Site adresi: pm isteyin lütfen
Açık arttırma başlangıç fiyatı: 3000
Sitenin aylık getirisi: 300-500 arasi
Sitenin açılış tarihi: 3 yil
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online Film Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 15000- 25000 Günlük Tekil hit
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Yil , Pr 2
Banlı olduğu yerler var mıdır: yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: onarcade kurulu lisansi satin alinmistir süresiz
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: yok
Satma Sebebim: Satmak isteme sebebim kendi is yerim oldugundan vakit bulamamakdayim satmak istiyorum. Siteyi alacak arkadas pisman olmayacaktir !
Not: Arkadaslar bütüm samimiyetimle söylüyorum istedigim ücret gercekten cok dusuk bu istedigim ücreti en az alti ayda ckartir bir yil sonra verdigi kadar kazanir, egerki daha cok ilgi gosterirse siteye az bilgisi varsa cok paralarda kazana bilir !
Açık arttırma başlangıç fiyatı: 3000
Sitenin aylık getirisi: 300-500 arasi
Sitenin açılış tarihi: 3 yil
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online Film Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 15000- 25000 Günlük Tekil hit
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Yil , Pr 2
Banlı olduğu yerler var mıdır: yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: onarcade kurulu lisansi satin alinmistir süresiz
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: yok
Satma Sebebim: Satmak isteme sebebim kendi is yerim oldugundan vakit bulamamakdayim satmak istiyorum. Siteyi alacak arkadas pisman olmayacaktir !
Not: Arkadaslar bütüm samimiyetimle söylüyorum istedigim ücret gercekten cok dusuk bu istedigim ücreti en az alti ayda ckartir bir yil sonra verdigi kadar kazanir, egerki daha cok ilgi gosterirse siteye az bilgisi varsa cok paralarda kazana bilir !