Arkdaslar merakimdan soruyorum siz bu ringofondan ortalama ne kdr para kazaniyosunuz?
sonuna kadar destekliyorum seni bende kaldırdımkeyfinebak.com' Alıntı:söz çorbası ile insanları kandıran sistemleri desteklemiyorum...
siteme koymuştum ama okunması gerekenler kısmı okuduğumda insanları kandıran bir sisteme sahip olduklarını görüp hemen kaldırdım. ama o vakte kadar 3 tıklama olmuş. 1.3 ytl hesaba göndermişler gönderen hesaba aynen iade ettim açıklama kısmınada haram parayla işim olmaz diip koyduğum gibi kaldırdım reklamlarını...
bir çok insan ringofon tarafından mağdur edilmiş insanalrın iyi niyetlerini suistimal edip haksız kazanç sağlamalarına yardımcı olamam...
zaten reklamz nokia muhabbetinden bilinen birisi reklamz olduğu yere yaklaşmamakta fayda var...
ingofondan Sms İle İlk Melodi Türü Ne Olursa Olsun Ücretsiz. Bu Hizmet Ringofon Tarafından Sağlanmaktadır. Sınırlı Süre Geçerlidir. Bedava Melodi Kaydını Tamamlamak İçin Cep Telefonunuza Gelen Şifreyi Devamında Gelen Ekranda İlgili Kutucuğa Yazmalısınız. BEDAVA MELODİ kampanyası Bir ABONELİK Servisidir. ****** ta Yayınlanan Bu Banner Reklam Amaçlıdır. ****** Bu Sisteme Yalnızca Aracılık Eder. Servisten RİNGOFON Sorumludur.
sertac82' Alıntı:Şimdi anlamadığım nokta sevgili ablanız beni uyuşturucu satıcısı yerine koyuyor ve ben tepki verince suçlu oluyorum öyle mi?
Yaptığım şey illegal mi?
İnsanların sağlığı ile oynuyor muyum?
Zaten kendisi absürd (ki doğrusu absürttür) demiş. Absürt saçma ve anlamsız demek. Bende alakasız demişim. Bazı arkadaşlarımın gereksiz popülizm yapmasına gerek yok. Alınmak isteyen alınabilir.
sertac82' Alıntı:Şimdi anlamadığım nokta sevgili ablanız beni uyuşturucu satıcısı yerine koyuyor ve ben tepki verince suçlu oluyorum öyle mi?
Yaptığım şey illegal mi?
İnsanların sağlığı ile oynuyor muyum?
Zaten kendisi absürd (ki doğrusu absürttür) demiş. Absürt saçma ve anlamsız demek. Bende alakasız demişim. Bazı arkadaşlarımın gereksiz popülizm yapmasına gerek yok. Alınmak isteyen alınabilir.