her farmakoloji okuyan burada ucuz yöntemlerle ilaç icat ederse ne olacak ? bak hem kendi ağzınla söylüyorsun 2 senedir okuyorum diye yarın birgün herhangibir arkadaşa yaptığın ilaç ters etki gösterirse ne yapacaksın ? benim gösterdiğim ilaç pahalıda olsa 3 tane önemli sertifika almış bir ürün isteyen alır istemeyen almaz, eğitimini tamamlamadığın sürece icatın bende kocakarı ilacından farksız olur, bunu söylerken aslında senin iyiliğin için söylüyorum doğruda olsa yanlışta olsa şimdilerde bilgini kendine saklamalıydın, seni tanımam etmem ve seninle herhangibir problemimin olmasıda söz konusu değil
ve cevap yazarken lütfen yazdıklarımı birkez daha oku ikimizde çocuk değiliz
Dediklerini birkez daha ve birkaz daha okudum.
Kocakarı ve kocakarı ilacı gibi sarfettiğin bir sözcüğünden sonra, ortaya koyduğun "tehlikeli kişilik karakterin" ile meydana gelebilecek bir tartışmanın ne kadar seviyesizleşebileleceğini ve işin boyutlarını gördüğüm için ve özelliklede bu yazıyı okuyacağından emin olduğumda ve çokta sevdiğim + saygı gösterilmesi gereken bir abimede olan bir sözüm gereği;
Cevap yazma gereği bile duymuyorum
3 tane önemli sertifika almış ve kocakarılar tarafından yapılmamış olan ilacın ile mutlu mesut yıllar dilerim.
Ayrıca not; Gırtlağına basan olmadı sanırım senin illaki bunu kullan hatrım kalır diyen yoksa varda benim mi haberim yok... Bu depar atma sebebini anlayamadım. Yanlış bir şey görmekteysen beni savcılığa ver yada sağlık bakanlığına şikayet et.
Visitlere çıkabilen ve acil servis nöbetleri tutan bir pratisyen hekimim ben şuanki şartlara göre ve tavsiyede bulunabilmek yasal bir hakkım + yapmam gereken şey.
Tıpın diğer mesleklerden farklı bir ilerleyişi var.
Yeminlendikten sonra, kaçıncı sınıf olursan ol, nerede ne zaman olursan ol, örneğin acil bir durumda dahi her ne şekilde olursa olsun birçok müdahale yapma hakkın gizlidir.
Bir kaza anında olay yerinde acil servis ekibi yok ise ve kazaya ilk tanık olanlardan biri oradan geçen bir tıp fakültesi mensubu ise; arabasını durdurmayıp geçip giden bir DR plaka sahibi bir doktorun yada tıp mensubunun diplomasının iptal edilebileceğini yada ihraç edilebileceğini biliyormuydunuz?
Ona bakarsan bizim okulumuz hiç bitmiyor. 34 yaşımda uzmanlıktan mezun olacağım, ardından da yar. doç, doç ve asist, profluğa kadar depar atacağım. Emekliliğime kadar okuyor olacağım... Ne yapmam lazım benim emeklilikten sonramı muayene etme hakkımın olması lazım? Komiklik düzeylerini zorlamak sureti ile saçmalamışsın.