Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

reklamlar neden çıkmaz

bytuncay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
www.izledinle.net sitemde dün saat 17:00 den buyana reklam görüntülenmiyor banlanmış olabilirim dedim ama diğer sitelerimde reklamlar gözüküyor sizce bu sitede reklam gösterimi neden birden bire durdu fikri olan varmı ?

impreza

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
reklamların gösteriyor o sitede. cafeden vs. baktıysan cafelerdeki bilgisayarlarda bazı güvenlik progmanlarının filtrelerine takılıyor adsense.herhangibir problem yok

bytuncay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
cafede değilim 8 farklı bilgisayarda ayrıca evde kendi pcm de baktım yok

impreza

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
şu an ben sayfandayım google reklamı sol blockta aktif. güneş ne kadar sıcaktır dio :) hayır banlanan sitelerde sayfa görüntülenemiyor dior

bytuncay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
şu an ben sayfandayım google reklamı sol blockta aktif. güneş ne kadar sıcaktır dio :)

işte sadece o çıkıyor düne karadar sağ ve solda aktif reklamlarım vardı artık yok acaba domain ban olabilirmi hesabıma girebiliyorum şuan

impreza

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
reklam kodlarını masaüstünde denedim sadece sağ blockdaki adsense reklamı açmıyor. reklam kodlarını tekrar bir güncelleme yap gereksiz ama bi deneyelim çünkü düzelicektir aynı olayla karşılaştım daha önce

bytuncay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
deneyelim bi bakalım ondan mı

Permission

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
327
reklamalr cıkmamamsı site içindeki içerik yetersiz olduguna işarettir. yanai site içeriğinle ilgili reklam veren sanırım yok..

bytuncay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
reklamalr cıkmamamsı site içindeki içerik yetersiz olduguna işarettir. yanai site içeriğinle ilgili reklam veren sanırım yok..

alakası yok çünkü dün 17'ye kadar çıkıyordu aynı içeriğe sahip diğer sitelerimde çıkıyor. bu sorunun başka sebebi var bence

ebubekir

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
22
bende de bugün aynı durum oldu. Sonra google panelde hata vardı. Demek ki sistemdenmiş. Şu anda düzgün görünüyor.

alexius

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
site içeriği ile ilgili reklam bulunmadığı için reklam gözükmüyor düne kadar olması bugünde olmasını gerektirmez. birde sadece text reklamları tercih etmişsin ve sayfada 2 si aynı boyut 3 reklam var bence bunun sayısını azalt o zaman daha faydalı olabilir.

bytuncay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
bende de bugün aynı durum oldu. Sonra google panelde hata vardı. Demek ki sistemdenmiş. Şu anda düzgün görünüyor.

bende dün saat 17 den buyana bu sorun var acaba diyorum sadece bu domaine özel bi ban olabilirmi dünkü diğer sitelerimde sağlıklı şekilde reklamlar görüntüleniyor

bytuncay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
site içeriği ile ilgili reklam bulunmadığı için reklam gözükmüyor düne kadar olması bugünde olmasını gerektirmez. birde sadece text reklamları tercih etmişsin ve sayfada 2 si aynı boyut 3 reklam var bence bunun sayısını azalt o zaman daha faydalı olabilir.

teke indirdim yine değişen bişey olmadı daha düne kadar bu sitede gözüken reklamlar bu gün www.izletv.org adlı sitemde hala yayında demekki o reklam duruyor düne kadar problem yoktu

pigeon

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
228
bir süredir adsense de birşeyler oluyor, 'Kasım 7-16 tarihleri arasında bize mail yoluyla ulaşmaya çalıştığınız anlaşılmıştır ama mailler alınamamıştır' gibi bir mail geldi bana.

bytuncay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
mail attım cevap bekliyorum

WoLeRiNe

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
74
Son günlerde reklamlarların kalitesi düştü sanıyorum.
Tıklama var kazanç yok.
Umarım yeni ayda bunları hepsi düzelir.

bytuncay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
ben aslında reklamların kalitesinden memnundum az tıka çok para alıyordum o nedenle belki google gözüne batmış olabilirim bu nedenle belki reklamlar çıkmıyor olabilir

pigeon

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
228
:) güzel yaklaşım