Bu sorunların altında başka şeyler yattığı aşikar, olan olaylar sarfedilen sözler... Ayıptır yani bu kadarıda, burada kimse kimseyi sevmek zorunda değil, kimse kimse için iyi yada kötü düşünmek zorunda da değil, ama illaki birşeyi art niyet ile görmek istiyorsanız size kimse yalvarmaz bu konuda ben bunu düşünüyorum.
Ben kimse için konuşmayayım ama kendim için konuşayım, yeri geldi iyinet yöneticilerine çok sinirlendim ve ağzıma ne geliyorsa söyledim, yeri geldi bir olduk, birlikte problemler çözdük ama her zaman yöneticiler ve kullanıcı olarak ben durulması gereken yerde durduk.
Ben şuna inanmıyorum, yönetici olan kişi burada ahkam kesip saldırganlık yaptığına inanmıyorum, benimde sitelerim var ve eminimki sizinde var, yönetim şekli beni ilgilendiriyor, kimseye kaba saba davranmıyorum ancak bir yönetim şekli var, kuralları var.
Ben CMYLMZ arkadaşımızın ciddi birisi olduğunu, foruma katkıları olduğuna inanıyorum, gitmesine çok üzüldüm ama yinede doğru bulmuyorum yaptığını keşke daha farklı olsaydı. Her zaman saygı duyduğumuz kişilerin bu şekilde davranması gerçekten üzücü, yönetim olsun kullanıcılar olsun eğer aralarında bir problem varsa bunu bu şekilde forum geneline yaymamalı, CMYLMZ çok insancıl, adam gibi bir adam ama yönetim değiştiğinden beri yönetimle ilgili sıkıntıları var anladığım benim. Bu işi temizlemesi gereken ne tek başına CMYLMZ ne de tek başına yönetim, her iki tarafta aynı olgunluğu göstermeli, ne kadar üzücü bunlar.
Şunu unutmamak gerekir kim giderse gitsin yerine mutlaka birileri gelir, kimse burada programlama yada tasarım gurusu değil, mutlaka herkesin bilgisine eşit insanlar var ve geleceklerdir buralara... Yani bırakıp gitmek heleki böyle ufacık problemlerin büyüyerek akıl almaz yerlere gelmesi ve bırakanların, atılanların olması ne kadar üzücü keşke böyle olmasaydı.