İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Profesyonel flash banner tasarımı yapılır

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sizden şunu rica ediyorum:
o ilgili işinizi yaptırdığınızda kime yaptırdığınız bilgisini benimle paylaşır mısınız?

ben bu forumda parasını alıp işimi teslim etmeyenleri gördüm.

sizin beklentileriniz yüksek olabilir. ama bu yüksek beklenti ve beğeniniz forumda iş yapmaya çalışanların profesyönel olup olmadıkları değerlendirmesini yapma hakkı vermez.
yaptığınız değerlendirme benim yaptığım değerlendirme gibi kendinizi (sizi) bağlar.

kendi görüşlerimizi herkesin ulaşacağı sonuçmuş gibi sunarsak egoistliğe ve ben bilmişliğe daha da yaklaşırız diye düşünüyorum.

iş yaptırmak isteyipte yaptıramamış olan varsa lütfen benden arkadaşın çalışmasını göstermemi istesin.

Saygılarımla

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
insanlara saygısı olmayan birisi
birisi iş yaptığını belirten bir konu açıyor bir başkası gelip burada bir başkasının linklerini veriyor
@loi siz nutuk la ilgili olarak ilgili insanla konuşmadınız mı (swf çalışmaları konusunda)

yani flash çalışması yaptığını bildiğiniz bir insanın konusu bir başka insanın konusunda link olarak veriliyor siz de ....

ben sizin ve bu linkleri veren insanın samimiyetinden şüphe duyuyorum.

bu şüpheme bu forumda katılan çok kimsenin olduğu konusunda eminim.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
sizin beklentileriniz yüksek olabilir. ama bu yüksek beklenti ve beğeniniz forumda iş yapmaya çalışanların profesyönel olup olmadıkları değerlendirmesini yapma hakkı vermez.
yaptığınız değerlendirme benim yaptığım değerlendirme gibi kendinizi (sizi) bağlar.

Kendi adima beklentim yuksekti cozum gosteren biri oldu, bunun disinda profesyonel oldugu soylenen bir isin profesyonel olup olmadigini sorgulamak benim en tabii hakkim ve ben farkettigimi diger uyelerle paylasmayi kendime gorev biliyorsam bu benim bilecegim istir.

Paylasim sadece tecrubelerinizi buraya yazarak olmuyor, birseylerin farkindaligini saglamakta paylasim oluyor, Amacim, derdimde arkadasimizin is yapmasini engellemek degil biraz daha tutarli seyler yazilmasini saglamakti.

Amacimi anlamadiysaniz p.m. den sorun ve bu konuyu uzatmayalim ben kendi uzerime duseni yaptim sadece.

ben sizin ve bu linkleri veren insanın samimiyetinden şüphe duyuyorum.
bu şüpheme bu forumda katılan çok kimsenin olduğu konusunda eminim.
Linki veren kisiyi tartismaya sokarsaniz konu uzar bende fikirlerimi moderatorlere daha once belirtmistim ancak ben samimi sekilde bir yaklasimda bulundum oda konuyu kapatmak adina bir cevap verdi, gecmisi unutup oda samimi birseyler yapmaya calismis olabilir ben kendi tarafimda bunun bir nezaket gosterisi olabilecegini dusundum.

Sizde tavir yapmayi birakip iyi niyetle benim yaptigima bakmaya calisirsaniz eminim degindigim ince detayi sizde goreceksiniz.

Son olarak sunada cevap vereyim,
@loi siz nutuk la ilgili olarak ilgili insanla konuşmadınız mı (swf çalışmaları konusunda)

daha once bu istegime cevap verilemedi, sonrasindada ben bu sahisi unuttum, forum postlarini incelerken profesyonel birseyler yapabilen birinin oldugunu gorunce kafamdaki banner yaptirma fikri birden canlandi ve referans istedim, yeterince acik mi yoksa bundada biseylermi seziyorsunuz?

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siz kendinizi profesyönel çalışma dedektörü (miheng taşı) falan mı sanıyorsunuz. neden iş yapmak isteyen insanların bu kişinin yaptığı çalışmanın yetip yetmediği konsunda referansa bakmalarının önünde durmaya çalışıyorsunuz. insanların kendi görüşleri olamaz mı ?
siz nasıl birinden bir görüşü devralmıyorsanız (örneğin benim ilk mesajımdan sonra çalışma görmek istediyseniz) başkalarının da sizin görüşünüzü almak yerine çalışmayı (yada çalışmaları) görmesi hakkını iptal ediyorsunuz.

sizi bundan sonra dikkate almıyorum Saygılarımla.

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
@TrinsanRehberi calismayı yapan mısın sen yoksa satın alan mı anlayamadım, yapılan çalışmadan memnunsun madem daha niye uzatıyorsunki alan memnun satan memnun. Beğenilmediyse profesyonel bulunmadıysa, niye böyle olmadığı konusunda calismayı yapan arkadaşın cevap vermesi yada acıklama yapması daha doğru olmaz mı ?:)

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bence arkadaşın referanslarını vermesiyle konu normal haline dönücektir. TRinsanRehberi belirtiği gibi ücretin karşılığında bi ürün yapılmış. Kendi de tasarımı beğendiğine göre problem yok.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@TrinsanRehberi calismayı yapan mısın sen yoksa satın alan mı anlayamadım, yapılan çalışmadan memnunsun madem daha niye uzatıyorsunki alan memnun satan memnun. Beğenilmediyse profesyonel bulunmadıysa, niye böyle olmadığı konusunda calismayı yapan arkadaşın cevap vermesi yada acıklama yapması daha doğru olmaz mı ?:)

yani yok ben profösyönel çalışma yaptım demesini mi bekliyorsunuz. Gülünç olmayın lütfen.
özelden verilen bir link hakkında yorum yapılıyor ve bu özelden verilen linkin genelden verilmesine zorlamaktır.
madem çalışma yapan kişiye katkı sağlamak istiyorsun. çalışmalarına katkı sağlamak istiyorsun benim özelden verdiğim linki kaç kişi gördü de genelden açıklama yapıyorsun....

lütfen anlamak isteyen (tavrımı anlamak isteyen) geçmiş postları bir daha okusun

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bende zaten yapilan isi diger arkadaslarinda gormesini istedim yukarida, ama bunun icin gerekli linki ben degil isi yapan veya isi yaptiran vermeli.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence arkadaşın referanslarını vermesiyle konu normal haline dönücektir. TRinsanRehberi belirtiği gibi ücretin karşılığında bi ürün yapılmış. Kendi de tasarımı beğendiğine göre problem yok.

Teşekkür ederim tarafsızlığınız ve sağduyunuz için.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@loi yazdıklarınızı bundan sonra görmediğimi belirtmek isterim.

forumda bireysel tartışmaya girebileceğim durumlarda (kin/öfke/düşmanlık) oluşacağı aşamasına geldiğimde bu yol bana mantıklı geliyor.

Saygılarımla

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar forumda hem iş yapan hem de yaptıranlara katkım olması açısından tekrardan belirtiyorum.

Flash çalışması yaptıracak olan varsa ve @FiRTiNa nın başlığında abartı kullanıp kullanmadığı konusunda şüphesi olan varsa. yaptığı işi görmek isteyen olursa (iş yaptırmak isteyipte görmek isteyen olursa) LÜTFEN benden pm ile istesin.

güvenilirlik konusuna gelince arkadaşa (ben riski seviyorum) ön ödeme yolladım 3 saat kadar sonra çalışmayı bana teslim etti

Saygılarımla

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
yani yok ben profösyönel çalışma yaptım demesini mi bekliyorsunuz. Gülünç olmayın lütfen.
özelden verilen bir link hakkında yorum yapılıyor ve bu özelden verilen linkin genelden verilmesine zorlamaktır.
madem çalışma yapan kişiye katkı sağlamak istiyorsun. çalışmalarına katkı sağlamak istiyorsun benim özelden verdiğim linki kaç kişi gördü de genelden açıklama yapıyorsun....

lütfen anlamak isteyen (tavrımı anlamak isteyen) geçmiş postları bir daha okusun

profösyönel çalışma yaptım demesin, profesyonel çalışma yaptım desin :) Neyse uzatmanın anlamı yok, kolay gelsin :)

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
profösyönel çalışma yaptım demesin, profesyonel çalışma yaptım desin :) Neyse uzatmanın anlamı yok, kolay gelsin :)

Siz böyle devam edin. Aferim size biriniz başlık la yapılan iş uyumlu mu diye diğeriniz de kelime hataları yapılıyor mu diye konu konu formu tarayın. Bu formun sizin gibi lerine çoookkkk ihtiyacı var.

sizin yazdıklarınızı da bundan sonra dikkate almıyorum bilginize

FiRTiNa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
TRinsanRehberi dostum bırak herkes bıldıgını yazsın bıldıgını okusun bazen susmak en buyuk silahtır.Umuyorumkı loi arkadas daha ıyısını bızlere gosterecektır ilerliyen zamanlarda.
Saygılarımla

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Kardes ben Kayseri'de firmayım zaten referans olarak ben genelde hep sirketlerle calıstıgım icin onlara en fazla flash intro yapıyoruz.Ama 2 gun icinde sizlere ornek calısmaları sunarım kolay gelsin isteyene her turlu garantıde verılır arkadaslar.

Birkaç demo görebilirmiyiz ?

FiRTiNa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ok dostum pm hosting e demoları atayım sana pm atayım linki tiva kolay gelsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.