İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rezilliğe bakın İndexservers

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar şu rezilliğe bakın www.ozceliknet.com ondan reseller amuıştım ve bu domaini almıştım kendi panellerinden bütün bilgiler benim adımaydı o şerefsiz adi herif kendi üzerine geçirmiş. müşterime rezil oldum
www.ozceliknet.com şu anda sitenin haline bak ne yapacağım ben şimdi müşterime ne diyeceğim ?

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
başkasıan devretmiş yada ne bileyim bişiler olmuş ben nasıl alacağım o domaini geri ya bu Nazım Işık şerefsizine ne yapmak lazım ? attığı kazıklarlamı kalacak

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zamanında bu Nazım'a laf ettiğim icin beni -rep'e boğan arkadaşları görmek isterim, benim sözlerim aynen çıktı ya onlar nerede göremiyorum ?

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zamanında bu Nazım'a laf ettiğim icin beni -rep'e boğan arkadaşları görmek isterim, benim sözlerim aynen çıktı ya onlar nerede göremiyorum ?

valla haklısın nekadar pislik bi insan olduğunu herkez görsün ya yasal yollara başvurayımda ortada bibelge bi kanıt hiçbişey yokki domainler o yazıyı yazan adama geçmiş ona yalvarmaktan başka bi çare yok heralde onada mail attım cevap yok.

Tekme tokat anasını ağlatmak lazım bu adamın

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hımm ev adresini biliyormusun yada birtane ip numarasini bulabilirmisin?

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adam şu anda istanbulda bilge adam eğitimi alıyor şerefsiz bizden çaldıgı paralarla kurslara gidiyo istanbullarda sürtüyor. şu anda istanbulda normalde hakkaride bildiğim kadarıyla ama ben iskenderundayım

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu Nazım ile hiçbir alakam ve bağlantım olmamakla birlikte müşterilerin mağduriyetini gördükce ve arasıra gelip kendini ne hikmetse savunması ile donup kalıyorum.
2-3 tanede arkadaşı olsa gerek bundan 2 ay önce server kapandı belki günlerce insanlar sunucuya ulaşamadı, bu konuda bana gelen -rep ve mesaja bakın :

İndexservers tan Haberi... 2006-07-26 13:36 gunesbjk yalana karalamaya kımsenın hakkı yok

Kim, kimi karaladığını zaman gösterir demiştim, birçok insan mağdur ancak AH alan insanın(insanların) beli doğrulmazmış...

Cafo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adam şu anda istanbulda bilge adam eğitimi alıyor şerefsiz bizden çaldıgı paralarla kurslara gidiyo istanbullarda sürtüyor. şu anda istanbulda normalde hakkaride bildiğim kadarıyla ama ben iskenderundayım

Hakkari'de mi ?

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
asıl evi bildiğim kadarıyla hakkari işide hakkaride yürütüyor

Cafo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla ben 2 sene Hakkari'de yaşadım (Öğrenci - 2001-2003)

Bu işlerle uğraşan kimseyede rastlamadım. Hocalarım dışında ve onlarında hiçbirisinin ismi Nazım değildi. İlginç. Hakkari olayı bence doğru olmayabilir.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2003 ten sonra çok şey değişmiştir koskoca 3 yılda hele son 1-2 senede çok türedi böyle dolandırıcı şerefsiz server sahipleri.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
NetLojik.Net

bu arkadaş sanırım forum.iyinet'e takılıyordu konularda arama yaparak kendisine ulaşabilirsin. belki bi hal çaresi vardırda müşterine karşı mahçup olmaz domaini geri alırsın...

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
inşallah ya şimdi mail attı
sevindirici bi haber verdi

Merhaba şuan bağlantım yok. bu jmesajı bile cafeden yazıyorum.
Bir kaç gün seyahatteyim hafta sonu tekrar onlineyim.
detaylı görüşürüz. nazım hakkında foruma yazmıştım netlojik.net/forum
yine aklınızda takılan bişeyler varsa sorabilirsiniz.
Ben kendisi hakkında kom.gov.tr den suç duyusunda bulundum. ama halen bir cevap almış değilim.

suç duyurusunda bulunmuş çok güzel bir haber

Cafo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer Hakkariden olduğuna eminsen www.hakkarim.net e girip ordan okey oyununudan Webmaster nickli İhsan Karagülle ile görüşürsen (YYÜ Hakkari Meslek Yüksek Okulu Bilg Prog Öğretim Görevlisidir) yardımcı olabilir sana.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkürler dostum ama ssuç duyurusunda bulunulmuş başı belada zaten şerefsizin

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BilgeAdam - Bakırköyde(2 şube) böyle bir öğrenci kayıdının olmadığını ben 2 ay önce söylemiştim, aksini iddia edebilen varsa şubeye gelsin 6. kat rehberliğe cıksın beni çağırsın da görelim :p
Ama ne hikmetse bunu söyleyince karalama, iftira atmış oldum ve -rep yağmuruna tutuldum birileri tutuştu galiba bilemiyorum :cool:

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BilgeAdam - Bakırköyde(2 şube) böyle bir öğrenci kayıdının olmadığını ben 2 ay önce söylemiştim, aksini iddia edebilen varsa şubeye gelsin 6. kat rehberliğe cıksın beni çağırsın da görelim :p
Ama ne hikmetse bunu söyleyince karalama, iftira atmış oldum ve -rep yağmuruna tutuldum birileri tutuştu galiba bilemiyorum :cool:

abi adamın dünyası yalanmış be bizde salak gibi adam sandık onu yüceltenler şimdi gelsin konuşsun yalakalık yapsınlar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5