İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saçmalıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar sitem bu topliste kayıtlıydı.Gunluk O siteden 500 - 600 kişi geliyordu.ama salı günü benim sitemi silmişler beşturk.net.

gelen mail soyle:

BESTURK.NET siteniz asagıdaki nedenlerden dolayi silinmis yada askıya alinmistir...
Sebepler; Herhangi bir sebep bulunamadı! Saygılar...

hadi bakalım nedersiniz.Bunlar ne yapıyor.... :mad: :mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
süper :D.

"Mühür kimdeyse Süleyman odur".

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değişik bir neden tabii.. Site sahibi, Toplist sahibi herzaman elinde tutar bu hakkını :)

U

unrated

Misafir
gülmekten kendime gelemedim gelebilirsem mantıklı bir sonuç çıkarmaya çalışacağım ... sebep muhteşem bu sebep aklımda olacak hani günün birinde birini biyerlerden kovmam gerekirse ... :)

S

SempatiX

Misafir
:D komik , komik dedik da :D ( Mersajıma Kısaymış Diyip Yollamıyordan Ondan Şettirdim ;) )

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 gundur maillerime cewap yazmıyorda bakacaz bi cewap yazsa

K

korsan_cd

Misafir
Dostum sende aç bir ne olacak ki.sanki adam çok büyük bir site yapmışta sende gidip ona dil döküyorsun.
aşağıdaki salak kelimeleri arayanları, oluşturdugu fake sayfalara çekiyor tüm hiti bu.

K

kubilay

Misafir
sende haklısın dostum

O

onder

Misafir
aradan ilgimi çekti, ne insanlar var ya, hem ne yazacağını bilmiyor hemde gitmiş ne arıyor..

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Bunu yapmak googleden banlanma sebebi değilmidir arkadaşlar ? Biz yapsak kesin banlanırız.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
olayın komik yönü şu iyinet - realist- birinini linkliyor yapılan bir aramada bu 3 site çıkıyor.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sizce hit demek herşey mi demek peki.
Siz eger sitenize gülben ergen saks filmi kelimesinden birinin gelip aradığını bulamaması şahsınıza "ana avrat küfür" edip bandınızı tüketip gitmesi çok mu güzel bir durum...

evet çok güzel bir durum derseniz, sizde yapın kimse sizi tutamaz :p

O

onder

Misafir
hmm ben kanada büyükelçiliğine bir daha gideyim bugün, bu tür şeyleri arayan yaratıklarla aynı yerde yaşamak koymaya başladı :D

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu, bu! = !!??!?

bu ne bu ?

H

hknylmz

Misafir
o kelimeler site sahibi tarafından eklenmiyor. Sistem başka arama motorlarının en son aranan kelimelerini sisteme ekliyor. Olay budur.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkes yapıyor besturk yapınca neden battı o kadar onu anlamadım? kaç kere konuşuldu bu konu yani bunu yapan iyinet de dahil en az 20 site var. şimdi besturk'un arama kelimelerimi hedef tahtası? bunu yapacağınıza google'da arama yapmayı bırakın eğer engellemiyorsa. ben o yolda ilerliyorum 1 sene sonra da google çöp sitelerle başbaşa kalır o kadar söyliyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5