akon sen heryerde konuşuyorsun ama birde kendine bakta öyle konuş.ben kimseyi dolandırmadım kandırıldım ama dolandırılmadım.sende paranı vermedin hatırlarsan domaininede o yüzden el kuydum ama şuanda hiç kimsenin domaini bende değil bilgisi olsun çünkü domainlerde sitelerde serverlarda fesih benden aldı daha doğrusu ilk başta devralacaktı sonradan tüm domainleri serverları ordakii müşterileri benden aldı şuanda müşteri dediğin siteye o yazıları ben yazmadım fesih(netlojik.net in sahibi) o yazdı domainde bende değil.fesih kendi hatası yüzünden datacentere 800$ ödeme yaptı bunu bana mal etmek istiyor sorun değil istediği gibi kötülesin istediği lafı söylesin gün gelir cevabı burda herkesin önünde verecem.ama dediğim gibi kimsenin domaini ve bilgileri bende değil hatta indexservers.net domanide bende değil onlarda dediğim gibi benden devrelacaktı bende güvenip artık anlaşmıştık çünkü sitemede yazdım devrettiğimi ama sonrada bana oyun oynadı tüm müşterilerimi kendisine aldı ve beni saf dışı bıraktı bende zaten yorulmuştum artık host işinede tövbe ettim yanlız bir sözüm var ücreti olanlar kaydedildi en kısa sürede ücreti olanların paralarını geri verecem.Tekrar ediyorum ücreti olanlar bana [email protected] a mail göndersin bende bileyim ama şunuda söylüyeyim ücreti olmayıp ücretim var deyenler onlara ödeme yapılmıyacak bende kimin var biliyorum sadece bana isim tel hesap numaralarını göndersinler.
Not: domainleri bilgileri olanlar bana gelmesin elimde bişey yok ben güven yüzünden kaybettim iflas ettim.çok para kaybettim.
Bunuda belirteyim en çok kaybetmemin sebebide müşterilerin %90 sını son aylarda ödemelerini yapmamaları bunlardan biride akon çok iyi bilir bazen 3 ay sonra aldıgım oluyor sağlık olsun.ama şu başlıkta bişey dikkatimi çekti nasıl oluyorda adminler küfüre izin veriyor.
beni bilgeadamlarda aramayın memlekete gidiyorum birde bilgeadam gizlilik politikaları açısından bilgi vermez size onuda belirteyim verdiği anda güvenini kaybeder.
Sen hala utanmadan konuşuyomusun Pes vallahi. Sana 1 yıllık ücret gönderdim reseller için, daha 1 ay kullanmadan 1 hafta kesinti oldu ses çıkarmadım, düzeldi dedim aradan 1 hafta geçti tekrar 1 hafta boyunca kapalı kaldı server yine ses çıkarmadım, hadi olur böyle şeyler dedim tam server düzeldi bu sefer kalktın ben serverı kapatıyorum dedin, burda "bold" kullanarak yazdığın mail adresine "[email protected]"a mail attım cvp vermedin, msn'de şans eseri 1 kere denk geldin (ki yakalamak hakkaten marifet), 1 yıllık ücret yatırdım 2 ay ya kullandım ya kullanmadım, bu sürenin ücretini düşüp ödediğim parayı gönder dedim, aynen lafın şu oldu "geri ödeme yok" ve arkasından msnden engelledin. Şimdi burda kalkıp konuşma bari yüzsüz herif. İnsan olmayı beceremiyosan , İNSAN TAKLİDİ YAP.