İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saç Dökülmesi Problemi Olanlar

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Zaten ciddi yorum yapılmaz yazdığıma göre . Hem bende bana atılan pm üzerine koptum ve ondan yazdım o yazıyı (=

Valla tutuklanıyolardır ama ben tutuklanmam.

Dediğim gibi özel olarak gösterebilirim yoksa buraya resim koysam milletin elinde oyuncak olcak resmim (=

tamam özelden bekliyorum fotonu bakalım yakışıklı erkek nası oluyomuş:D

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
her farmakoloji okuyan burada ucuz yöntemlerle ilaç icat ederse ne olacak ? bak hem kendi ağzınla söylüyorsun 2 senedir okuyorum diye yarın birgün herhangibir arkadaşa yaptığın ilaç ters etki gösterirse ne yapacaksın ? benim gösterdiğim ilaç pahalıda olsa 3 tane önemli sertifika almış bir ürün isteyen alır istemeyen almaz, eğitimini tamamlamadığın sürece icatın bende kocakarı ilacından farksız olur, bunu söylerken aslında senin iyiliğin için söylüyorum doğruda olsa yanlışta olsa şimdilerde bilgini kendine saklamalıydın, seni tanımam etmem ve seninle herhangibir problemimin olmasıda söz konusu değil
ve cevap yazarken lütfen yazdıklarımı birkez daha oku ikimizde çocuk değiliz

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
her farmakoloji okuyan burada ucuz yöntemlerle ilaç icat ederse ne olacak ? bak hem kendi ağzınla söylüyorsun 2 senedir okuyorum diye yarın birgün herhangibir arkadaşa yaptığın ilaç ters etki gösterirse ne yapacaksın ? benim gösterdiğim ilaç pahalıda olsa 3 tane önemli sertifika almış bir ürün isteyen alır istemeyen almaz, eğitimini tamamlamadığın sürece icatın bende kocakarı ilacından farksız olur, bunu söylerken aslında senin iyiliğin için söylüyorum doğruda olsa yanlışta olsa şimdilerde bilgini kendine saklamalıydın, seni tanımam etmem ve seninle herhangibir problemimin olmasıda söz konusu değil
ve cevap yazarken lütfen yazdıklarımı birkez daha oku ikimizde çocuk değiliz

Dediklerini birkez daha ve birkaz daha okudum.

Kocakarı ve kocakarı ilacı gibi sarfettiğin bir sözcüğünden sonra, ortaya koyduğun "tehlikeli kişilik karakterin" ile meydana gelebilecek bir tartışmanın ne kadar seviyesizleşebileleceğini ve işin boyutlarını gördüğüm için ve özelliklede bu yazıyı okuyacağından emin olduğumda ve çokta sevdiğim + saygı gösterilmesi gereken bir abimede olan bir sözüm gereği;

Cevap yazma gereği bile duymuyorum:)

3 tane önemli sertifika almış ve kocakarılar tarafından yapılmamış olan ilacın ile mutlu mesut yıllar dilerim.

Ayrıca not; Gırtlağına basan olmadı sanırım senin illaki bunu kullan hatrım kalır diyen yoksa varda benim mi haberim yok... Bu depar atma sebebini anlayamadım. Yanlış bir şey görmekteysen beni savcılığa ver yada sağlık bakanlığına şikayet et.
Visitlere çıkabilen ve acil servis nöbetleri tutan bir pratisyen hekimim ben şuanki şartlara göre ve tavsiyede bulunabilmek yasal bir hakkım + yapmam gereken şey.

Tıpın diğer mesleklerden farklı bir ilerleyişi var.
Yeminlendikten sonra, kaçıncı sınıf olursan ol, nerede ne zaman olursan ol, örneğin acil bir durumda dahi her ne şekilde olursa olsun birçok müdahale yapma hakkın gizlidir.
Bir kaza anında olay yerinde acil servis ekibi yok ise ve kazaya ilk tanık olanlardan biri oradan geçen bir tıp fakültesi mensubu ise; arabasını durdurmayıp geçip giden bir DR plaka sahibi bir doktorun yada tıp mensubunun diplomasının iptal edilebileceğini yada ihraç edilebileceğini biliyormuydunuz?

Ona bakarsan bizim okulumuz hiç bitmiyor. 34 yaşımda uzmanlıktan mezun olacağım, ardından da yar. doç, doç ve asist, profluğa kadar depar atacağım. Emekliliğime kadar okuyor olacağım... Ne yapmam lazım benim emeklilikten sonramı muayene etme hakkımın olması lazım? Komiklik düzeylerini zorlamak sureti ile saçmalamışsın.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
yahu arkadaşım buraya dün geldin bugün bize seviyemi satmaya çalışıyosun ? burası sağlık platformu değil bak yukarıda webmaster forumu diyor, böyle şikayetleri olan webmaster arkadaşlar varsa sen hiç canını sıkma webmasterlar nerede neyi bulacaklarını zaten çok iyi bilir.. gerek senin gerek diğer arkadaşların iyiliği için demişimki yarın birgün birinde ters tepki yaparsa ne olacak diye sen kalkmışsın bana sevdiğim abim, tehlikeli karakterin muhabbetine girmişsin. cevap vermede zaten doğruyu söylediğimi en az benim kadar biliyorsun öğrencisin öğrenmeye devam et burda gülünç duruma düşende senden başkası değil, eminimki aklı başında olan herkez bunun farkındadır.

icatlarında başarılar

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
yahu arkadaşım buraya dün geldin bugün bize seviyemi satmaya çalışıyosun ? burası sağlık platformu değil bak yukarıda webmaster forumu diyor, böyle şikayetleri olan webmaster arkadaşlar varsa sen hiç canını sıkma webmasterlar nerede neyi bulacaklarını zaten çok iyi bilir.. gerek senin gerek diğer arkadaşların iyiliği için demişimki yarın birgün birinde ters tepki yaparsa ne olacak diye sen kalkmışsın bana sevdiğim abim, tehlikeli karakterin muhabbetine girmişsin. cevap vermede zaten doğruyu söylediğimi en az benim kadar biliyorsun öğrencisin öğrenmeye devam et burda gülünç duruma düşende senden başkası değil, eminimki aklı başında olan herkez bunun farkındadır.

icatlarında başarılar

Şu durumda boy boy gazetelerde çıkan karışımlardan veya yazılan onca kitaplardaki anlatılan olaylardan farkı yok verdiği tarifin eğer zararlı olabilecek birşey gördüyseniz konuyu hemen kapatalım ama aksi halde zararlı veya yararsız yorumu yapabilcek durumda olmadığınızı düşünüyorum

Tuyra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
karakterim, bu sert çıkışının sebebi ne acaba? Arkadaş faydalı bir şey yapıyor, bilgi veriyor. Koca karı veya uzman hekim tavsiyesi, biz bilmiyor muyuz sanki bunları? O pahalı ilaçlara verdiğin para mı üzdü seni :p Seviyenin dünle bugünle ne alakası var onu anlayamadım bir de, burda eski olan daha "karakterli" mi olmuş oluyo ?
Ayrıca MéDicLiFé; ablam da tıp öğrencisi (5) .. Saçları döküldüğü için o da çeşitli ilaçlar kullanıyordu. Sordum bu karışımı, zararı olmaz ama ne kadar faydalı olur bilemem dedi. Deneyeceğim :D

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Karışım zaten miligramına kadar çok pahalı bir markanın çok pahalı bir ürünü ile aynı içerikte. Ne bir eksik ne bir fazlası var. Ürün adını vermiştim ama sonradan editlenmesini istedim mod arkadaşlardan bir problem çıkmaması için. Adamların formüllerini vermiş oldum çünkü. Dileyenler olursa paylaşabilirim ürünüde özelden içerikleri ile birlikte.
Dediğim gibi herangi bir zararı yok asla. Kesinlikle denenmeli bende ve ailemde oldukça etkili oldu saçlarımdan çokta memnunum. Oldukça etkili bir kür oldu.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yazılanları araştırdım ve uygulamakta sakınca görmedim. iki kez denedim ve şimdilik sorun yok. ilk kullanımda bile hemen hissedilen şey saçın yumuşak ve canlı hale gelmesi. dökülmeye etkisi olacka mı zaman gösterecek sanırım.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bende hem dökülme var hemde kepek.Şampuanla yıkıyorum kepek %90 gidiyor 3 gün sonra yine aynı hale geliyor.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kullanmanı tavsiye ederim Gökhan yaşın erken daha...
Ben kullanıyorum ve yakın çevremede öğretiyorum bunu fırsatım oldukça herkezede yaymaya çalışıyorum.
Pembe kedinin memnun kalmasına sevindim.

Tavsiye ederim yani...

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bilgisayar başında çok kalmayın.
En büyük etken bu.
Tecrübeyle sabittir :)

senemalp79

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar, Evigen Ampul artık Evin Ampul olarak Eczanelerde satışta, uzun zamandır yoktu, dün Eczaneden aldım, saç onarımı, gürleşmesi için mutlaka deneyin. E vitamini içeriyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.