sizin beklentileriniz yüksek olabilir. ama bu yüksek beklenti ve beğeniniz forumda iş yapmaya çalışanların profesyönel olup olmadıkları değerlendirmesini yapma hakkı vermez.
yaptığınız değerlendirme benim yaptığım değerlendirme gibi kendinizi (sizi) bağlar.
Kendi adima beklentim yuksekti cozum gosteren biri oldu, bunun disinda profesyonel oldugu soylenen bir isin profesyonel olup olmadigini sorgulamak benim en tabii hakkim ve ben farkettigimi diger uyelerle paylasmayi kendime gorev biliyorsam bu benim bilecegim istir.
Paylasim sadece tecrubelerinizi buraya yazarak olmuyor, birseylerin farkindaligini saglamakta paylasim oluyor, Amacim, derdimde arkadasimizin is yapmasini engellemek degil biraz daha tutarli seyler yazilmasini saglamakti.
Amacimi anlamadiysaniz p.m. den sorun ve bu konuyu uzatmayalim ben kendi uzerime duseni yaptim sadece.
ben sizin ve bu linkleri veren insanın samimiyetinden şüphe duyuyorum.
bu şüpheme bu forumda katılan çok kimsenin olduğu konusunda eminim.
Linki veren kisiyi tartismaya sokarsaniz konu uzar bende fikirlerimi moderatorlere daha once belirtmistim ancak ben samimi sekilde bir yaklasimda bulundum oda konuyu kapatmak adina bir cevap verdi, gecmisi unutup oda samimi birseyler yapmaya calismis olabilir ben kendi tarafimda bunun bir nezaket gosterisi olabilecegini dusundum.
Sizde tavir yapmayi birakip iyi niyetle benim yaptigima bakmaya calisirsaniz eminim degindigim ince detayi sizde goreceksiniz.
Son olarak sunada cevap vereyim,
@loi siz nutuk la ilgili olarak ilgili insanla konuşmadınız mı (swf çalışmaları konusunda)
daha once bu istegime cevap verilemedi, sonrasindada ben bu sahisi unuttum, forum postlarini incelerken profesyonel birseyler yapabilen birinin oldugunu gorunce kafamdaki banner yaptirma fikri birden canlandi ve referans istedim, yeterince acik mi yoksa bundada biseylermi seziyorsunuz?