Arkadaşlar Peugeot 106 satan var mı aranızda?
yahu webmaster'dan alıp napcan yüzlerce satılık 106 varken
2 yıl önce gelseydin ya.
106'dan uzak durmanı tavsiye ederim. Bir de GTI diyorsun. Çim gibi biçildim, akıllandım. Çok dayanıksız ve kontrolü güç bir araba. Paradan ziyade, sağlığın için almamanı öneririm.
Hadi ya
Çim gibi biçildim derken?
adam uyanık...
webmaster ın arabası garaj arabasıdır
kaza yapmış sanırım peugeot lar kağıt gibi arabadır görünüşü seni cezbeder ama mazallah ufak bi kazada sende çim gibi biçilebilirsin
Bence hiç internetten arama.Altunizade " Beyaz Papyon" da birçok Peugeot bulunmakta
Abartı şekilde modifiye edeceksen 106 öneririm. Yere 4 parmak pıstırırsın, arkada abart egzost takarsın, tümsekten geçerken egzos sürter, gavutu carbonfyber yaparsın, vs. vs. yapacaksan quicksilver iyi gider Al sana olumlu yorum
Şahsen 2000 model 206 kullanıyorum tek sorunu arabanın parcalarının pahalı olması sürat düşkünü degilim ama belli yerdede arabanın hızlı olması ve seni yarıda bırakmaması gerekli herkes cok hafif ve kagıt gibi araba diyorlar ama sunuda dikkatinizi cekerim her araba kazada yamulur veya ezilir o yüzden o saglam deidğiniz arabalrda agırlık olarak cok cok agır ve yakıtta cok cok yakıyor.
ben cok kullanmıyorum saga sola gezmeye giderken (bilgisayarın başındna kalkabilsem belki kullancam 106 ufak ve sadece 2 kişilik araba bence yani bir arkaşlarınla bir yere gidelim dersin altı sürtmeye başlar
peugeot severim ama işte parcalarıda ucuz olsa
Çok teşekkür ederim yorumun için, içim rahatladı valla.
Bide temiz bi 106 bulsam sorun kalmayacak.
Para var, araba yok ya :S