Bunun geleceği görmekle alakası yok..Biraz mantık yürüten herkes bu sonuca varabilirdir aslında.Görünen köy kılavuz istmez demişler..Dosyalarınızı ve paranızı kaybettiğinize üzüldüm.Geçmiş olsun..
Ben Üzülmedim.
Hak Etmişlerdi Bence.
Bunun geleceği görmekle alakası yok..Biraz mantık yürüten herkes bu sonuca varabilirdir aslında.Görünen köy kılavuz istmez demişler..Dosyalarınızı ve paranızı kaybettiğinize üzüldüm.Geçmiş olsun..
Ben o dolandırıcıdan bire bir dolandırılmadım bilsem zaten almazdım bunu önceki mesajlarımda belirttim, arkadaşım ondan aldığı için bende arkadaşımdan aldığım için mağdur duruma düşmüş oldum. Mesajları tam okumadan postalama mesajınıBen Üzülmedim.
Hak Etmişlerdi Bence.
arkadaş kanada da değil
tr de bi yerde bunu biliyorum .
sunucuya ulaşamaması da ns problemidir muhtemelen.
benden vps almaya çalışmıştı
uzun bir süre de aradı durdu çok ucuza almaya çalışıyordu
ilginç doğrusu bir daha görmemiştim.kısmet burada görmekmiş.
o zaman ne diyoruz '' Ucuza Kalite,Kalite Ucuza OLMAZ ! ''
Aynı zamanda template kullanan siteden de firma olmaz.
lutfen sozlerinize dikkat edin, insanlari bilmediginiz seylerden dolayi yargilamayin. Yaptigimiz odeme karsi tarafta gorunmedigi icin askiya alinmis sunucular. Sorun giderilecek, ve tekrar hizmete devam edecegiz.
Merhaba,
Oncelikle foruma uzun suredir girmiyordum, bir arkadasin uyarisi uzerine girdim. Ben firmadaki haklarimi tamamen Kadir KINALI ya devrettim, firma kendisinindir. Benim artik bir iliskim yok, benimde Kadir KINALI dan alacagim vardir. Ben madur durumda olanlar icin Kadir ile gerekli konusmayi yapacagim, eger bir sonuc cikmaz ise herkesin odedigi paralari cikarip kendi cebimden hesaplarina havale edecegim. Kimse panige kapilmasin, Kadir KINALI ile iletisime gectikten sonra gelismeleri buradan bildirecegim.
lutfen sozlerinize dikkat edin, insanlari bilmediginiz seylerden dolayi yargilamayin. Yaptigimiz odeme karsi tarafta gorunmedigi icin askiya alinmis sunucular. Sorun giderilecek, ve tekrar hizmete devam edecegiz.
Sunucunuzun 1 hafta kapalı kaldığı söyleniyor..1 hafta boyunca farketmediniz mi bunu?Bizde değil 1 hafta 10 dakika bile kesinti olsa telefonlarımız çalmaya mail kutumuz dolmaya başlıyor..
Bu durumda daha çok mesaj yazılırdı ama neyse..Ben gerçekleri yazdıkça "Üzerimizden çıkar yapmaya çalışıyorsun" diyorlar daha da sinirleniyorum..En güzeli olayları akışına bırakarak insanların bu şekilde öğrenmesini sağlamak..Bizim insanımız yaşayarak öğrenmeyi daha çok seviyor..