İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Peugeot 106 satan var mı?

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
106 GTI Altın rengi istiyorum.
Kaputa da orjinal altın tozu kaplattırcam.
Gezdim siteleri de İstanbul'da bulamadım.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
2 yıl önce gelseydin ya. :p

106'dan uzak durmanı tavsiye ederim. Bir de GTI diyorsun. Çim gibi biçildim, akıllandım. Çok dayanıksız ve kontrolü güç bir araba. Paradan ziyade, sağlığın için almamanı öneririm.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
2 yıl önce gelseydin ya. :p

106'dan uzak durmanı tavsiye ederim. Bir de GTI diyorsun. Çim gibi biçildim, akıllandım. Çok dayanıksız ve kontrolü güç bir araba. Paradan ziyade, sağlığın için almamanı öneririm.

Hadi ya :(
Çim gibi biçildim derken?

hun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adam uyanık...
webmaster ın arabası garaj arabasıdır :p

Aslına bakarsan (kendimden bildiğim için diyorum) evet az kullanıyoruz ama kullandımmı da işin pohu çıkıyor : ) Arabanın el verdiğince yapabildiği tüm drift/makas/donut hareketlerini youtube'a çektikçe koyuyorum : ) Daha uplad etmeye üşendiğim 500 MB görüntü var, buz drift, tepsi drift ohoooo : ) Yani işin özü bence mesleğe bakıp araba almak yanlış. Doktordan da alırsan kötü, bayandan da alırsan daha kötü (bence) : )

kaza yapmış sanırım peugeot lar kağıt gibi arabadır görünüşü seni cezbeder ama mazallah ufak bi kazada sende çim gibi biçilebilirsin :)

Evet, zaten 106'lar çok küçük ve hafif araç. 206'larda öyle ama son çıkanlar biraz daha iyi 207-308 vs. sağlam görünüyor.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ben sürat sevmem ya.
Uzun yolda yapmıycam.
Sadece şehiriçinde gezicem öyle.
Lütfen olumlu bişeyler söyleyin ya :(

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence hiç internetten arama.Altunizade " Beyaz Papyon" da birçok Peugeot bulunmakta ;)

hun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abartı şekilde modifiye edeceksen 106 öneririm. Yere 4 parmak pıstırırsın, arkada abart egzost takarsın, tümsekten geçerken egzos sürter, gavutu carbonfyber yaparsın, vs. vs. yapacaksan quicksilver iyi gider:) Al sana olumlu yorum:D

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üstü açık Turuncu parlak renkte bir tane 106 vardı satıldımı bilmiyorum ama vallahi o çok güzeldi , fiyatıda gayet iyiydi :D

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abartı şekilde modifiye edeceksen 106 öneririm. Yere 4 parmak pıstırırsın, arkada abart egzost takarsın, tümsekten geçerken egzos sürter, gavutu carbonfyber yaparsın, vs. vs. yapacaksan quicksilver iyi gider:) Al sana olumlu yorum:D

arkadaş ne güzel söylemiş

peugeot kullanmak hiç nasip olmadı ama çevremden bildiğim kadarı ile biraz tehlikeli araba diyorlar, yani araç bazen adamı gaza getiriyormuş. şeytan işi işte :)
ama hevesin var sanırım, sende dene

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Fazla abartmıycam ya.
Kaputu orjinal altının tozuyla kaplatıcam.
Arabanın kendi rengi altın rengi olacak.
O.Z Racing jant ve dar yanak lastik.
Tesisat yasaklanmış sanırım, düşünmüyorum :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Şahsen 2000 model 206 kullanıyorum tek sorunu arabanın parcalarının pahalı olması sürat düşkünü degilim ama belli yerdede arabanın hızlı olması ve seni yarıda bırakmaması gerekli herkes cok hafif ve kagıt gibi araba diyorlar ama sunuda dikkatinizi cekerim her araba kazada yamulur veya ezilir o yüzden o saglam deidğiniz arabalrda agırlık olarak cok cok agır ve yakıtta cok cok yakıyor.

ben cok kullanmıyorum saga sola gezmeye giderken (bilgisayarın başındna kalkabilsem belki kullancam :) 106 ufak ve sadece 2 kişilik araba bence yani bir arkaşlarınla bir yere gidelim dersin :) altı sürtmeye başlar

peugeot severim ama işte parcalarıda ucuz olsa :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Şahsen 2000 model 206 kullanıyorum tek sorunu arabanın parcalarının pahalı olması sürat düşkünü degilim ama belli yerdede arabanın hızlı olması ve seni yarıda bırakmaması gerekli herkes cok hafif ve kagıt gibi araba diyorlar ama sunuda dikkatinizi cekerim her araba kazada yamulur veya ezilir o yüzden o saglam deidğiniz arabalrda agırlık olarak cok cok agır ve yakıtta cok cok yakıyor.

ben cok kullanmıyorum saga sola gezmeye giderken (bilgisayarın başındna kalkabilsem belki kullancam :) 106 ufak ve sadece 2 kişilik araba bence yani bir arkaşlarınla bir yere gidelim dersin :) altı sürtmeye başlar

peugeot severim ama işte parcalarıda ucuz olsa :)

Çok teşekkür ederim yorumun için, içim rahatladı valla.
Bide temiz bi 106 bulsam sorun kalmayacak.
Para var, araba yok ya :S

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
ff53cf010033e76b6d5555fe5346479b.jpg

~ Quicksilver

Vites Tipi: Düz Vites
Yılı: 2000
Kilometre: 155000
Silindir Hacmi: 1361 cm³
Yakıt Tipi: Benzin
Motor gücü: 75 BG (55 KW)
Renk: Gri-met

13.000 ytl istiyor arkadaşlar.
Ne diyosunuz?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.