesele muhim bişi diil yani. Bu arkadaşlar sonçta istemeseler bu işi yapmazlar. o zaman nolur milletin paypalı elincde kalır ya da farklı servislerde erir gider.

İyi çalışmalar

Haklısınız

Teşekkürler.

M

messmedia

Misafir
Abi zaten zor kazanıyoruz riske atmaya değmez, pembekedi'ye yollarsın, o da sana bir-iki gün içinde yollar paranı, en güzeli bu.

D

Dahi

Misafir
paypal bozan arkadaşlar sizlerden bilgi bekliyorum

Sayın Konuklar , mesajları okudum , ve bende fikrimi yazmaya karar verdim.
Paypal Türkiyede gerçekten çok önemli bir ödeme aracı,çünkü Türk Bankalarından sanal pos alamayan küçük ölçekli satıcılar, ve uluslararası siteler ile calisip kazanc saglamaya calışan kişilerin neredeyse tek alternatifi.

İzliyorum Her seferinde konu aciliyor ve tam olarak bir gelişme yaşanmadan kapanıyor.Halbuki paypal bozan kişilerin burada eğer gerçekten diğer kişilere yardımcı olmak istiyorlar ise burada nasıl bozdurduklarını cok daha açık şekilde anlatmaları gerekir.

Ustu kapalı şekilde anlatıyorlar, ve bunun çok büyük bir sır olmadığını ,yurtdışında hesabı olan bir tanıdıkları vasıtası ile yaptıklarını soyluyorlar ve konuyu kapatıyorlar.

şimdi eğer gerçekten yardımcı olmak istiyorlar ise asağıda merak ettiğim konularda bana yardımcı olabilirlermi ?

eminimki birçok kişi ,webmaster, paypal bozdurmak için çok fazla para harcıyor, ve bazı kişiler tanıyorum , mümkün olsa örneğin almanyaya bizzat gidip banka hesabı açtırabilirler.yani adam her seferinde komisyon verecegine bir sekilde para harcayıp bu işi halledebilir.

şimdi paypal bozan arkadaşlar ,sizlere sesleniyorum.Yurtdışında hangi ülke ?
hangi şehir ? hangi banka ? bize direkt olarak adres verin bizde bir şekilde bir tanıdığımız vasıtası ile orada bir hesap açtıralım.Ayrıca kullandığınız yabancı bankanın internet şubesi varmı ? Türkiyeye para transferini hangi yöntemle yapıyorsunuz ,banka transferi için nekadar ödüyorsunuz bankaya ?

Bu tür bilgiler, Türk bankaları hakkında ,adres verilerek , forumda rahatça paylaşılıyor.Bakalım konu paypala gelince kaç tane paypal bozan arkadaş yurtdışında hangi bankayı kullandıklarını ve kullandıkları bankanın ne gibi avantajları oldugunu burada yazacak, merakla bekliyorum....

M

messmedia

Misafir
Dahi' Alıntı:
Sayın Konuklar , mesajları okudum , ve bende fikrimi yazmaya karar verdim.
Paypal Türkiyede gerçekten çok önemli bir ödeme aracı,çünkü Türk Bankalarından sanal pos alamayan küçük ölçekli satıcılar, ve uluslararası siteler ile calisip kazanc saglamaya calışan kişilerin neredeyse tek alternatifi.

İzliyorum Her seferinde konu aciliyor ve tam olarak bir gelişme yaşanmadan kapanıyor.Halbuki paypal bozan kişilerin burada eğer gerçekten diğer kişilere yardımcı olmak istiyorlar ise burada nasıl bozdurduklarını cok daha açık şekilde anlatmaları gerekir.

Ustu kapalı şekilde anlatıyorlar, ve bunun çok büyük bir sır olmadığını ,yurtdışında hesabı olan bir tanıdıkları vasıtası ile yaptıklarını soyluyorlar ve konuyu kapatıyorlar.

şimdi eğer gerçekten yardımcı olmak istiyorlar ise asağıda merak ettiğim konularda bana yardımcı olabilirlermi ?

eminimki birçok kişi ,webmaster, paypal bozdurmak için çok fazla para harcıyor, ve bazı kişiler tanıyorum , mümkün olsa örneğin almanyaya bizzat gidip banka hesabı açtırabilirler.yani adam her seferinde komisyon verecegine bir sekilde para harcayıp bu işi halledebilir.

şimdi paypal bozan arkadaşlar ,sizlere sesleniyorum.Yurtdışında hangi ülke ?
hangi şehir ? hangi banka ? bize direkt olarak adres verin bizde bir şekilde bir tanıdığımız vasıtası ile orada bir hesap açtıralım.Ayrıca kullandığınız yabancı bankanın internet şubesi varmı ? Türkiyeye para transferini hangi yöntemle yapıyorsunuz ,banka transferi için nekadar ödüyorsunuz bankaya ?

Bu tür bilgiler, Türk bankaları hakkında ,adres verilerek , forumda rahatça paylaşılıyor.Bakalım konu paypala gelince kaç tane paypal bozan arkadaş yurtdışında hangi bankayı kullandıklarını ve kullandıkları bankanın ne gibi avantajları oldugunu burada yazacak, merakla bekliyorum....

gördüğüm en komik mesaj bu, arkadaşım amerikadaki her bankaya paypaldaki paranı aktarabilirsin, hangi banka hangi banka diye bağırmana gerek yok, bunun yolunu söylemiş adam sana yurtdışında tanıdığım var hesabına aktararıyorum ya da ben yurtdışındayım kendi hesabıma aktarıyorum veya yurtdışında hesap açan sitelerde hesap açtırdım diye, 3-5 kuruş para için bunları yazdığına bile değmez, adamlar sanki parani ipotek altına alıyorlar, çok az bir para ile bozuyorlar. neyse.

D

Dahi

Misafir
bence komik degil, bu forumda Türk Bankalarının ,yurtdışından gelen çekleri nekadar komisyonla bozdukları ? şube detayına varana kadar tartışıldı.hangi bankanın sanal pos sistemi dahilinde daha düşük komisyon aldığı ?hangi Türk bankalarının internet şubelerinin daha iyi olduğu ? gibi konular paypal bozan kişiler tarafından bu forumda detaylı bir şekilde tartışıldı.

bence yurtdışı bankalar hakkında da ,ozellikle kimsenin fazla bilgi sahibi olmadigi icin , konusulmasi gerek.

bilgi talebimi yineliyorum ,paypal bozan arkadaşlar hangi bankaya paypal aktarıyor? ve Turkiyey transferleri ne şekilde gerçekleştiriyor?

M

mehmettr

Misafir
Dahi' Alıntı:
bence komik degil, bu forumda Türk Bankalarının ,yurtdışından gelen çekleri nekadar komisyonla bozdukları ? şube detayına varana kadar tartışıldı.hangi bankanın sanal pos sistemi dahilinde daha düşük komisyon aldığı ?hangi Türk bankalarının internet şubelerinin daha iyi olduğu ? gibi konular paypal bozan kişiler tarafından bu forumda detaylı bir şekilde tartışıldı.

bence yurtdışı bankalar hakkında da ,ozellikle kimsenin fazla bilgi sahibi olmadigi icin , konusulmasi gerek.

bilgi talebimi yineliyorum ,paypal bozan arkadaşlar hangi bankaya paypal aktarıyor? ve Turkiyey transferleri ne şekilde gerçekleştiriyor?

Bu konuda size katılıyorum.
Paypal üzerinde yüksek cirolar hedefleyen girişimci arkadaşlar var.
Bizim de amacımız bilgiler paylaşısın dı.
Fakat buna kimse yanaşmadı.
fakat forumumuzda epey yol aldık.
Katılmak isteyen arkadaşlar için cevap bekleyen bazı sorular sorular.
-Türkiyeden biri sadece belli başlı belgelerle (pasaport mesela)
amerikaya gitmeden banka hesabı açabilir mi?
-Boyle bir hesabın özellikleri maliyeti nedir?(İntenet üzerinden hesaba erişilebilir mi?)
vs.

M

mehmettr

Misafir
Nasıl emin olabiliyorsunuz?

messmedia' Alıntı:
gördüğüm en komik mesaj bu, arkadaşım amerikadaki her bankaya paypaldaki paranı aktarabilirsin, hangi banka hangi banka diye bağırmana gerek yok, bunun yolunu söylemiş adam sana yurtdışında tanıdığım var hesabına aktararıyorum ya da ben yurtdışındayım kendi hesabıma aktarıyorum veya yurtdışında hesap açan sitelerde hesap açtırdım diye, 3-5 kuruş para için bunları yazdığına bile değmez, adamlar sanki parani ipotek altına alıyorlar, çok az bir para ile bozuyorlar. neyse.
Paypal'daki paranın amerika'daki her banka hesabına aktarılabildiğinden nasıl eminsiniz?
Merak ettiğim için sordum.

M

mehmettr

Misafir
messmedia' Alıntı:

Hayır komik değil.
Türkiyede gerçekten küçük şirketler paypal vasıtasıyla satışlarını muaazzamn arttırabilir.
Bu forumda yazı yazanların yanında yazmayan o kadar kişi var ki?
Demekki Türkiyede sandığımızdan da paypal ilgi gösteren kişi var !

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
mesela benim amerikada hesabım vardı eskiden. sonra yeni yasal düzenlemelerden sonra hesabım kapatıldı. şu an için tekrar açmak için uğraşıyorum ve bunun için senin tahmin edemeyeceğin paralar harcıyorum. bu bilgiyi paylaşırsam banka hesabımı riske atmış olurum. ama bilki maliyeti çok fazla yüzü astarından fazla anlayacağın.

D

Dahi

Misafir
Amerikada hesap acmak zor ama avrupa ulkelerinde daha kolay.
bence paypal bozan kisilerin hangi ulkede ve hangi banka ile bu isi yaptiklarini anlatmalari gerekir.

ornegin bir bankada hesap acarsin ama o bankanin online sistemi yoktur, yada para transfer ucretleri cok fazla olabilir. ama paypal bozan kisilerin bu konuda deneyimleri mutlaka vardir.

fakat ne yazikki paypal bozduracagim diyince ortaya cikan forum uyeleri , bu konuya ilgisiz kaldılar.

ben paypal konusunu araştırmaya devam ediyorum fakat henüz bir gelişme yok.

Tunahan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dahi' Alıntı:
Amerikada hesap acmak zor ama avrupa ulkelerinde daha kolay.
bence paypal bozan kisilerin hangi ulkede ve hangi banka ile bu isi yaptiklarini anlatmalari gerekir.

ornegin bir bankada hesap acarsin ama o bankanin online sistemi yoktur, yada para transfer ucretleri cok fazla olabilir. ama paypal bozan kisilerin bu konuda deneyimleri mutlaka vardir.

fakat ne yazikki paypal bozduracagim diyince ortaya cikan forum uyeleri , bu konuya ilgisiz kaldılar.

ben paypal konusunu araştırmaya devam ediyorum fakat henüz bir gelişme yok.
Adam o isten para kazaniyorsa, paylasma(ma)si daha dogru.
Sahsen bende o isi yapiyor olsam, bende paylasmazdim.

F

fatihgoz

Misafir
Arkadaşlar Paypal hesabımda 140 Euro var ve Paypal hesabıma daha para gelecek Ben Paypal daki paramı nasıl Türkiye den alabilirim bunun bir yolu var mı? Açıkca anlatırmısınız? :confused:

M

mehmettr

Misafir
Derdimiz Bu

fatihgoz' Alıntı:
Arkadaşlar Paypal hesabımda 140 Euro var ve Paypal hesabıma daha para gelecek Ben Paypal daki paramı nasıl Türkiye den alabilirim bunun bir yolu var mı? Açıkca anlatırmısınız? :confused:

Değerlir arkadaşım
forumun bu kısmı ""paypal->YTL kendiniz yapın" başlığı ile sürüyor.
170 doları pembekedi veya referexchange bozabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.