paypal bozan arkadaşlar sizlerden bilgi bekliyorum
Sayın Konuklar , mesajları okudum , ve bende fikrimi yazmaya karar verdim.
Paypal Türkiyede gerçekten çok önemli bir ödeme aracı,çünkü Türk Bankalarından sanal pos alamayan küçük ölçekli satıcılar, ve uluslararası siteler ile calisip kazanc saglamaya calışan kişilerin neredeyse tek alternatifi.
İzliyorum Her seferinde konu aciliyor ve tam olarak bir gelişme yaşanmadan kapanıyor.Halbuki paypal bozan kişilerin burada eğer gerçekten diğer kişilere yardımcı olmak istiyorlar ise burada nasıl bozdurduklarını cok daha açık şekilde anlatmaları gerekir.
Ustu kapalı şekilde anlatıyorlar, ve bunun çok büyük bir sır olmadığını ,yurtdışında hesabı olan bir tanıdıkları vasıtası ile yaptıklarını soyluyorlar ve konuyu kapatıyorlar.
şimdi eğer gerçekten yardımcı olmak istiyorlar ise asağıda merak ettiğim konularda bana yardımcı olabilirlermi ?
eminimki birçok kişi ,webmaster, paypal bozdurmak için çok fazla para harcıyor, ve bazı kişiler tanıyorum , mümkün olsa örneğin almanyaya bizzat gidip banka hesabı açtırabilirler.yani adam her seferinde komisyon verecegine bir sekilde para harcayıp bu işi halledebilir.
şimdi paypal bozan arkadaşlar ,sizlere sesleniyorum.Yurtdışında hangi ülke ?
hangi şehir ? hangi banka ? bize direkt olarak adres verin bizde bir şekilde bir tanıdığımız vasıtası ile orada bir hesap açtıralım.Ayrıca kullandığınız yabancı bankanın internet şubesi varmı ? Türkiyeye para transferini hangi yöntemle yapıyorsunuz ,banka transferi için nekadar ödüyorsunuz bankaya ?
Bu tür bilgiler, Türk bankaları hakkında ,adres verilerek , forumda rahatça paylaşılıyor.Bakalım konu paypala gelince kaç tane paypal bozan arkadaş yurtdışında hangi bankayı kullandıklarını ve kullandıkları bankanın ne gibi avantajları oldugunu burada yazacak, merakla bekliyorum....